Daha bügün hi free g1 elektrikli scooter aldım lütfen kullanan arkadaşlar olumlu olumsuz deneyimlerini aktarırsa çok sevinirim. Eğer hem hi free g1 kullanıp hem farklı marka scooter kullanan varsa onların yorumları benim için daha önemli, herkese iyi günler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hi Free G1 Elektrikli Scooter Almak Mantıklımı Kullananlar Varsa Yorum Yaparsa Sevinirim.
-
-
Hi free G1 aldim artık soruları siz sorun 🤙
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun. Tavsiye eder misiniz sevmediğiniz yanları var mı diye başlayalım :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tavsiye ederim kesinlikle şu dandik bin binlerin süspansiyonlu hali bile bunun yanından bile geçemez.
Ama tabi daha 50km yaptim, kötü yanları şuana kadar 3 tane şeyler karşılaştım.
Bende oluşan sorunlar ve nasıl çözdüğümü yazdım
1. Sorun Burayı Sağlam Bir şekilde kapatsanızda sallanmadan dolayı tekrar gevşiyor ve sallanıyor
Çözüm: Plastik Kelepçe Takmalısınız Veya Ona Benzer Sağlam Birşey.
2. Sorun: 2 solda 2 sağda gösterdiğim yerde vidalar aynı şekilde sallanmadan dolayı gevşiyor.
Çözüm: selsil auto gasket diye bir sıvı conta var internette aratıp bulabilirsiniz bunu vidaların gireceği yere güzelce sıkarsanız sorun kökten çözülür.
3. Sorun: Burda tam gözükmüyor olabilir 3 tane okla gosterdiğim kablo , gidon sağ sol yapınca sürtünerek aşınıyor.
Çözüm: Ben daha tam olarak çözmedim fırsatım olmadı ama o kabloyu güzelce sağlam birşeyle sarmayı düşündüm, bant filan.
Aklınızda olan soru falan filan olursa
instagram: cagdasbateman
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SelamNabers -- 14 Eylül 2024; 22:55:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X