Şimdi Ara

HGS ile ilgili bir soru (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
6.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mnr980

hocam etıket başka bır araca aitse (sıkıntısız dolu oldugunu baz alırsak)
    farklı bir plakalı araçta kullanılırsa
    ne olur?

yukarıdaki sorunuzda da belirtmiştim eger etiketi sorunsuz bir şekilde okuyup geçerseniz sorun olmaz. ancak etiketi okumaz ise o zaman sistem otomatik olarak plakanıza bakar eger mevcut bir hgs hesabınız var ise içinden normal geçiş ucreti düşer. mevcut hesabınız yok ise 7 gün içinde hgs almanız gerekir, alırsanız yine normal geçiş ücreti düşer. Yok almaz iseniz kullandığınız otoyolun en uzak mesafe geçiş ücretinin 11 katı ceza olarak ruhsat adresinize 2 ay içinde tebliğ edilir.
  • Sisteme kafayı yedirtmeyin. 10 numara hizmet istiyorsunuz. OGS'nizi, HGS'nizi yanınızda taşımıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

quote:

Orijinalden alıntı: ..NeyzeN..

quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

bakiye yetersizse cezamı oluyor yoksa yükleyince oradan mı düşüyor arkadaşlar ?

5 gün önce İstnabul dan firmamıza Mercedes kamyonet aldık.Tüm geçişlerden kaçak geçti,dün Hgs aldım ve hemen bakiyeden ücretler düştü.7 gün içinde HGS alınırsa bakiye düşüyor sonrasında binek ve benzerlerine 10 kat kamyon otobuslere 5 kat ceza kesiliyor

Hocam bendee hgs var yinede ceza kesmez değilmi sadece bakiye yetersiz olabilir

öncelikle bakiyeniz 0 ın altına düşmüşse etiketiniz iptal olmuş olabilir. o yuzden sorgulatmanız gerekir. bakiye yuklenebilirse sorunsuzdur hesap.

• Hgs sistemine giriş yapınca bakiye görülüyormuş hocam sağolun varmış içinde sıkıntı yok
  • Bilgilendirme için teşekkürler.
  • oasikhan5 O kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.
    ben ankara yaşıyorum
    pek hgs ile işimiz olmadından kafama takılıyordu.
    geçen 19 mayısta enıştem abantta gıttı kaçak geçti 7 gün içersınde etıketını aldı daha sonra etıketıne ücret yansımıştı.
    umarım ceza vb. gelmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

teşekkürler.
    ben ankara yaşıyorum
    pek hgs ile işimiz olmadından kafama takılıyordu.
    geçen 19 mayısta enıştem abantta gıttı kaçak geçti 7 gün içersınde etıketını aldı daha sonra etıketıne ücret yansımıştı.
    umarım ceza vb. gelmez.

zaten etiketten düşmüş. ceza uygulaması olmaz 7 gun içinde aldığı için.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.