Şimdi Ara

HI-FI KULAKLIKLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Philips'in en üst model hi-fi kulaklığı tam 5-40.000 hz aralığı ile benzersiz duruyor. Philips'in daha evvel övdüğüm 805 modelinden(fiyatı 55 ytl) daha üstün, fiyatı ise 199 ytl(havale ile 184). Kulaklık almayı düşünen arkadaşlar baksın. Teknik olarak profesyonel dj kulaklıklarından bile daha üstün gözüküyor !

http://www.estore.com.tr//product.asp?sku=EK02903&dept%5Fid=43020000&bid=&mscssid=3FD3UPJ5HJQ98PPC5H0F3C8BHSPWCNQ

[simage][/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_Thunder -- 28 Haziran 2006; 19:06:41 >

• dostum bilgi verdiğin için teşekkür. ederim.emeğine sonsuz saygılıyım.
    hi-fi kulakların fiyatları 750 ytl den başlar...
  • Philips'e söyleyeyim de 600 YTL kadar zam yapsınlar o zaman !
  • quote:

Orjinalden alıntı: dgnzcn

dostum bilgi verdiğin için teşekkür. ederim.emeğine sonsuz saygılıyım.

+1 önüne gelen hi-fi demeye başladı hi-fi kulaklıkların kralı STAX'dır electrostatic kulaklıklar üreten japon bir firmadır ve yaklaşık fiyatları 4000 dolar civarıdır sitesini incelemek isteyenler bakabilir philips,sony mony hikaye kalır bu kulaklıkların yanında

http://www.stax.co.jp/index-E.html

• HI-FI hihgh fidelitiy (yüksek sadakat) demek. Sesin orjinal kaynak kalitesini bozmayan sadık kalan , yüksek kaliteyi muhafaza eden pioneer, philips, sony 'nin seçkin modelleri hepsi Hifi dır. Philips ve digerleri bu tabiri kullanır. Haaa bir de High-end var bilmeyen arkadaşlara (yukardaki) duyurayım ki High-end ile hi-fi tabirlerini karıştırmasınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_Thunder -- 27 Haziran 2006; 20:34:59 >
  • Mükemmel HiFi Kulaklık
    Yüksek Netlikte Neodimyum hoparlörler
    Yüksek netlikte neodimyum hoparlörlü bu saf HiFi kulaklık, dijital ses kaynaklarından gelen üstün ses için optimize edilmiştir.

kulaklık, müzikal atmosferi ve duygusal etkiyi olağanüstü gerçekçilikle yakalayan bir format olan Super Audio CD formatı gibi günümüzün yüksek çözünürlükte dijital ses kaynaklarının tadını çıkarmak üzere optimize edilmiştir. Philips'in kendi bünyesindeki akustik uzmanları tarafından yaratılan bu kulaklık size, olağanüstü saf ve doğal bir ses sunar.

Daha fazla bilgi için

http://www.consumer.philips.com/consumer/catalog/product.jsp?language=tr&country=TR&catalogType=CONSUMER&productId=SBCHP1000_00_TR_CONSUMER#F300001928

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_Thunder -- 27 Haziran 2006; 20:51:49 >

• Ayrıca belirteyim, Hi-Fi kulalıklar Hi-Fi kulaklık anfisi gerektirir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Onu bilemem ama bir üst kademe olan High End Kulaklık Serileri Beni çok etkiliyor. Örneğin Senneheiser (Yanlıs yazdı ise kusura bakmayın) ın HD Serisi en düşük olanı 150ytl En pahalısıda zannederim 780ytl kusur. En Dandıgının bir ustunu dınledım dınledıkten sonra baska kulaklıklar fasafiso gibi geliyor.

Saygılarımla
  • Arkadaşlar hiçbir kulaklık stax kadar detaylı sesler veremez zaten killforyou arkadaşımızın dediği gibi ayrı harici üniteleri ile satılıyor staxlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr_Thunder

Philips'in en üst model hi-fi kulaklığı tam 5-40.000 hz aralığı ile benzersiz duruyor. Philips'in daha evvel övdüğüm 805 modelinden(fiyatı 55 ytl) daha üstün, fiyatı ise 199 ytl(havale ile 184). Kulaklık almayı düşünen arkadaşlar baksın. Teknik olarak profesyonel dj kulaklıklarından bile daha üstün gözüküyor !

http://www.estore.com.tr//product.asp?sku=EK02903&dept%5Fid=43020000&bid=&mscssid=3FD3UPJ5HJQ98PPC5H0F3C8BHSPWCNQ

[simage][/simage]

Dostum Senden Ricam Topiğin Adını HİFİ Kulaklıklar olarak Değiştirebilirmisin Bu Sayede Bu konuyuda Masaya yatırmış oluruz. Saygılarımla

• kulaklıkla mzk dinlemek iyi,gzl de sesin ağırlığını hacmini hissedemedikten sonra bana mzk pek bir zevk vermiyor.
  • estore her zaman olduğu gibi giydirmiş arkadaşlar, weblebi çok daha ucuz
    http://www.weblebi.com/Default.aspx?Pt=14&Pid=Tn7qldj-2XZz0XmBGvb6_A
  • quote:

Orjinalden alıntı: dgnzcn

dostum bilgi verdiğin için teşekkür. ederim.emeğine sonsuz saygılıyım.

