Şimdi Ara

Hİ-Fİ TEST ŞARKI PAYLAŞIMI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
13
Favori
4.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hocam önemli değil bende ilk başta uzakdoğulu olduğunu bilmiyordum ama araştırıp görünce bayağı şaşırdım :) t-20 ve t-40 hakkında geniş kapsamlı bir çalışma yapıyorum yakında paylaşacağım t-20 fiyatına ve performansına göre cidden iyi bir ürün halende tavsiye ederim :) sende iyi bir seçim yaptın sana yeter ve artar sende sistemini güle güle kullan keyifle dinle kalın sağlıcakla .....
  •  Hİ-Fİ TEST ŞARKI PAYLAŞIMI

Gecen aldım ofise be. Ofis ortamında 300 tl civarında bundan iyi bise bulamamistim bunu alırken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 16 Ağustos 2014; 17:26:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Hİ-Fİ TEST ŞARKI PAYLAŞIMI

Hİ-Fİ TEST ŞARKI PAYLAŞIMI

• eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam fotoğraflar çok iyi ve şık bir duruşu var 300 liraya dediğiniz gibi iyi bir ürün bu arada creative sound blaster x-fi kartı görünce şaşırdım açıkçası performansı nasıl ? birde geniş kapsamlı konu açmayı planlıyorum t serisi hakkında o zaman sizdedende kısa bir yorum almak isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: des_955

merhaba hocam fotoğraflar çok iyi ve şık bir duruşu var 300 liraya dediğiniz gibi iyi bir ürün bu arada creative sound blaster x-fi kartı görünce şaşırdım açıkçası performansı nasıl ? birde geniş kapsamlı konu açmayı planlıyorum t serisi hakkında o zaman sizdedende kısa bir yorum almak isterim

Ustat ses kartı pc için normal bi kart elinde varsa kullan yoksa para ile alacaksan gerek yok küçük te olsa bi Dac al daha iyi

Gecen Atalay Alper dostum sagolsun muse nin küçücük bir Dac i ni gönderdi bana bu aes kartın dan 50 kere daha iyi çalıyor

T40 a gelince tabiki hifi bir cihaz degil ama fiyatına gore bilgisayar yanına koymak için Yada tv yi bağlayıp film izlemek için tertemiz ses veren iyi bir hoparlör.

Tabi bütçe 300 ken iyi sonrasında sizinde benin de içerisinde de bulunduğumuz dipsiz dünya başlıyor orası isin baska boyutu

Ben t40 ve t20 yi 150 ve 300 tl çerçevesinde de çok başarılı buluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 18 Ağustos 2014; 9:12:53 >

merhaba hocam creative ses kartı tahmin ettiğim gibi zaten sürekli onboard kart kullandım zaten bende usb dac düşünüyorum muse veya smsl benzeri daclar bana yeter zamanla tecrübe kazandıktan sonra yavaş yavaş yükseltirim t-20 ve t-40 lar fiyatlarına göre performanları çok iyi hemde rakipleri pek yok hi-fi dünyasının sınırı yok tabi siz bu işlerin daha çok işinde olduğunuz için bizden çok daha bilgi ve tecrübeye sahipsiniz kısaca creative güzel bir ürün ortaya çıkarmış verdiğiniz fotoğraflar ve bilgiler için teşekkür ederim kalın sağlıcakla .....
  • Merhaba arkadaslar,

ben de bir kac sarki ile katkida bulunayim, hatta Youtube videolari ile beraber:

1. Chris Jones - Roadhouses & Automobiles - No Sanctuary Here

2. Chris Jones - Roadhouses & Automobiles - Stockfisch Records

3. Kromestar - They're Just Dreams

Olmazsa olmaz
    4. Eric Clapton - Unplugged

Bilgisayar da stereo denemek icin cok iyi
    5. Long After You're Gone

Yine Bilgisayar da denemek icin, keyifli
    6. Audiophile Music (24-bit Audio) Orchestra Sound

Cok keyifli bir sarki
    7. Nature Boy - Connie Evingson

8. Do That To Me One - BEST AUDIOPHILE VOICE II

Ayrica son sarkida adi gecen albüm serisini tavsiye ederim (BEST AUDIOPHILE VOICE)

Simdilik bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rüzgar81 -- 18 Ağustos 2014; 20:24:21 >

• Rüzgar81 R kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam öncelikle paylaşımların için teşekkür ederim özellikle best audiophile voice serisi geçen gün indirdim mest oldum diyebilirim çok güzel ve keyif veren parçalar var
  • Bowers & Wilkins - Very Audiophile New Recordings setini şiddetle tavsiye ederim

İçinde ki parçalar...

