Şimdi Ara

Hiç Böyle Bir Damage Yemedim Oha.Gif (Critic mi Spike mı Cvp bulundu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: V3

Critic Deil...Critic olsa torment te var tek yerdin herhalde...

niyeki critic herzaman tek atmaz

yoksa ben mi yanlış biliyorum
  • bence critic çünki 3 k yı spike la vuran adam trustla da en az 1 k vurur bence diğer damagelerde öle bişi yok bence critic vurdu spike sıyırdı
  • çok uzadı konu çokmu önemli şimdi adamın hangi skili vurduğu

miçilmiş mimin davası olmaz die bi söz vardır
  • lvl düşük çok normal o damage ben lvl 67 de roguemle lvl 80 dd li mageye 3700 vurdum tormentliymiş sonra pm attı yani çok normal ...
  • Tormentlisin 63 levelsin .. Master defans skillerin falanda açık değil gayet normal ..
  • critic değil crictal =)
  • güzel dmage
  • Büyük ihtimalle spikedir zaten tornament yemişsin lvl de pek yok karşıdakinin itemleri ve leveli iyiyse o kadar vurması doğal bence.

Critic olduğunu sanmıyorum çünkü bildiğim kadarıyla criticin özelliği düşmanın defansı +1200 falan olunca çok vuruyormuş alkoc öyle söylemişti diye hatırlıyorum...
  • spikedır. critic olmasıda muhtemel ama güzel dmg almısn
  • spike dır bence hem torment war hemde lwl dusuk bu dmg ı yemen normal
  • critic değil o lvlde critic yersen kaç vurd diye bakamazsın zaten
  • taş gibi skill harika bu critic. Resimdeki olaya gelirsek o kadar cevap arıyosan adama pm at sor :)

böyle bi problemim olduğunda ben öyle yapıyorum
  • Valla şu ana kadar yedigim en büyük dmg'i söyliyim 73 lvl warrior ile 57xx dmg ;P
    Üstüm Acid ile yanmıştı ve malice vardı Spike'ı çaktıgı anda ben zaten bıraktım pot basmayı fln ölece dmg'e bakakaldım xD
  • Bende hemen pm atıp sormayı planlıyordum teşekkür ederim

elbise modelleri
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.