< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hi-Level HX-Pro 1 TB USB 3.2 Type-C Taşınabilir SSD - 1.055,04 TL (2. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
İnceleme için teşekkürler çok güzel bence.
Bir sorum olacak yanıtlarsanız sevinirim. Şimdi ben bunu usb bellek gibi kullanabilir miyim? Misal windows yükleme flasdiski ve diğer işlemler için. Zira öax 256gb lık flashdiskim var ve kağnı gibi verdiğim parayı hiç haketmedi.
Bir de bu nays te olay nasıl oluyor %10 iade geri kartımıza mı yatıyor anlamdım tam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiRaNTx -- 31 Ocak 2023; 20:35:50 > -
rufus ile denedim hocam format usb si olarak kullanılamıyor cihaz. belki ben yapamadım başka programlar ile olabilir mi denemek lazım.
nakit olarak 1-2 gün içerisinde nays hesabına yatıyor. ister kart ile harca ister ibanına yolla parayı.
-
-
rasgele okuma/yazma hızlarını pc nin içindeki ssd ile kıyaslayarak takılma olup olmayacağı anlaşılabilir tahminimce. rasgele okuma/yazma hızları birbirine yakınsa oyun diski olarak kullanılabilir ama bence ısıdan dolayı harici ssd zarar görebilir yada performans kaybı olabilir. cihaz ısınıyor. yada metal olduğu için ısıyı çok hissetmemizi sağlıyorda olabilir. cihazın ısısı 40-50 derecelerde normal kullanımlarda. oyunda felan ne olacağını kestiremiyorum.
-
usb bellek gibi olabilir ama bu bir harddisk ,klon programı ile bir windowsu bu diske yazdırabilirsiniz.
nays icinde banka kartınızdan isbankası uygulaması olan nays hesabınızı acıp oraya bakiye atıyorsunuz atıyorum 1000tl lik ürün aldınız 100tlsini ertesi gün iade diye size yatırıyor ordan tekrar banka kartınıza cekebilirsiniz
nakit almak zorundasınız şuan icin naysa nakit yatırılıyor.
biraz kurcalayın göreceksiniz zaten.
-
Cihazın içindeki komponentler nedir acaba öğrenebilir miyiz? Nand türü vs. aldıktan sonra bozulmasın birkaç güne...
-
100 lira fark için macera aramaya değmez (kimse içini açıp shuck ederek (dış kalıbını açıp içindeki bileşene bakarak) düzgün bir inceleme yapmamış) az bir fark ile zaten kioxia, kingston var. sub-50$'da 1TB NVME ssdler norm olmaya başlayacak yakında zaten. Alsanız da almasanız da kaçan göçen bir şey yok.
Ha usb'ye özellikle ihtiyaç varsa belki alınabilir büyük dosyalar iş yerinde sağa sola çok taşınıyorsa, ki yine de dikkatli olunması lazım (backup vs..) consumer-grade ssd'ye güven olmaz.
https://www.newegg.com/p/pl?d=1tb+ssd bizimkiler biraz geç uyanıyor piyasa tekelde/dandik ve sığ olduğu için burada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDynamicRange -- 2 Şubat 2023; 3:14:53 >
-
75tl çek + %10 nays iadesi ile 882ye aldık herneyse,
neweggde en uygun ürün bu görünüyor kargo vergi ile 1905tl ayrıca "shuck " etmek nedir check mi yazmak istediniz
şuan 1tb en uygun ürün bu oda 1 saat sonra indirimi bitecekmiş.Siz daha önce neweggden ürün aldıgınıza emin misiniz?
