Şimdi Ara

hiç bir skill açılmamış 1 lwldan 80 lwla kadar full farm avrupa char hiç str ve int werilmedi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZooMBee

oda bişeymi benim tan 10k param war

koptum
  • yalan malan orasını bilemem ama birde kendinize bakın yazılanı bile yanlış anlamışsınız adamla alay ediyorsunuz.

0 dan 80 lvl e kadar full farm nedemek sizce? bu char 80 lv mi demek.

hayır char muhtemelen 22 lvl cıvarı ama 80 lvl e kadar full farmı hazır demek ve 22 lvl bi char için stat verilmemesi gayet normal.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tembeler

yalan malan orasını bilemem ama birde kendinize bakın yazılanı bile yanlış anlamışsınız adamla alay ediyorsunuz.

hayır char muhtemelen 22 lvl cıvarı ama 80 lvl e kadar full farmı hazır demek ve 22 lvl bi char için stat verilmemesi gayet normal.

Şu forumda senin yazılanı anlama tarzına hayranım bizde öyle bir yetenek yok heleki forumda kimsede yok
  • Ya Tanıtımları yaparken düzgün yazalım hiç bişiy anlasılmıyo yok söle demek istedi yok böle demek istedi ortalık karısıyo

Şİmdi char 80 lvl stat pointleri verilmemiş skiller acılmamıs ful farmmı

Yoksa 1 - 45 Arası bi lvlda stat pointleri verilmemiş skiller acılmamıs full farmmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deadlyprince -- 26 Nisan 2008; 21:52:47 >
  • puhaha koptum ya xD delinin biri kuyuya bi taş atmış kırk akılllı çıkaramamış misali xD
  • quote:

Orjinalden alıntı: bjk_tampon_t

puhaha koptum ya xD delinin biri kuyuya bi taş atmış kırk akılllı çıkaramamış misali xD

Biliyorsun
    deli aslında tas atmamıştır kuyunun dibi karanlık oldugundan tas olup olmadıgını görememişlerdir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MisX

quote:

Orjinalden alıntı: tembeler

yalan malan orasını bilemem ama birde kendinize bakın yazılanı bile yanlış anlamışsınız adamla alay ediyorsunuz.

Şu forumda senin yazılanı anlama tarzına hayranım bizde öyle bir yetenek yok heleki forumda kimsede yok

neden ki bence anlaşılıyor...

• quote:

Orjinalden alıntı: bjk_tampon_t

puhaha koptum ya xD delinin biri kuyuya bi taş atmış kırk akılllı çıkaramamış misali xD

hepimiz deliyiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: artistgs

9 gap oluyor en fazla bilip bilmeden konusmayın 79 gapta olsa 9 sayılıyorSenin kafanda bir bosluk var

Katılıyorum 9 da aynı 80 de hem ole bise olmaz 24 saat kassan bile
  • Böylesi 4 ayda mümkün değil(plus pre yoktu) mesela şu anda ben kendime 2h+cleric kasıyorum bugün tam 21. gün 74 lv şu anda char (istediğiniz zaman ss koyarım ama 21. gün ve 74 lv olduğunu nasıl ispatlarım orası muamma) sürekli 3 gap gittim ve şu anda 70 lv mastery bütün skiller full (gerekli olanlar)...
    Yani eğer plus pre olsa 4-5 ayda 9 gap 80 lv char yapılabilir diye düşünüyorum 73 e kadar zaten 2 ayda gelirsin (ben 3 gap 20 günde geldiysem) sonra generallerde koyarsın charı npc yanına 2 ayda 80 olur.
    tabi bu benim fikrim saçma sapan cevaplar yerine yorum yaparsak daha açıklayıcı olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MisX

Ziya

tam kamil hep kamil

• Ama beyler uzun sürede olsada olabılır böle plevel yapan sıteler var.
    Ama bencede zor
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0asisKinq

Ama beyler uzun sürede olsada olabılır böle plevel yapan sıteler var.
    Ama bencede zor

plvl yapan varda baksana okadar pm atılmış charın sahibinden başka 1 tane bile msj yok
  • ya hepiniz kek gibi düşmüşsünüz ! eğer bu adam çarın 80 lvl olduğunu iddaa ediyor stat ler verilmedi dior bu çar nasıl exp. kazıyor milyonlar istiyor exp olarak bide çar farm olduğu için en az exp gelecek senin onu kasman için 4 ay değil 10 ayda YİNE YAPAMAZSIN. / YALAN SÖLEDİĞİN APAÇIK ORTADA : LOL HERİF SENİ.. SCAMMER !
  • quote:

Orjinalden alıntı: juggler_001

ya hepiniz kek gibi düşmüşsünüz ! eğer bu adam çarın 80 lvl olduğunu iddaa ediyor stat ler verilmedi dior bu çar nasıl exp. kazıyor milyonlar istiyor exp olarak bide çar farm olduğu için en az exp gelecek senin onu kasman için 4 ay değil 10 ayda YİNE YAPAMAZSIN. / YALAN SÖLEDİĞİN APAÇIK ORTADA : LOL HERİF SENİ.. SCAMMER !

adam kendi 80 lv charımla kastım dior

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.