Şimdi Ara

HGS cezası, itiraz ettim kabul etmediler, dava açtım hakim iptal etti hepsini. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
2.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: infidel

quote:

Orijinalden alıntı: alemci83

Odeyin geçin

Ödeyin geçin demek ne kadar doğru sizce? 11 katı ceza kesiyorlar. 100 liralık tutar için 1100 lira ödemenizi istiyorlar ne kadar da güzel değil mi? Ödeyin geçin.

Bazıları 40-50 lira, itirazıydı mahkemesiydi uğraşmayayım ödeyeyim diye diye bu hale geldi. Devlet tuttuğuna geçiriyor resmen.

Ödemeyin arkadaşım, hakkınızı sonuna kadar arayın. Devlet sizden 1 kuruşun bile hesabını sorarken siz paranızı sokaktan mı topluyorsunuz. Hakkınızı arayın.

Sizde haklisiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayatı boyunca adana'ya ve aydın'a gitmeyen amcama bu iki ilden 4 defa hgs geçiş cezası geldi. biz de dava açacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: infidel

Merhaba, bugün davanın sonuçlandığını öğrendim. Hemen çağlayan adliyesine gidip gerekçeli karara baktım. Hakim bütün cezaları kesin olarak iptal etmiş.

Saçma salak iş yüzünden mahkemeleri gereksiz yere işgal ediyoruz. Sistem o kadar saçma ki, şirketteki elektrikli arabaya bile hgs cezası kesmiş. Güya araba Ankaraya gitmiş, arabanın menzili 140 km düşünün nasıl gittiyse Ankaraya.

Eğer size de ceza geldiyse hiç ödemeyin direk itiraz edin. Eğer itirazınıza cevap vermezlerse ya da olumsuz cevap verirlerse hakkınızı sonuna kadar arayın. Gidin dava açın.

geçmiş olsun
    maalesef devlet "amaan kim gitcek kim dava açacak" lara bindikçe biniyo
    nasıl ki devlet 1 kuruş alacağını bırakmıyor
    vatandaş da bırakmamalı

• Bende dün osmangaziden geçtim, bakiye 120 liraydı, bir şey düşmemiş. Çekmedi mi acaba, ileride ceza gelmez umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cllyldrm

Bende dün osmangaziden geçtim, bakiye 120 liraydı, bir şey düşmemiş. Çekmedi mi acaba, ileride ceza gelmez umarım.

Asla güvenmeyin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

quote:

Orijinalden alıntı: cllyldrm

Bende dün osmangaziden geçtim, bakiye 120 liraydı, bir şey düşmemiş. Çekmedi mi acaba, ileride ceza gelmez umarım.

Asla güvenmeyin...

1 gün sonra baktım çekmişler.
  • Arabayı satalı 1,5 sene oldu. 1-2 hafta önce eve tebligat geldi, biri satmadan bir süre önce HGS geçiş ihlali, diğeri sattıktan hemen sonra. Kgm'ye evraklarla mail attım ama cevap yok. Nasıl yapsak kısa yoldan, mahkeme dava uğraşmadan sildirsek arkadaşlardır şunları?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi false6 -- 6 Kasım 2016; 17:25:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.