kardeş chakji posta kutuna bakarmısın lütfen yani gelen kutusuna
çok saol ya ben bu oyunu çok istiyodum süper olmuşşşşşş.
gsliyimkardeş posta kutuna bak
yaw Yardım Allah aşkına ! 1 internet kafesi dolu insan account almaya çalışıo koreye bi yardım etseniz! yada en azından bi üyelik alsanız..yani şu çocuk serverı bile olur hadi lütfen !!!!
bıalder valla helal olsun en sonunda en cok ıstedgıım sey Fos a Gırmektı ınsallah 2 saat sonra fOs tayım :D
aman Fos cıkmasın da
quote:
Orjinalden alıntı: ZeeMTR
bıalder valla helal olsun en sonunda en cok ıstedgıım sey Fos a Gırmektı ınsallah 2 saat sonra fOs tayım :D
aman Fos cıkmasın da
24 saaat açıkmı serverlar yoksa eskisi gibi gunde 5 saat mi?
Ben şuan girmeyi deniyorum almıyor..bişiler diyo içinde bolca ???????? olan..heralde günde 5 saat dediğin gibi ve şuan açık deil..İnşallah ben okuladyken açılmaz ..desene cumartesi sabahlıcaz...
chachi arkadaşım bana bi tane üyelik alırmısın o kadar aradım bulamadım lütfen sro sıkıldık lwl de atlamıyo bakayım bu oyunada alırsan gelen kutusuna atman dileğiyle teşekkürler
chacki dostum benim ıd war kore serverında oynuyorum fosu indirdim we girmeyi denedim acayip bişeyler yazıo almıo...bi yardımcı ol lütfen msnden konuşalım istersen nuker07@hotmail.com
quote:
Orjinalden alıntı: Baran-06
quote:
Orjinalden alıntı: sefa171
ben 1 ocağa kadar beklerim
1 Ocakta ne oluyor?
SILKROAD TURKIYE 1 OCAKTA HiZMETiNiZDE ...
yaw birisi bana doğu celerm arkadaşın verdiği windows cdsi olmayanlar için goğu dillerinin dosyasını uploadlayabilir mi indiremiyom celerm kardeşimizin verdiği siteden
üyelik almak için ben yahoo nun kore sitesinden deil de yahoo nun ingilizce sitesinden üye olmayı denedim. üyelik bilgilerini girdim YAHOO U.S. die bi yer var onu YAHOO KOREA yaptım ( kore sayfası gelio bunu yapınca. ) anlamadıım şeyleri salladım ve üye oldumm :)
vat. no için falan da uğraşmadım
Geliyom aranıza.Bu arada Tele Kom ile bahçede komuşuyomuş yeni öğrendim.Bu bağlantı ile oyuna girsem -100 olurum herhal.