Şimdi Ara

HGS etiketleri İş Bankası Şubeleri ve İnternet Şubesi’nde Ücretsiz! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
5
Favori
33.278
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Yalnız bu HGS denen alet çok feci....Ben ilk çıktığında almıştım...Gişelerden o kadar yavaş ve dikkatli geçtiğim halde ya okumuyor,ya da kaçış falan filan yazıyor...
    Gerçi sistem kendi kendine sonradan düzeltiyor ama benim için otobandan gitmek kâbus oldu...En kısa zamanda söküp atacağım ve OGS alacağım...

yapıştırdığınız yerde sıkıntı vardır.
    BU kadar insan kullnıyor bu etiketleri sorunsuz olarak.
    bende aynı şekilde kullnıyorum.
    aşırı yavaşta geçmeden rahatça okuyor.
  • ukymk U kullanıcısına yanıt
    Tam broşüründe belirttiği yere yapıştırdım...
    Tek aklıma gelen; ben etiketi ilk alanlardanım...Belki ilk seride sıkıntı vardı,sonraları düzelttiler...
  • Camdaki doğru yeri tam bilen var mı?

Açıklamalarda hep camdi dikiz aynası arkasındaki "siyah renkli noktalar olan kısmı" gösteriyor, ama ben hiç oraya yapıştıran gör(e)miyorum?
  • Yeni sticker sanırım tek olarak veriliyor ve cama yapıştırmaya gerek yok, geçerken cama tutmanız yeterli, olmadı plakadan işlem görüyor diye biliyorum
  • nyyankees kullanıcısına yanıt
    Plakadan ertesi gün onların düzeltme işlemi'nde 5'ten sonra ceza yazıyorlarmış. Corsa forumu'nda bir arkadaş paylaşmıştı.

Yeni tip dediğiniz, bir sticker (çıkartma), bir etiket (kgs gibi) tipi var. Etiket tipi mi? O ücretli galiba, sadece çıkartmayı ücretsiz veriyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağol hocam...
    Başka yerden yüklenmiyor herhalde değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civil engineer -- 7 Mayıs 2014; 14:16:37 >
  • civil engineer kullanıcısına yanıt
    Rica ederim...
    Bir de postanenin içinden yükletebilirsiniz...Benim bildiğim başka bir yer yok...
  • kaç günde geliyor hgs? haftasonu aldım, daha hala gelcek kargo
  • 20 aralığa kadar hgs nizi alin 20 TL değerinde geçiş kazanın. diye bir mesaj geldi. detaylara ulasamadigim için buraya yaziyorum

• ben de size bir işbankası hgs anımı anlatayım:

iş BANKASından internet üzerinden HGS etiketi siparişinde bulundum. Siparişten yaklaşık 5 dakika sonra HGS etiketinin 7-10 gün içinde adresime teslim edileceği bilgisine ulaştım. Sonra siparişimi iptal için iş bankasını aradım. Çünkü bana 4 gün içinde lazımdı. (sipariş verme internetten ama iptal telefonla yapılıyor!) uzun tuşlamalardan ve konuşmalardan 2 kere hat düştü. Her seferinde derdimi tekrar anlattım. 3. aramamda iptal işlemi gerçekleşti ama nasıl!

20 TL kart parası kesilmiş ve bu para iade edilmiyormuş. (bence hırsızlıktan başka bir şey değildi, alışveriş sitelerinden yapılan alışverişlerde bile 14 gün içinde ücret iade ediliyor.). Ayrıca kartıma 30 TL yüklenmiş, bu bedel de 1 ay sonra iade yapılacakmış! (30 TL'yi 1 ay işletin çok para kazanacaksınız...)
  • quote:

Orijinalden alıntı: llvrsn

ben de size bir işbankası hgs anımı anlatayım:

iş BANKASından internet üzerinden HGS etiketi siparişinde bulundum. Siparişten yaklaşık 5 dakika sonra HGS etiketinin 7-10 gün içinde adresime teslim edileceği bilgisine ulaştım. Sonra siparişimi iptal için iş bankasını aradım. Çünkü bana 4 gün içinde lazımdı. (sipariş verme internetten ama iptal telefonla yapılıyor!) uzun tuşlamalardan ve konuşmalardan 2 kere hat düştü. Her seferinde derdimi tekrar anlattım. 3. aramamda iptal işlemi gerçekleşti ama nasıl!

20 TL kart parası kesilmiş ve bu para iade edilmiyormuş. (bence hırsızlıktan başka bir şey değildi, alışveriş sitelerinden yapılan alışverişlerde bile 14 gün içinde ücret iade ediliyor.). Ayrıca kartıma 30 TL yüklenmiş, bu bedel de 1 ay sonra iade yapılacakmış! (30 TL'yi 1 ay işletin çok para kazanacaksınız...)

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.