Şimdi Ara

HI-FI SİSTEMLERİNİZ BURAYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangi speaker larınızla hangi amfileri eşleştirdiniz ? Hangi hoparlör kablolarını kullanıyorsunuz ? Cdp mi pc mi kullanıyorsunuz ? Yeni hi-fi sistem kuracak arkadaşlara ve halihazırda kullanıcalara yararlı olacağını düşünüyorum.Eminim forumda bir çok üstad vardır bu konuda.

Ben Focal Chorus 806 v bookshelf kullanıyorum.Ayrıca Focal chorus sw 800 modeli bir subwoofer ım var.Ancak bunu sadece pop müzikte açıyorum.Şuan technics su a700 mk3 class aa amfi ile sürüyorum.Macbook promdan amarra computer music player ile (bu programın şuan 695 dolar fiyatı var ) dinliyorum.Ses çok detaylı ve aynı zamanda güçlü ancak başka amfilerle bookshelf lerimi deneme fırsatı bulamadığımdan belki çok daha iyi ses alabileceğimi düşünüyorum.Hoparlör kablolarım ttaf ın pure sound serisi 11 awg değerine sahip kablosu.Bir çok kablo deneme fırsatım oldu.Bu kablolardan oldukça memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj nizo -- 15 Mayıs 2011; 23:31:17 >

• Ben PMC'lerimi sürmek için Bryston pre/power amfi, hoparlör kablosu olarak VanDamme Blue Serisinden 6mm2 kullanıyorum.

Kaynak olarak ise Logitech Transporter'im var, müziklerimi FLAC dosyalarından squeezeserver üzerinden dinliyorum.

Transporter'in DAC'i güzel olmasına rağmen ayrı bir DAC almayı düşünüyorum şu aralar.
  • dac tavsiyesi bana da verebilirmisin ben de istiyorum aslında.Focal için önerebileceğiniz bi amfi var mı ?
  • 2 kanal stereo mu kullanacaksin yoksa ev sinemasi seklinde düsüncen de var mi?
  • evet stereo kullancam
  • Focal'leri hiç duymadım, ama yabancı forumlarda okuduğum kadar Naim ve NAD amfilerle iyi uyuşuyorlarmış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.