Böyle bir kural mı varmış?Alla alla bir yaşıma daha girdim?Yani bir kulaklığın pahalı mı olması lazım iyi bir performans verebilmesi için?Fiyat performans oranı iyi bir kulaklık hi-fi kulaklık olamaz mı?Bu forumlar da Philips karşı olan önyargıya bir anlam veremedim???Genel olarak konuşuyorum şu anda kimse üstüne alınmasın arkadaşlar.Kaçınız bir HP805,HP800 ya da HP830 modelini dinlediniz?İyi bir amfi ile tabii ki...

Ayrıca helsot arkadaşım Stax'ların Elektrostatik kulaklık olduğunu da biliyorsundur umarım,yani ayrı bir kategoriye dahiller,Stax en iyisi diye bir kural da yok sadece isim yapmış firma.

Elektrostatik kulaklıklar da en üst seviye Sennheiser Orpheus (HE 90) dur ve kendi özel amfisi ile gelir (HEV90) Sennheiser yakın bir zaman da kısıtlı bir sayıda yeniden üretti bu kulaklıkları,gelen yoğun istek üzerine.Toplam da 18 adet!Yine de audiophile lar kendi amfisi ile tatmin olamadıkları için bu modele ve diğer elektrostatik kulaklıklar için özel amfiler üretildi,fiyatları da inanılmaz derece de pahalı (15.000$ olanları var ).Bu işin sonu yok valla Bu arada söylemeyi unuttum bu Orpheus'lar da ikinci elde uçuk fiyatlara gidiyorlar,bir web sitesinde 27.500$ gibi bir rakam gördüğümü hiç unutmam

• forumda philips e karşı hiç bir önyargı yok sana öyle gelmiş. ayrıca ses işinde philips in kaliteli ürün ürettiklerini görmedim daha. audiophlile diye bahsettiğin insanlar genellikle kulaklıkla mzk dinlemeyi sevmez ve pek de hazzetmezler.
    saygılar.
  • Selam chef,
    Audiophile'ların kulaklıkla müzik dinlemediğine ve hazzetmediklerine emin misin?Yani onca kulaklık amfisi boş boşuna üretiliyor ve satılıyor?AKG K701 ya da K1000 sana ne ifade ediyor,öncelik onu sorayım?Yani bu işlerin içinde ve yakında ilgilenen biri olarak soruyorum?Amacım bilgiçlik vs. taslamak değil

düzeltme: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soundchaser -- 29 Haziran 2006; 0:35:44 >
  • sanada selamlar.audiophile ler mziği kulaklıksız dinlemeyi her zaman tercih etmezlermi?mziği kulaklıklamı dinlemek daha zevkli yoksa kulaklıksız dinleyip sesin aynı zamanda ağırlığını hissederekmi dinlemek daha zevkli?bende mzk ile yakından ilgilenen biriyim ve kulaklıksız dinlemeyi her zmn tercih ederim.
    saygılar
  • Sonuçta bu kişinin tercihine ve bütçesine bakar,hoparlörler ile çok uçuk fiyatlara alacağın ses kalitesini kulaklıklar ile çok daha makul bir seviyede alabilirsin.Yani diyelim gittin 150.000$ verdin ve komple mbl sistemi aldın?Senin bu fiyata aldığın ses kalitesi çok yüksek seviyede olacak ama ona göre de fiyat ödemiş olacaksın.Daha diğer bileşenleri eklemedim farkındaysan,Bunun amfisi olacak,cd çaları olacak (Meridian vs.).Yani benim gelmek istediğim nokta bütçe meselesi.Maksimum 5000$ seni müziğin içine iyice sokacak,en ince ayrıntıları duymanı sağlayacak bir sistem mümkün.

Tabii ki bu fiyat şart değil çok daha makul fiyatlara da çok iyi sistemler kurulabiliyor.Sonuç iş paraya ve bütçeye bakıyor.O yüzden kulaklıkla müzik dinlemenin de bir zevki yok diyerek kestirip atmak gereksiz.Senin nasıi bir sistemin var bilmiyorum ama kulaklık sistemlerine bu kadar karşı olduğuna göre ortalamanın üstünde bir ses sistemine sahipsin herhalde?

• tabiki iş paraya ve bütçeye bakıyor.5000$ lık bir kulaklık dinlemedim hiç.sonuç olarak kulaklıklar hacim vermiyor vebuda mzkte byk bir eksi bnce.bnm sisteme gelince öyle çok çok iyi bir sistem değil triangle,arcam,teac kullanıyorum.şimdi plaklara sardım çok birde sisteme gzl bir pikap ekliyeceğim sen ne kullanıyorsun bu arada mzk dinlerken?
    saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chef1119 -- 29 Haziran 2006; 1:59:07 >
  • Hacim vermiyor derken neyi kastediyorsun chef?Eğer bahsettiğin soundstage ise gayet iyi verebilen kulaklıklar var.Ayrıca 5000$ sadece kulaklık değil;amfisi,source(cd çalar,sacd vs.)kulaklıklar dahil.5000$ a alacağın kulaklık elektrostatik türde olur,zaten onların da negatif bir yönü yoktur.Hoparlör kadar iyi olabilirler yani.Güzel bir pikap sistemin kalitesini değiştirebilir tabi,LP'ler apayrı bir dünya ve ses kalitesi.Ben de de bütçe olsa biraz neler yapacağım da,ah öğrenciliğin gözü kör olsun
  • sesin ağırlığından bahsediyorum..kulaklıklar nsl verebilirki sese hacim.bana mantık olarak imkansız geliyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.