Bildirim
Hiç çizgi roman okumadım
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bence batman den başla
önce year one geliyo onu ben internette bulamadım animesi var onu izledim
sonra who man laughs var internette bulabilirsin
sonra killing joke aralarında en sevdiğim buydu
hem çok karmaşık fantastik olaylara girmiyor daha çok dedektiflik suç tarzı kafan karışmaz
ama süper güçler görmek istiyorsan sevdiğin karakterin okuma listelerine bakabilirsin veya eventleri okumak istersen -tüm karakterlerin toplandığı önemli olaylar- marvel dc okuma listelerine bakabilirsin. -
Yenilmezler vs jl ve suicide konusuna gelirmisin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tanıyamadım ?
Özelden mesaj atamıyorum telefon numarasını onaylayın diyor ve yapamıyorum nedense
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende sizi tanımıyorum. çizgi romanlar hakkında bilginiz olduğu için size bir danışmak istedim. discordda konuşmak isteme sebebim daha rahat oluruz. -
Discord kullanmıyorum
Ama hangi Kahraman'ın çizgi romanını okumak istediğini söylersen yardımcı olabilirim
Hatta sormanı tavsiye ettiğim kişilerde var
ComicsCİ
Be4die
pes2012forever
ben1905
Kahramanbol
Bunlarda bilgili benim kadar bilgilide var benden daha bilgili olanlarda var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son_of_Odin -- 4 Haziran 2018; 22:10:59 >
hal jordan ( green lantern)
batman -
Telefondan oku en rahat ve kolay yolu
Dediği gibi telefondan oku en rahat yolu
İngilizcemi okumak istiyorsun türkçemi ? Belirtirsen ona göre yardımcı olabilirim. -
Türkçe -
Hırsızlık yapmaya gerek yok. Korsan okunmaz çizgi roman. Paran oldukça yavaş yavaş alırsın. -
Sen şimdi bixe hırsızmı dedin
Korsan demek hırsızlık demek zaten. Eğer para ile satılan ürünü parasız elde ediyorsan bu hırsızlıktır başka ne olacaktı -
Ben buna hırsızlık demiyorun zaten kazandığımız parayı zat xor yettiriyorum birde çr ye para veremem ve benim gibi çok kişi var ve sen bize hırsız diyosan senin saygısızlığındır
Doğruya doğru demek ne zaman saygısızlık oldu. Paran sana zar zor yetiyor diye gidip banka soyuyor musun? Paran yoksa biriktireceksin yavaş yavaş satın alıp okuyacaksın. Emek hırsızlığıdır bu. -
Ne biriktirmesi yav evde herhalde baban ödüyor masrafları elektrik su internet zaten kaçlira biliyomusın birde kira masrafı birde yemek şimdi söyle bakalım nasıl para biriktirelim
O zaman çizgi romanla işin yok. -
Yani bu ülkede durumu çr alacak kadar olmuyın çr alamıyor çok saçma düşünüyosun bare hırsızdır deme bana göre hırsızdır de bende fikrine saygı duyuyorum diyim
Yahu 20 lira ortalama bir cilt. Yapma etme. Fakirim diyenler günde 2 paket sigara içiyor daha fazla para veriyor. Bahane çok.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X