01 - Allan Taylor - Colour To the Moon
    02 - Sara.K - Would You Break My Heart
    03 - The Spirit Of Gambo - La Gambo In Tenor
    04 - Steve Strauss - Flesh And Blood
    05 - Mike Silver - Old Fashioned Saturday Night
    06 - The Spirit Of Gambo - Martin Minoit Son Portion Au Marche
    07 - Allan Taylor - Wheel Of Fortune
    08 - Steve Strauss - Mr. Bones
    09 - Sara.K - Turned My Upside Down
    10 - Chris Jones - Long After You're Gone
    11 - Paul Stephenson - If You Want My Love
    12 - Steve Strauss - The Puppet Opera

Baştan sona mükemmel ama özellikle 1-10 ve 12 numaralı parçalar aşmış.Ciddiyim çok uzun zamandır dinliyorum ve her gün en az 3 kere bu parçaları dinlemezsem olmuyor.Her türlü müziği dinlerim günümün 3,4 saatini müzik dinlemekle geçiririm sürekli yeni şeyler ararım..Bu kadar bilinmeyip bu kadar mükemmel olan müziklere denk gelmedim desem yalan olmaz.Annem müziği sevmez,sistemimi de sevmez..Fakat ne zaman bu müzikler çalsa "Sesini aç." diye bağırır. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Gorod

Bowers & Wilkins - Very Audiophile New Recordings setini şiddetle tavsiye ederim

İçinde ki parçalar...

01 - Allan Taylor - Colour To the Moon
    02 - Sara.K - Would You Break My Heart
    03 - The Spirit Of Gambo - La Gambo In Tenor
    04 - Steve Strauss - Flesh And Blood
    05 - Mike Silver - Old Fashioned Saturday Night
    06 - The Spirit Of Gambo - Martin Minoit Son Portion Au Marche
    07 - Allan Taylor - Wheel Of Fortune
    08 - Steve Strauss - Mr. Bones
    09 - Sara.K - Turned My Upside Down
    10 - Chris Jones - Long After You're Gone
    11 - Paul Stephenson - If You Want My Love
    12 - Steve Strauss - The Puppet Opera

Baştan sona mükemmel ama özellikle 1-10 ve 12 numaralı parçalar aşmış.Ciddiyim çok uzun zamandır dinliyorum ve her gün en az 3 kere bu parçaları dinlemezsem olmuyor.Her türlü müziği dinlerim günümün 3,4 saatini müzik dinlemekle geçiririm sürekli yeni şeyler ararım..Bu kadar bilinmeyip bu kadar mükemmel olan müziklere denk gelmedim desem yalan olmaz.Annem müziği sevmez,sistemimi de sevmez..Fakat ne zaman bu müzikler çalsa "Sesini aç." diye bağırır. :)

Içerisinde deki bir kac Parca bildigim kadarı ile stockfish kayıt stüdyosun da yapılan. Kayıtlar ve bazı frekanslar sisirilmis yani parçalarla oynuyor firmanın sitesinden bakın bir çok albüm var ve hic dinlemediginiz i bile bir yerde duysanız anlarsınız bu firmanın kayıtları oldugunu ilk baslarda guzel felsefe sonra sıkmaya başlayacaktır iyi bir kayıt metodu degil yaptıkları

Eğer kaliteli kayıt isterseniz HDcd xrcd ve dxd dsd olarak yapılan albümlere yoğunlaşın. Anlarsınız anlatmak istediğimi

Stockfish kayıtları genelde orta segment hifi satıcıları tarafından urun satmak isterken müşteriyi etkilemek adına kullanılır bir tanede aynı kayıt tekniğini kullanan turk albüm var buyrun dinleyin ince saz mazi kalbimde bir yara ben çok severim ama çok bant çok frekans sisirilmis

Fin Records var bunun albümleri iyi dir dinleyin

• Xrcd özellikle tavsiye ederim çok baska sekilde kayıt yapılıyor

Nereden temin edileceğini söyleyin de tavsiye sonuçlansın.
  • Gorod kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam benimde ilk edindiğim albümlerden biridir eğlenceli bir albümdür paylaşımın için teşekkür ederim
  • merhaba hocam iyi kötü bir şekilde temin edilir ama şu var o parçaların hakkını verebilecek bir ses kartı veya dac almak şart yoksa aradaki farkı anlamak zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: simsek07

Nereden temin edileceğini söyleyin de tavsiye sonuçlansın.

http://www.mikropgramofon.com
    http://www.theaudiotubes.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 20 Ağustos 2014; 13:16:41 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.