Şimdi Ara

Hiç Çalışmadan baraj geçilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hiç çalışmadım ben ygs ye ticaret meslekteyim sayısaldan giricem barajı geçersem lys çalışıcam sizde barajı geçermiyim :(

• Türkçe bilen herkes barajı geçebilir
  • :) Biraz moralim yerine geldi ama bilmiyorum trk 15 soru felan çözsem sosyaldende 10 tane geçermiyim acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OYUNBAZ96

Arkadaşlar hiç çalışmadım ben ygs ye ticaret meslekteyim sayısaldan giricem barajı geçersem lys çalışıcam sizde barajı geçermiyim :(

Allahım bu bi rüyamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hukukcuk

quote:

Arkadaşlar hiç çalışmadım ben ygs ye ticaret meslekteyim sayısaldan giricem barajı geçersem lys çalışıcam sizde barajı geçermiyim :(

Allahım bu bi rüyamı

Neden ?

• quote:

quote:

quote:

Allahım bu bi rüyamı

Neden ?

trk 15 soru felan çözsem sosyaldende 10 tane

Bu yüzden

• quote:

quote:

quote:

quote:

Allahım bu bi rüyamı

Neden ?

Bu yüzden

Açık konuşmak gerek çalışmadım şimdide totom tutuştu :) peki sence bu barajı geçer miyim geçersem 2 ayda sayısal lys b i başarım olur mu çalışsam ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Allahım bu bi rüyamı

Neden ?

Bu yüzden

Açık konuşmak gerek çalışmadım şimdide totom tutuştu :) peki sence bu barajı geçer miyim geçersem 2 ayda sayısal lys b i başarım olur mu çalışsam ?

Hacı nereyi istiyorsun sen

• quote:

Mat2 yapmayı nasıl planlıyorsun?
  • Ben hayal dünyasından çıktım kardeşim öncelikli hedefim şu ygs den rezil olmadan çıkmak. Sonra gece gündüz çalışıcam gerekirse lys den sağlam bi puan alıcam ben buarada İstanbuldayım ve web tasarım okuyorum.Yazılım bölümü istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drixer

https://www.youtube.com/watch?v=dTA4bi98nh0

Güldürgün için teiekkür ederim :)
  • gecilir yalniz sana bi tavsiye yapamadiklarini bos birak bende gecen sene hic hazirlanmamistim anliyorum seni. sansima gecen sene gozetmen kuzenimdi baya bosum vardi rezil olmayim bari sallayim biraz dedm boslari salladim ona ragmen gectim. sende gecersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben hayal dünyasından çıktım kardeşim öncelikli hedefim şu ygs den rezil olmadan çıkmak. Sonra gece gündüz çalışıcam gerekirse lys den sağlam bi puan alıcam ben buarada İstanbuldayım ve web tasarım okuyorum.Yazılım bölümü istiyorum.

Sayısal derslerinde kendine cidden güveniyorsan dene birde meslek lisesiysen kendi alanını tercih edersen birde alanın puan veriyor diyorlar orası doğru mu bilmiyorum neyse çalışırsan yaparsın sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.