Şimdi Ara

Hı Level Powerbank Çok yavaş şarj ediyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
3.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar A101den 4400 mAh powerbank satın aldım ilk aldığım bozuk çıktı gittim değiştirdim fakat bu yeni aldığım aşırı yavaş şarj ediyor. Full dolu haliyle telefonu bırakıyorum 15-20 dk içinde en fazla %3 şarj ediyor. Birde bununla kalmayıp 2200 mAh telefonu %100 bile yapmıyor 2 kez sarj edeceği yerde ilk seferde Telefon %70lerdeyken powerbankın şarjı bitiyor servise göndermem gerekiyor mu ?

• goktan.barnes G kullanıcısına yanıt
    Bende de var daha bugun kullanıcam bakalım nasıl dolduracak, bi kaç araştırma yaptım Hı Level yurt dışından teknoloji ürünlerini getirip üstüne markasını basıp satan Türkiye'de is yapan bir firmaymis ama mesela 4400 diyorsa içinden farklı çıkma olasılığı varmış umarım bizimkilerde bu sorun olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şarj aletten ben de satın aldımbugün. %4 olan telefonu 1 saat sonunda %44 e getirdi. İphone 6+ şuan şarj devam ediyor. Sonucu paylaşağım burada.
    1 saat 1g0 dk; %49

Güncelleme:

Sabah kontrol ettiğimde telefon şarjı %78 :) ama powerbank şarjı bitmiş. Yani bir kez bile şarj edemedi, geri mi versem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neyro61 -- 15 Ağustos 2016; 8:29:18 >
  • A101den powerbank almamak gerek. Ben de 7800 mAh GoSmart powerbank almıştım. 2500 mah değerine sahip telefonumu 1 buçuk defa zor şarj ediyor. Bu da 3700 demek. Bari gerçek kapasitesi 5000 olsaydı da 2 sefa tam şarj etseydim. Burdan çıkan sonuç şu:
    1.Hi-Level powerbank almayın.
    2.GoSmart powerbank almayın.
    3.A-101'den powerbank almayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ismiKadir

A101den powerbank almamak gerek. Ben de 7800 mAh GoSmart powerbank almıştım. 2500 mah değerine sahip telefonumu 1 buçuk defa zor şarj ediyor. Bu da 3700 demek. Bari gerçek kapasitesi 5000 olsaydı da 2 sefa tam şarj etseydim. Burdan çıkan sonuç şu:
    1.Hi-Level powerbank almayın.
    2.GoSmart powerbank almayın.
    3.A-101'den powerbank almayın.

Arkadaşa katılıyorum 4400 mah olanı aldım telefonu %40 şarj edip kalıyor gerçekten kalitesiz verdiğim 20 liranın yarısı bile etmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guzelim Xiaomi nin Powerbanklari dururken siz neden macera ariyorsunuz?

N11'den aldim 10.000 mah. 59.90'a.

Gayet şık, aluminyum kasa, kibar...

Gm5 plus telefonu 2 kere tam sarj ediyor birde %80 e kadar sarj ediyor. Hizli sarj ozelligi var. 1 saatte sifirdan %100'e geliyor. Zaten telefonda hizli sarj ozelligide var, belki bundan dolayidir.

Powerbank ise GM nin kendi sarj cihazi ile 4,5-5 saatte tamamen doluyor.

Telefonun pili 3100 mah.

A101 den alinan powerbanktan ne hayir gelir? Dandirik plastik kocaman kasali powerbanklar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 13 Aralık 2016; 20:15:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.