@ExadusTheBest benimle derdinin ne olduğunu bilmiyorum ama senin gibi münasebetsiz kişilerle uğraşmıcam @Evil Clown benimle derdinin ne olduğunu bilmiyorum ama senin gibi münasebetsiz kişilerle uğraşmıcam @sage29 teşekkürler nick için.. @uqurrr güzel nickmiş teşekkürler @__EFENDİ__ efendi "F..kyougimi" senden beklemezdim sanırım @murderou anlamı önemli değil kulağa hoş geliyo yeter
quote:Orjinalden alıntı: can9bjk bu oyunu cd cilerde bulabilirmiyim evet civardaki internet cafelre sor yada cdcilere zaten sölerdssen cdciler indirp sana kayıt edebilirler
quote:Orjinalden alıntı: _Game_Shadow_ @ExadusTheBest benimle derdinin ne olduğunu bilmiyorum ama senin gibi münasebetsiz kişilerle uğraşmıcam @Evil Clown benimle derdinin ne olduğunu bilmiyorum ama senin gibi münasebetsiz kişilerle uğraşmıcam @sage29 teşekkürler nick için.. @uqurrr güzel nickmiş teşekkürler @__EFENDİ__ efendi "F..kyougimi" senden beklemezdim sanırım @murderou anlamı önemli değil kulağa hoş geliyo yeter Ula bir üzüldüm bir üzüldüm kendimi zindanlara kapatcam..
bu ne ya şikayet ettiğim herkes uçuyo :D game shadow uçtu Canistan uçtu puhahaha game shadow inş daha az post kasarsın artık
quote:Orjinalden alıntı: Evil Clown quote:Orjinalden alıntı: _Game_Shadow_ @ExadusTheBest benimle derdinin ne olduğunu bilmiyorum ama senin gibi münasebetsiz kişilerle uğraşmıcam @Evil Clown benimle derdinin ne olduğunu bilmiyorum ama senin gibi münasebetsiz kişilerle uğraşmıcam @sage29 teşekkürler nick için.. @uqurrr güzel nickmiş teşekkürler @__EFENDİ__ efendi "F..kyougimi" senden beklemezdim sanırım @murderou anlamı önemli değil kulağa hoş geliyo yeter Ula bir üzüldüm bir üzüldüm kendimi zindanlara kapatcam.. sonuda yedi 7 günü bi daha post kasmaz herhalde
Bizim servis la bu. quote:Orjinalden alıntı: Auto CAD Bu konuya cevap vermemem lazım ama neyse ; - Al sana düzgün bir nick ( VoltCrafter ) - Anlamını öğrenmek istiyorsanwww.google.com dan görseller bölümüne bu yazdığım nicki yazman yeterli.