Şimdi Ara

Hezimeti engelleyen FIRAT ve HARUN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: LittleWorld

Hocam bu sırf bu yorumunuz için değil genel olarak konuşuyorum futboldan iyi anlıyorsunuz yorumlarınız mantıklı ve gayet yerinde bunu size bildirmek istedim. Ne zamandır söylicektim arada kaynadı şimdi bulmuşken söyleyeiym dedim

Saygılar

Saygılar hocam teşekkür ederim . Altyapım sağlam 5 yaşından 15 yaşıma kadar oynadım belki ondandır . 15 yaş altı takımlar Jugend oluyor , Jugendi tamamlayan oyuncular U16 - U17 oradan U-19 oradan da II takımına geçiyor . 19 yaşında uzadım , 1.83-1.84 civarı kaldım . 15-16 yaşlarında gelişim gösterseydi vücudum belki bende oynayabilirdim bir yerlerde .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

Kudurmuş yine, şunun salyalarını silin.

Dakika 13 Belhanda'nın şutunda 2 tane el var.

Dakika 72 yine benzer pozsiyon yine el.

Dakika 45 Belhanda'ya yapılan hareket net sarı kart.

Titi'nin Gomis'e yaptığı hareket net penaltı.

Korkma 2 yıllık takımın taraftarı korkma tinerci TİTRE!

Dakikası aklımda değil ama ikinci yarının ortalarında soldan ceza sahasına doğru sanırım belhanda girerken çizgiye yakın net faul yaptılar vermedi, pozisyonun devamında az daha gol yiyorduk...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonzoom

Benim derdim penaltı vermedi diyerek ağlamak değil.

Penaltı net olarak belli ama adamlar özete bile göndermemiş, kimse tartışmayacak bu pozisyonu sorun burada.

Bunun yarısı olunca bjk ortalığı ayağa kaldırıyor, şenolun ne küfürler ettiğini gördük.

Dediğin gibi hakem art niyetli değildi.

Beyler onlar efendi beşiktaş küfür falan ayıp oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

Kudurmuş yine, şunun salyalarını silin.

Dakika 13 Belhanda'nın şutunda 2 tane el var.

Dakika 72 yine benzer pozsiyon yine el.

Dakika 45 Belhanda'ya yapılan hareket net sarı kart.

Titi'nin Gomis'e yaptığı hareket net penaltı.

Korkma 2 yıllık takımın taraftarı korkma tinerci TİTRE!

Dakikası aklımda değil ama ikinci yarının ortalarında soldan ceza sahasına doğru sanırım belhanda girerken çizgiye yakın net faul yaptılar vermedi, pozisyonun devamında az daha gol yiyorduk...

Dakikası 69 hocam sonraki atağımızda da el var onu da vermedi eyyamcı.
  • Kilo Moana kullanıcısına yanıt
    Sevgi sözcükleri sarf etti pardon :)

Hakem aşkından öyle dedi sanırım dün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jst1907

Ya maçı Bursa'ya vermek isteyen hakem o atmosferde her türlü verirdi, size faul çalıp kart çıkarabileceği pozisyonlar da vardı, suyunu çıkardınız iyice Beşiktaşlı gibi davranmayın.Forumun GS'li yaş ortalaması da çok düştü. GS'li oyuncuları gerecek kararı neredeyse olmadı adamın, penaltı pozisyonunu sizin oyunculardan bile kimse göremedi görememiş olması normal. Yendiğinize göre öyle bir amacı yokmuş adamın ?

Son dk. 70 metrede taç oldu, Bursa 30 metre ileriden kullandı, devam ettirdi. Pozisyonun devamında Yusuf E. çok bariz elle oynadı, düdük çalmadı. Özetlerde yok ama bariz eyyam yaptığı tek pozisyon oydu. Gol olsa hesabını zor verirdi.

