Şimdi Ara

Heybeliada'da yavru kedi asılarak öldürüldü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bloklamanın tek taraflı bir şey olduğunu o da biliyor ama işine gelmiyor. Yoksa hem "ben onu blokladım, o benden niye bahsediyor, arkamdan laf atıyor" diye kendince laf edip hem de blokladığı kişinin mesajlarını okuyup o kişiye arkasından laf atmazdı.

Hep dediğimiz gibi bunların amacı zaten düzgünce konuşup tartışmak değil. Mesela bu yasayı bilmeden millete laf atmaya çalışan, sonra ben yasayı bilmediğini söylediğim zaman lafı çevirmeye çalışıp beni çıkarcı, klavye delikanlısı, trol ilan eden ve karşılık verince kendi yazdığını gene unutup "bana trol dedin sen" deyip bloklayan üye hala aynı kafada.

Katliam olmasın diyenlere hemen "köpek-tapar" diyen kitle bunu söyleyince alınıyor. Yahu bunlar yüzünden kedi-köpek katliamları arttı. Hala sanki onlarla hiç alakası yokmuş gibi yazıyorlar. İnanılır gibi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 1 Eylül 2024; 17:22:36 >
  • Satoshi. kullanıcısına yanıt
    Farkındasın dimi konunun kedinin savunulmasıyla alakası kalmadı. Şu anda daha ilk mesajdan konuyu, sokakta başıboş köpek istemeyen insanlara laf atmaya, onları katil, hayvan düşmanı, cani, katliamcı gibi damgalamaya çalışıyorsunuz.

Konunun ilk mesajı, “köpek-tapar” olarak linçlenmeyin ile başlıyor.

Konunun dördüncü mesajına bir bakarsınız.

Sokakta başıboş köpek istemeyen bir insan, hayvan düşmanı olmuyor. İnsanlara inatla zoraki iki seçim dayatıyorsunuz ama her seferinde geri tepiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 1 Eylül 2024; 17:24:4 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bazılarına göre melek olan bir başka kişi.

x (formerly twitter)
    Boşuna Tıklama (@bosunatiklama) on X
    https://x.com/bosunatiklama/status/1830260111753052664

İşin komiği katliam olmasın diyen herkese köpek-tapar diyenler, laf edenler, hakaret edenler iftira atanlar gene kendilerine bakmayıp "iki seçim dayatıyorsunuz" diyor. Kendilerinin ne olduklarını yüzlerine söyleyince de bloklayıp kaçmayı tercih ediyorlar. Bu kadar göz göre göre bir şey inkar edilmez artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 1 Eylül 2024; 18:10:1 >
  • laftan anlamıyor musunuz? Kedi köpek kurbağa v.s. vahsetleri yıllardır zaten yapılıyor diyorum. Dalga mı geciyorsunuz?

Hayvanlara eziyet eden bir avuç ruh hastalarini örnek gösterip başıboş sokak kopekleri yasasina karşı çıkmak için bahane uyduruyorsunuz bütün gün.

Amacınız ne kardeş?

Bakın yıllardır sokakta kedi köpek kuş beslemiş biri olarak konuşuyorum... İnanmayan varsa canlı yayın açayım evimi mahallemi ve yıllardır besledigim hayvanların videolarını göstereyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayvan düşmanlari toplanmis gene konuyo.Bana da kizmis biri.
    Buz koy kardes kizan yerine.

• Canice sahipli sahipsiz hayvan öldürenler için niye bir tarafınızı bu kadar yırtmıyorsunuz.

söyleyin şipşak yasa çıkarsınlar.
    Şu canilere de uyutma ysası çıkarın.

Sokaklarda, orda, burda
    Bu canilerle göz göze geleceğiniz, temas kuracağınız falan.

Ne yapacağınız.

Şu canilerin sokak köpeği kadar tehlikesi yok mu şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 2 Eylül 2024; 8:2:28 >
  • eee ananınız gamı ama haa. Olm biz çaresize ne kadar şiddete meyilli bir milletmişiz arkadaş yav.

• Senden güçsüz yavru bir kediye bunu yaparak neyi ispatladın ruh hastası beyni emcüklenmiş yaratık !

Allah'ın adaleti varsa öbür dünyada sonsuza kadar sana acı çektirsin o kedicik.

• Nike kullanıcısına yanıt

Fırsatını bulsa insana da yapar. Bunlari asıl itlaf edeceksin de nerede...

Evet bu haberler zaten vardi ama yasa çıkınca çoğalmadi diyenler yanılıyor. Artarak devam edecek bunlar maalesef. Adamlara yasa güç verdi. Tıpkı açılım süreci gibi eskiden bunlar saklanir korkardi sonra acilimla berabrr açıkça kime oy verdikleri söyler oldular.

Hayvanlara eziyet edip öldüren kişiler çok tehlikelidir. Hele ki yavrusunu böyle öldüren canidir. Bu kadar sevimli bir canliya nasil zarar verirsin arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One Shot One Kill -- 2 Eylül 2024; 16:46:20 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.