Şimdi Ara

Hiç çizgi roman okumadım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu ana kadar hiç dc yada marvel çizgi romanı açıp okumuşluğum yok. Nerden başlıyım bilemiyorum. Para sıkıntım olduğumdan dolayı satın alıp okuyamam. pc ye indirip okumak zorunda kalıcam.Sözü size bırakayım artık.

• bence batman den başla
    önce year one geliyo onu ben internette bulamadım animesi var onu izledim
    sonra who man laughs var internette bulabilirsin
    sonra killing joke aralarında en sevdiğim buydu
    hem çok karmaşık fantastik olaylara girmiyor daha çok dedektiflik suç tarzı kafan karışmaz
    ama süper güçler görmek istiyorsan sevdiğin karakterin okuma listelerine bakabilirsin veya eventleri okumak istersen -tüm karakterlerin toplandığı önemli olaylar- marvel dc okuma listelerine bakabilirsin.
  • Yenilmezler vs jl ve suicide konusuna gelirmisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanıyamadım ?

Özelden mesaj atamıyorum telefon numarasını onaylayın diyor ve yapamıyorum nedense

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende sizi tanımıyorum. çizgi romanlar hakkında bilginiz olduğu için size bir danışmak istedim. discordda konuşmak isteme sebebim daha rahat oluruz.
  • Discord kullanmıyorum

Ama hangi Kahraman'ın çizgi romanını okumak istediğini söylersen yardımcı olabilirim

Hatta sormanı tavsiye ettiğim kişilerde var

ComicsCİ
    Be4die
    pes2012forever
    ben1905
    Kahramanbol

Bunlarda bilgili benim kadar bilgilide var benden daha bilgili olanlarda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son_of_Odin -- 4 Haziran 2018; 22:10:59 >
  • hal jordan ( green lantern)
    batman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Telefondan oku en rahat ve kolay yolu

• Dediği gibi telefondan oku en rahat yolu

• İngilizcemi okumak istiyorsun türkçemi ? Belirtirsen ona göre yardımcı olabilirim.
  • pes2012forever kullanıcısına yanıt
    Türkçe
  • Hırsızlık yapmaya gerek yok. Korsan okunmaz çizgi roman. Paran oldukça yavaş yavaş alırsın.
  • jedi39 kullanıcısına yanıt
    Sen şimdi bixe hırsızmı dedin

• HulkTv H kullanıcısına yanıt
    Korsan demek hırsızlık demek zaten. Eğer para ile satılan ürünü parasız elde ediyorsan bu hırsızlıktır başka ne olacaktı
    Ben buna hırsızlık demiyorun zaten kazandığımız parayı zat xor yettiriyorum birde çr ye para veremem ve benim gibi çok kişi var ve sen bize hırsız diyosan senin saygısızlığındır

Doğruya doğru demek ne zaman saygısızlık oldu. Paran sana zar zor yetiyor diye gidip banka soyuyor musun? Paran yoksa biriktireceksin yavaş yavaş satın alıp okuyacaksın. Emek hırsızlığıdır bu.
    Ne biriktirmesi yav evde herhalde baban ödüyor masrafları elektrik su internet zaten kaçlira biliyomusın birde kira masrafı birde yemek şimdi söyle bakalım nasıl para biriktirelim

O zaman çizgi romanla işin yok.
    Yani bu ülkede durumu çr alacak kadar olmuyın çr alamıyor çok saçma düşünüyosun bare hırsızdır deme bana göre hırsızdır de bende fikrine saygı duyuyorum diyim

Yahu 20 lira ortalama bir cilt. Yapma etme. Fakirim diyenler günde 2 paket sigara içiyor daha fazla para veriyor. Bahane çok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.