Şimdi Ara

Hi level 40'android ve smart tv a101

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • A101 den 23 Nisan'da 40"android ve smart tv aldım yanlız youtubeye girdiğimde video izlerken ses kontrolü yapamıyorum ses kısma tuşuna basınca sisten bi geri işleme atıyo aynı şekilde ses açma tuşuna basınca da aynı şey oluyor...Yardımlarınızı bekliyorum değerli arkadaşlarım şimdiden çok teşekkür ederim saygılarımla hayırlı ramazanlar....

HL40DLK13. tv kodum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokturkler033@ -- 25 Nisan 2020; 22:45:18 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ne yazık benle ilgilenen olmamış ama olsun hallettim

• Hocam tv'den memnun musun?Bende bu aralar tv alacağım fakat bir türlü karar veremiyorum.29 mayısta bim dijitsu 55" android tv gelecek onu almayı düşünüyorum fakat aklımın bir köşesinde hi-level var.
  • Vallaha kardeşim şu an kullandığım hi level görüntü güzel kullanışlı ve burda bahsettiğim konuyuda bi güncellemeyle hallettim şu an sıkıntısız bence çok para vermene hiç gerek yokmenü geçişleride sıkıntısız ve hızlı ama Vestel güvencesindeki olanı al ben bir tek onda yanıldım

• Nickola Tesla kullanıcısına yanıt
    Vallaha kardeşim şu an kullandığım hi level görüntü güzel kullanışlı ve burda bahsettiğim konuyuda bi güncellemeyle hallettim şu an sıkıntısız bence çok para vermene hiç gerek yokmenü geçişleride sıkıntısız ve hızlı ama Vestel güvencesindeki olanı al ben bir tek onda yanıldım

• gokturkler033@ kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler hocam.Bir de garanti işini nasıl yaptınız?Servis mi çağırdınız yoksa direk eve getirip, kurup çalıştırdınız mı?Bu durum kafamı kurcalıyor
    Hi level 40"android ve smart tv a101

Bu tvden bahsediyosan smart ve internet yok bu paraya a101 den hi level al derim hem android smart tv geliyo bu fiyata yada 200 300 fazlasına ölçüsüne göre fiyat

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Sunny güvencesinden aldım servis çağırdım 60tlye kurdular garantiyi başlatıp gittiler ama dediğim gibi Vestel güvencesi olanı al derim bide kesinlikle yetkili servis dışında kapalı kutuya müdahele etme kırık yada eksik çıkması ihtimalinde elinde patlar kardeşim

• gokturkler033@ kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ürün bu:

Hi level 40"android ve smart tv a101

Söylediğin gibi işi şansa bırakmamak lazım.Servisi çağırmak en iyisi.Araştırdığım kadarıyla bazı firmalar 50" ve üstüne kurulum ücreti almıyor.Şansımıza artık.
    Kaçırma kardeşim al memnun kalmazsan paran benden 😀🤗👍👍

Sakın kaçırma alıncada bi selfi yap at 🤗allah hayırlı etsin inşallah

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.