www.newegg.com
Team Group MS30 M.2 2280 1TB SATA III TLC Internal Solid State Drive (SSD) TM8PS7001T0C101 - Newegg.comhttps://www.newegg.com/global/tr-en/team-group-ms30-1tb/p/N82E16820331233?Item=N82E16820331233&Description=1tb%20ssd&cm_re=1tb_ssd-_-20-331-233-_-Product
-
-
Satın alan arkadaşlar aşağıdaki linkte bulunan uygulamalar ile bakıp içerisindeki diskin bilgisini paylaşabilirler mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afergan -- 1 Şubat 2023; 15:14:41 > -
https://letmegooglethat.com/?q=shuck
Dış kalıbını çıkarıp içine bakmak denebilirmiş. Ama bir yerde arama yapıp kapsamlı sonuç getirmek istiyorsanız ingilizce arama yapmak zorundasınız. Mesela bu diski shuck edip inceleme videosu yaparsanız internette ilki siz olacaksanız.
Neredeyse %90'ını halen ödüyorsunuz. 882₺ az bir para değil.
Alıntı
metni:bizimkiler biraz geç uyanıyor piyasa tekelde/dandik ve sığ olduğu için burada. https://www.newegg.com/p/pl?d=1tb+ssd Bu vergili fiyata bireysel ithalat vergisi + kargo eklenmiş hali. Bize getiren toptancılar böyle mi getiriyor oradaki perakendecilerden teker teker? MSRP içinde zaten vergi dahildir EU'da da ortalama VAT buradakiyle aynı hatta biraz fazla ~%19. Oradakiler o fiyata satabiliyorsa (üstüne oradaki satış giderleri daha yüksek maaşlar yüksek olduğu için) buradakiler de hayli hayli satabilir.
Bazıları halen EU ve USA fiyatı üzerine %18 + gümrük + kargo vs. ekleyip saçma sapan hesaplarla buradaki fiyatı kendilerince hesaplıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDynamicRange -- 2 Şubat 2023; 3:32:38 >
-
USB üzerinden de gösteriyor muymuş bu programlar flash ID'yi? Bir yolu, tutorial'i varsa shuck etmeden görülebilecek bu süper olurdu. Çünkü USB config space'deki DeviceID VendorID farklı gelir, USB-to-M.2orNVME controller board firmware'i araya giriyor.
-
Evet daha önce phison kontrolcü olan bir SSD de denedim ve göstermişti. Her USB-PCI kontrolcüsü ile çalışmıyor olabilir ama denemekten zarar gelmez.
-
yazı içeriğini değiştirmişsiniz herneyse amaç kavga etmek değil,
akşam bakayım ssd id programı ile belki sökülebilir şöyle bir bakınca apple vidalarına t5 e benzettim çıkarsa orta halli dramsiz bir m2 bekliyorum ben bir inceleyelim 882tl az olmasada en yakın rakiplerden 500tlye yakın daha ucuz,MSRP fiyatını örnek vermişsinizde siz alabildiğiniz ücrete bakın sizin tabirle herşeyin yarı fiyat civarı olması gerekir tavsiye edilen fiyata uysalar uzun süredir ssd alıp satıyorum 1tl 1gb durumunu geçeli çok oldu...
-
Selam dostlar
Ben bu ürünü gördüm ama bu fiyata olabileceğine çok ihtimal vermediğim için Amazon’dan wd aldım, teslimatını bekliyorum.
Anladığım kadarıyla güvenilirlik konusunda sıkıntı yok. Amazon’dan aldığım ürün dursun, bir tane de bundan alayım diyorum.
Kullananlar tavsiye eder mi ?
Hem Mac hem de PC kullandığım için işime yarayacak bir ürün gibi görünüyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
biraz önce geldi hız testi yaptım ama hızı type c de 400 e yakın okuma yazma usb 3.0 da da aynı. Neyden kaynaklı olabilir ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beathenn -- 2 Şubat 2023; 12:13:34 > -
-
Ne kadar benzer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 2 Şubat 2023; 14:11:17 > -
alacaksanız tavsiye ederim hocam muhtemelen netac 1tb nvme disk bu 1600 bandında fiyatı 1300 civarına wd green vardı amazonda. biz 880 küsüre aldık güzel oldu kanımca.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X