Şimdi Ara

hgs 2 defa kaçak hakkı var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dün denizliden izmire gelmek zorunda kaldım.yol üzeri birkaç benzin istasyonunun hgs sattığını bildiğim için umursamadım ve rahat rahat yola çıktım.ancak hiçbirinde 1. sınıf hgs kalmamış.sanırım 1 hafta içinde hgs alırsam ceza yerine hgs kredimden düşecekmiş.şimdi sizlere sormak istediğim şey şu.ben bugün geri denizliye dönmek durumundayım ve izmiri pek bilmiyorum.acaba dönüş te de kaçak geçiş yapsam ve denizlide ptt den hgs ye başvursam 2 defa geçiş ücreti mi kesilecek.yoksa bu hakkımız bir geçiş için mi geçerli.kusura bakmayın araştırdım ama bilgi bulamadım.şimdi bazıları diyecektir nette vakit geçireceğine git hgs al diye.ama durum biraz farklı.
    şimdiden teşekkürler...

• internetimdeki sorundan dolayı aynı konuyu iki defa açmışım.kusura bakmayın arkadaşlar..
  • aynı olayı ogs de yaşadım.Gaziantepten K.Marasa giderken kacak gecis yaptım.Dönüştede mecbur kaçak geçiş yaptım.Ertesi gün de adanaya gitmem gerekti.Karayollarını aradım ve sordum. 1 hafta içinde istediğiniz kadar kaçak geçiş yapabilirsiniz.1 hafta icinde plakanıza tanımlı ogs alırsanız eger cezalarınız iptal olacak ve en uzak mesafeden ücretlendirileceksiniz dendi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isterseniz 12 defa geçin, 1 hafta içinde plakaya tanımlı hgs olması durumunda normal geçiş ücreti yansıtılıyor.
    Ogs de de durum aynı, en uzun mesafe durumunu bilmiyorum ama normal geçiş ücreti yansıtılıyor benim bildiğim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Girişte OGS'ye girmiştik kaçak geçiş yazmıştı fakat çıkışta HGS'den çıkınca normal ücreti almıştı.
  • Tesekkur ederim arkadaslar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 gün içinde HGS almak koşulu ile, istediğiniz kadar kaçak geçiş yapabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_65959220/mpage_28/f_/key_hgs//tm.htm#81529795
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.