|
“Hibrit savaş”: Baltık Denizi’ndeki iki internet kablosu kesildi
-
-
Filistin Gazze ve Lübnan’da insanların üzerine bombalar yağıyor.Neymiş efendim internet kesilmiş yavaşlamış.
-
Kedin dıj göçlerin oyinidir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Iki konunun alakasi nedir anlatir misiniz ? Laf olsun diye ortaya bir seyler atiyorsunuz.
-
Boru hattı patlatanların "kablomuzu kestiler" diye ağlaması da komik olmuş :) :) :)
-
arkadaş derdinizi s... demek istemiş
-
Savaş dersem birşeyler çağrıştırırmı.
-
Tamamda savas varken Turkiye Israille ticarete devam ediyor. Burada adamlarin derdi internet hizmetinin kesintiye ugramasi ve kurumsal firmalarin hizmetlerindeki kesintiyi goz onune alirsaniz savasla bir alakasi kalmiyor.
-
Burada dert sadece bireysel kisilerin degil. Kurumsal binlerce firmanin kesintiye ugramasi demek ekonomik maliyet demek. Ayni durumda olsaniz sizde savasi umursamazdiniz.
-
Savaşan tarafların birbirlerine sadece kurşun atması ile olmuyor.Sanırım kesinti sizide etkiledi bu denli hararetli olduğunuza göre.
-
Evdeki internetim Telia olmasina ragmen kesinti beni etkilemedi de her seye alakasiz sekilde savas var diye girilmesi garip geliyor. Internet kesintisi oluyor ve kurumlar bundan etkileniyor hemde savasin binlerce km uzaginda. Adamlarin savas umurlarinda degilken siz gelip savas diyorsunuz.
-
Finlandiya Natoya girdi diye olmuş gibi gözüküyor. Nato nasıl koruyacak Avrupayı merak konusu.
-
Kim diyor savaş onların binlerce kilometre uzağında .Rusya ile sınır ülkeler çok kalmadı, savaş onların kapısına dayandı dayanacaktır.
Gerçi benim hiç umurumda değil.Onların interneti, finansı,ekonomisi sanırım siz onlara kendinizi yakın hissediyorsunuz bunu dert ettiğinize göre.
-
Bombalar yağıyorsa senin ne işin var burada? Git savaş çok istiyorsan, burayı spamlama.
-
quote:
Yerel telekomünikasyon şirketlerine göre, Litvanya ile İsveç arasındaki iletişim kablosu ile birlikte Finlandiya ile Almanya'yı bir diğer internet kablosu kesildi
İlk başta anlamıyorsun ne olduğunu. Ekine köküne ayırınca da anlamıyorsun. Ama Dh'de editörlük için yeterli bir cümle sanırım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yukarida Lubnan Filistin diyordunuz burada Rusya diyorsunuz. Bir dediginiz digerini tutmuyor. Rusyada bile savas olsa yine epeyce otelerinde oluyor merak etmeyin.
Kendimi onlara yakin hissetmem konusuna gelince yukarida zaten "Evdeki internet Telia ama kesinti olmadi" dedigimde yurtdisinda yasadigimi belirtmis oldum.
-
Sanırım toysunuz.Toyluğunuza veriyorum.
Ben sizin yazdıklarınıza hitaben yazılanlara has bir cevaben mesaj yazıyorum.
Meseleyi Oray getiren siz yazdıklarınızdır.
-
Velev ki. Kuzey Akım sabotajı sonrası da böyle laflar. Sonra belli oldu. Şimdi doğru olsa ne yazar. Abd önce Tayvan'a ATACMS füzesi verdi. Sonra Rusya'ya karşı Ukrayna'nın sınırlanmasını Abd, İngiltere, Fransa kaldırdı. Almanya da bahsetmişti. Her yanları füze olsa fark etmez, adedi de sınırlı da, kışkırt babam. Trump'a kaybedince artık 2 ayda ne yaparlarsa. İsrail savaşı da bu yedikleri haltlardan dolayı çıktı. Nijer darbesi de. Rusya, İran'ın da eli armut devşirmiyor da en başta kaşınanlar onlar değil. Sevimsizliklerinden iki yüzlülerin karalaması da kolay oluyor medya üstünlüğü ile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justbejust -- 19 Kasım 2024; 18:09:19 >
-
Toyluk konusunda profil fotoğrafım 15 sene öncesine ait olduğundan öyle düşünmeniz normal. Diğer konuya gelince de kuzeyde olan alakasız bir olayı savaş ile bağdaştıran sizdiniz.
-
Konu ile alakası olmayan, trollük amaçlı atılmış mesajları; adminler anında tespit edip gerekli aksiyonu almalı. Her konuyu Filistin'e bağlayan tiplerden gına geldi yeminle. Bu kadarına da pes artık yahu!
Iki konunun alakasi nedir anlatir misiniz ? Laf olsun diye ortaya bir seyler atiyorsunuz.
|
Boru hattı patlatanların "kablomuzu kestiler" diye ağlaması da komik olmuş :) :) :)
|
Filistin Gazze ve Lübnan’da insanların üzerine bombalar yağıyor.Neymiş efendim internet kesilmiş yavaşlamış.
|
arkadaş derdinizi s... demek istemiş
|
Konu ile alakası olmayan, trollük amaçlı atılmış mesajları; adminler anında tespit edip gerekli aksiyonu almalı. Her konuyu Filistin'e bağlayan tiplerden gına geldi yeminle. Bu kadarına da pes artık yahu!
|
Benzer içerikler
- video boyutu küçültme
- google fotoğraflar kilitli klasör
- truecaller nedir
- whatsapp"ta çevrimiçi iken çevrimdışı görünmek
- exxen üyelik iptali ücreti
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X