Onun dışında karar haklarını Bursa lehine kullandı penaltı pozisyonlarında. Belhanda'nın pozisyonunda penaltı verilmeliydi bence. 2-3 faul pozisyonunda da Bursa lehine karar verdi.

Bizim lehimize kullandığı tek karar hakkı var. Serdar ile Stancu'nun pozisyonunda devam dedi, serbest vuruş ve sarı verilebilirdi. Bunların hiç biri çok bariz hata değil, hakemin o kadar inisiyatifi olur ama son dakikadaki pozisyonda art niyeti vardı net.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kataffaz

quote:

Orijinalden alıntı: LittleWorld

Hocam bu sırf bu yorumunuz için değil genel olarak konuşuyorum futboldan iyi anlıyorsunuz yorumlarınız mantıklı ve gayet yerinde bunu size bildirmek istedim. Ne zamandır söylicektim arada kaynadı şimdi bulmuşken söyleyeiym dedim

Saygılar

Saygılar hocam teşekkür ederim . Altyapım sağlam 5 yaşından 15 yaşıma kadar oynadım belki ondandır . 15 yaş altı takımlar Jugend oluyor , Jugendi tamamlayan oyuncular U16 - U17 oradan U-19 oradan da II takımına geçiyor . 19 yaşında uzadım , 1.83-1.84 civarı kaldım . 15-16 yaşlarında gelişim gösterseydi vücudum belki bende oynayabilirdim bir yerlerde .

Dogrudur hocam umarim bundan sonra hakkinizda en hayirlisi olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Nerenle izledin maçı ilk yarıda maç 3-0 oluyordu yüzde yüz 2 pozisyonu Stancu atamadı

İkinci yarı konsisyonu yetmedi bizimkilerin Gs iyi oynadı ayrıca yine Batalla topla birlikte kaleye giriyordu tribunde gol diye ayaga kalktik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batalla16

Nerenle izledin maçı ilk yarıda maç 3-0 oluyordu yüzde yüz 2 pozisyonu Stancu atamadı

İkinci yarı konsisyonu yetmedi bizimkilerin Gs iyi oynadı ayrıca yine Batalla topla birlikte kaleye giriyordu tribunde gol diye ayaga kalktik

ASıl sen nerenle izledin. Daha ilk dklar penaltımız verilmedi net. Hakem eyyamı yüzünden 70 dk skora ortak oldunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alvr Recoba

quote:

Orijinalden alıntı: Batalla16

Nerenle izledin maçı ilk yarıda maç 3-0 oluyordu yüzde yüz 2 pozisyonu Stancu atamadı

ASıl sen nerenle izledin. Daha ilk dklar penaltımız verilmedi net. Hakem eyyamı yüzünden 70 dk skora ortak oldunuz.

Hezimetlik bi durum yoktu o yüzden öyle diyorum ben Gs nin oyununa laf yapmıyorum ikinci yarı hakkettiler galibiyeti

• en çok güldüğüm maicon un orta sahada bacağına gelen topa el vermesi, utanmaz herif sarı verecekti spiker yalçın bile el yok dedi tekrarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Fırat Aydınus'un , bir kaç hata dışında , 4 / 4'lük yönettiği bir maçtı . Çok pozisyon bulduk , çok kaçırdık ancak sonuca gidebildik. İlk yarı'nın sonlarında ve ikinci yarının tüm dakikalarında , etkili bir takım gördük sahada. Bursaspor'da iyi mücade etti . Temiz ve güzel bir maç oldu.

Sigarayı bıraktığım şu günlerde , Galibiyet benim için bir sebep daha oldu . Valla 1-0 veya 1-1 bitseydi , gidip bi paket alacaktım

Ben de seneler sonra ilk kez maça gittim boğulacaktım stadda. Ne çok sigara içiyorlar arkadaş ya

• Kaleye 1 şut gelip gol yiyen kaleci gönderilip Harun Galatasaray kalesine geçmeli.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.