Şimdi Ara

Hi-media Pro 10 4K

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sonunda Himedia Pro 10 4K HDR cihazım geldi. Android 5.1 Kodi 16 yüklü olarak. İlk önce ayarları yaptım ve Kodi 16.1 yükledim.
    Sizlere deneyimlerimi zamanla bu başlık altında anlatmaya çalışacağım.

Öncelikle cihaz çok şık ve açılıp kapanması , menüler arasında dolaşabilmek oldukça hızlı.
    4K 2160p 60 Hz e kadar destekliyor, ses sisteminde ise neredeyse piyasadaki tüm sistemleri kapsıyor.
    Güncel Kodi ile sitelere bağlanma oynatma hızı gayet iyi,
    Kendi oynatıcısında Türkçe alt yazı karakterlerde sorun var ama Kodi oynatıcısında gayet problemsiz.
    Ben Egreat deki dahili 3.5 " HD i çıkartıp Hi-Media ya taktım sorunsuz çalıştı. Herhangi bir format istemeden.
    Kumandası iy ama yeterli değil o nedenle başka bir kumanda siparişi verdim ancak henüz gelmedi.
    Üzerindeki yazılım güncel.
    Henüz 4 K kayıt yapmadım ama oynatırken bir sorun yaşamadım.
    Daha sonra tekrar sizlerle öğrendiğim kadarını paylaşacağım.

Hi-media Pro 10 4K

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonycam -- 17 Mayıs 2016; 15:58:14 >

• @sonycam Hayırlı ugurlu olsun ..deneyimlerinizi paylaşmanız dileği ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonycam

Sonunda Himedia Pro 10 4K HDR cihazım geldi. Android 5.1 Kodi 16 yüklü olarak. İlk önce ayarları yaptım ve Kodi 16.1 yükledim.
    Sizlere deneyimlerimi zamanla bu başlık altında anlatmaya çalışacağım.

Öncelikle cihaz çok şık ve açılıp kapanması , menüler arasında dolaşabilmek oldukça hızlı.
    4K 2160p 60 Hz e kadar destekliyor, ses sisteminde ise neredeyse piyasadaki tüm sistemleri kapsıyor.
    Güncel Kodi ile sitelere bağlanma oynatma hızı gayet iyi,
    Kendi oynatıcısında Türkçe alt yazı karakterlerde sorun var ama Kodi oynatıcısında gayet problemsiz.
    Ben Egreat deki dahili 3.5 " HD i çıkartıp Hi-Media ya taktım sorunsuz çalıştı. Herhangi bir format istemeden.
    Kumandası iy ama yeterli değil o nedenle başka bir kumanda siparişi verdim ancak henüz gelmedi.
    Üzerindeki yazılım güncel.
    Henüz 4 K kayıt yapmadım ama oynatırken bir sorun yaşamadım.
    Daha sonra tekrar sizlerle öğrendiğim kadarını paylaşacağım.

Hi-media Pro 10 4K

Nereden kaç tl ye aldınız acaba...
    Himedia nın türkçe altyazı desteği sorunsuzdu siz ayarlarına baktınızmı?
    Ben en çok kodi performansını merak ediyorum Q3 ve Q10 kodi de takılarak oynatıyordu Q10 proda durum nasıl acaba...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• sonycam S kullanıcısına yanıt
    kendi playerında türkçede herhangi bir sıkıntı yok altyazı ayarlarını düzeltirseniz menüden
  • eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Hocam Q10 pro dada samba var değilmi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: civil engineer

Kullanmadığım bir özellik ama menüde Samba yazıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

Orijinalden alıntı: civil engineer

Kullanmadığım bir özellik ama menüde Samba yazıyor

Sağol hocam vardır o zaman...
    Sambayı açarsanız aynı ağdaki başka cihazlardan ip adresini yazarak cihaza bağlı hdd ye ulaşabilirsiniz...

Bu arada Kodi de film izlediniz mi hiç görüntü akıcı mı? yoksa Q10 quadro gibi mi?
  • Arkada?lar öncelikle ben yurt dy?yndan aldym ama 299 usd ye falan de?il ama kapyda ödedi?im vergiyle Türkiye deki saty? fiyatyna geldi sayylyr. Ben Türkiye de saty? yapan arkada?tan da bir kaç model satyn aldym sorun ya?amadym. Bu sefer biraz heyecandan bir an önce kullanmak için yurt dy?yndan Amazon vasytasyyla aldym.
    ama garanti tabi bana kaldy :)

?imdi soru soran di?er arkada?lara cevap vermeye çaly?ayym.

Türkçe alt yazy karakter sorunu var ama KODI ile seyrederseniz sorun ortadan kalkyyor.Ama ne yaptyysam kendi oynatycysyndan halledemedim.
    Nedeni ise Ayarlar bölümünde Font seçme kysmy yok, ben Egreat de de fontu de?i?tirince sorun ortadan kalkyyordu. Bunda böyle bir seçenek ?imdilik yok.
    Subtitle karakter setinde 2 adet Türkçe ve bir kaç universal seçene?i var ama ne yazyk ki Türkçe deki bir çok karakter eksik veya farkly çykyyor.

Evet Samba var ve kullanabiliyorsunuz.

Görüntü de takylma ya?amadym daha önce TV üzerinden seyretti?im 2160 p 4k filmleri rahatça Pro 10 üzerinden seyredebiliyorum. KODI de dahil 30 fps de sorun yok. 60'a bakamadym olunca onu da yazarym. Ama cihazyn deste?i ekran ayarlarynda 2160p 30 fps ye kadar diye çykyyor.

Ynternet ten bir çok kodi addon lary yükledim güncel olanlardan. Youtube dan KODI diye aratyrsanyz onlarca var videolary. Bazylary ba?aryly bazylary çaly?mady sanyrym kyryk linkler ve güncellemelerden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonycam -- 19 Mayıs 2016; 2:04:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

kendi playerında türkçede herhangi bir sıkıntı yok altyazı ayarlarını düzeltirseniz menüden
    quote:

Orijinalden alynty: eraycelik80

kendi playerynda türkçede herhangi bir sykynty yok altyazy ayarlaryny düzeltirseniz menüden

Siz nasıl hallettiniz KODI haricinde . Ben mi yapamadım acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonycam -- 19 Mayıs 2016; 1:55:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.