Şimdi Ara

HI - FI ile ilgili temel bilgiler (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
477
Cevap
40
Favori
270.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resimler görünmüyor omer11.Resimleri tekrarwww.imageshack.us adresine upload edermisin?
  • nasıl yapılır bilmiyorum ama bir deneyeyim üstad selamlar.

• bu da hop.

• Anfi resmi büyütülemiyor onun için tekrar deniyorum. Kullanan bilen arkadaşların yorumlarını bekliyorum herkese tekrar selamlar.

• Bizim anfi ile quadrallar kimsenin ilgisini çekmedi.
  • Sesin kalitesi kişinin zevkine göre değişir günümüzde ne kadar çok çıktığı değil ne kadar net çıktığı önemli ve hi-fi sistemlerdeki uyum .
  • quote:

Bizim anfi ile quadrallar kimsenin ilgisini çekmedi.

memnunmusun sisteminden?
  • Bende tavsiye edeyim bi iki ürün bare

YAMAHA 6.1 BLACK/TITAN RX-V457 ve DALI IKON SERİSİ IKON7 + DALI IKON SERİSİ SUB + DALI IKON SERİSİ VOKAL2

• Merhaba arkadaşlar
    Öncelikle bu konu tartışıldı mı bilmiyorum tüm forumu okuyamadım, fakat şöyle bir sorum olacaktı....
    fischer marka 4 x100 veya 2x200 watt 8 ohm bir amfim var. model cp 7000 amfi
    cc 7000 kontrol katı.
    sinema sistemime subbass için bağladım ve woofer olarak ta infinity 1030w 1000w peak
    250 w rms olan araç tipini kullanıyorum.
    asıl sorum ise :D bu woofer 4 ohm, amfi ise 8 ohm, zararları ne olabilir? var ise bir devre
    ile bu sorunu çözebilirmiyim? önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
    bu arada bu 2'nci woofer. birini yedim:D
  • slm bugün bir sistem incelemesi yaptım yazıyorum;
    anfi=yamaha =900ytl
    ön kolonlar jbl E 80 northridge=1200ytl
    arka kolonlar jbl E 30 northridge=600yrl civarı
    subwoofer jbl E150P northridge=935ytl
    center jbl EC25 northridge=400ytl civarı
    toplam 4000 ytl nasıl arkadaşlar sizce nasıl bir sistem uyumları nasıl yorumlarınızı bekliyorum
  • İyi ama daha iyi olabilir.O paraya önlere b&w 603s3, klipsch rf-35, definitive bp 10, dali yada wharfedale alınabilir.Yamahnın modeli nedir?Surroundu da aldığınız frontun serisiyle tamamlayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillForYou! -- 19 Mayıs 2006; 20:00:59 >
  • anlaşılan bu konuda bilgi verebilecek biri henüz foruma göz atmadı :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: winterboy

slm bugün bir sistem incelemesi yaptım yazıyorum;
    anfi=yamaha =900ytl
    ön kolonlar jbl E 80 northridge=1200ytl
    arka kolonlar jbl E 30 northridge=600yrl civarı
    subwoofer jbl E150P northridge=935ytl
    center jbl EC25 northridge=400ytl civarı
    toplam 4000 ytl nasıl arkadaşlar sizce nasıl bir sistem uyumları nasıl yorumlarınızı bekliyorum

jbl yerine dali yi düşün derim ben.
  • Arkadaşlar! ben Hi-Fi&HT sistem kurma aşamasındayım tavsiyelerinizi bekliyorum:

Ön Hoparlör: Bowers & Wilkins 600 Serisi: DM603 S3 (Mid sesleri çok iyi)
    Center: B&W LCR60 S3
    Arka: Magnat Motion Rear (B&W DM601 S3 almayı düsünüyorum)
    Subwoofer: Jamo D 4 SUB (Frekans Aralığı: 22-160, 400 Watt, 2x8" Woofer)
    DVD Player: Denon DVD-1920
    A/V Receiver: Denon AVR-1603 (Pioneer VSX-1015TXK 7.1 Channel Surround Sound THX Select almayı düsünüyorum, ABD amazon.com fiyatı $398, Türkiye de ise neredeyse 3 misline satılıyor, ancak yurt dışına gidersem alıcaım)
    Ön ve Merkez Hoparlör Kablosu: Acoustic Research Master Serisi SMS321 Speaker Wire, 10 AWG 15metre
    Suwoofer Kablosu: Profigold 5 metre
    Arka hoparlör kablosu: Acoustic Research Performance Serisi
    Optik Kablo: AR MS280 0.9m
    HDMI kablo: AR MS284 0.9m
    HD-Audio kablo: AR PR-130 Pro-II 0.9m-3 adet (DVD-Audio ve SACD için)
    Televizyon: PANASONIC TH-42PV60E Plazma (Şuan için beklemedeyim bütçemi aşıyor; Doğubank Mutlu Ticarette fiyatı 2150 Euro garanti konusunda güvenemiyorum)
    Sehpa: Sonorous PL-3100-B
    Surgemaster: Belkin 6'lı priz F9S623de2M
    Arka Hoparlör ayağı: Vogel VLS-45 HOPARLÖR STANDI
    Dinlediğim başlıca müzikler: Jazz, Klasik, Klasik-enstrümantel Türk

Finansal olarak bütçek sınırlı olduğu için parça parça sistemi alıyorum, ilk aldığım cihaz Denon AVR-1603 anfiydi, 2003 sonbaharında almıştım. O zamanlar konuyla ilgili bilgim cok azdı, halen eksiklerim var, konu çok kapsamlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximus77 -- 21 Mayıs 2006; 17:14:13 >

• A/V bence daha kaliteli bişey olmalı.Televizyon da da bence Philips ve Pioneer bakmalısınız.Diğer bileşenler gayet iyi duruyor.
  • Pioneer ve philipsHD panellerin fiyatı çok yüksek bir de çift hdmi girisi yok. A/V receiver konusunda Pioneer VSX-1015TXK' ya nediyorsun, sence VSX-1016 çıkana kadar beklemelimi, çünkü HDMI giriş-çıkışları A/V receiverlerde standard olma yolunda.
  • Eğer HDMI ı kullanacaksan elbette beklemende fayda var.Kesin çıkış tarihi bellimi 1016'nın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillForYou! -- 21 Mayıs 2006; 17:36:40 >
  • SLM kill for you ben şu jbl sistemi yazanım anfim yamaha modeli AX-596 nasıl bununla ev sinema ses formatarını alabilirmiyim dts dolby pro logic 2 vb ilgelenirsen sevinirim
  • öncelikle böyle bir topic açtığınız için teşekkürler. Onkyo A-9711 anfim var ve bir ekolayzer almak istiyorum hangi ekolayzeri önerirsiniz?
  • gerçekten güzel bir anlatım
    tozlu tehsisatımı temizleme ihtiyacı duydum ve
    ne acıdırki deck in içinde tarkanın kuzukuzu kasedini buldum biraz düşününce kasedin çıktığı sene komşumun düğününde evime gençlerin geldiğini ve sırf ogün için aldığım kasetin deckte sıkıştığını hatırladım yıllardır elimi sürmemişim utandım resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedevilslieutenant -- 9 Ağustos 2006; 4:11:38 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.