benim neyim eksik tamam arabam yok belki, maaşım da ama olacak 3-4 sene içinde
ama kocaman bir kalbim var
o kocaman kalbin umarım sevdiğinin olur.
bence insanin karakderi her zaman degisir...23 yasinda olabilirsin, ama bu karakterinin sabitlestigini gostermez.... bu yasadiklarin karakterini guclendirmek icindir. hayat boyu sonu da gelmez bu tur olaylarin... tamam , yasadiklarin bir yerde dayanilmaz bir noktaya gelebilir.. benim de donem donem aklimdan geciyor intihar etmek ... ama ya peki sonrasinda... belki bu olaydan ogrendigimiz bircok seyle ilerdeki sorunlara daha guclu karsi koyabiliriz.. hem belki de kisa bir sure sonra bazi sorunlarin eskisi kadar gozunde buyumeyecek... hatta artik onlari sorun olarak gormeyi birakip "hayat iste "diye yorumlamaya baslayacaksin... bence ilerideki gunlere bir sans ver... belki caresini bulursun... bulamasan da her yasadigin gun yaninda iyi seyleri de getirebilme olasiligiyla gelir.. bunu da unutma...
quote:
Orjinalden alıntı: jogo
o kocaman kalbin umarım sevdiğinin olur.
yetti mi bu kadar yalvarma
artık havandan geçilmez
bazen aklımdan geçiyo ama yapam heralde
arkadaslar bu konu cok cıddı nolur bıraz daha kaale alalım lutfenn ınsanlar hayatı boyunca 1 yada 2 kez dusunmustur ama bu dusuncenın dernlerıne ınmek gerekıyooooo dogru degıl mı yanıı ınsanlar yasıyo bazı anlar depresyona gırıyoo kendını kaybedıyooo cınnet gecırıyoo ve yasama umudu kalmıyoo ne ıcın aysıcagını bılmıyo ve ıntıhar edıyoo kalanları dusunmeden sanırımm cok uzucu bu seyler
yuh yaaa :D sen şuna bu aralar abazanım aranıyorum desene
ben mi sen beni karıştırıyon başkalarıyla
sana bu kadar hava yeter artık geç yerine otur bakim
de get,artis.
intihar olmaz,direk cehenneme gitmeye niyatim yok ama biri cıkarda öldürürse yok demem,en azından bi sınav sonuçlarına bakıp girelim ateşe
hayat oyle seyler ogretiyor ki insana kimse anlamıyor. ben de cok dusundum ama anladım ki hiçbirsey için degmiyor uzule uzule uzulmemeyi ogrendim ve olene kadar boyle kalıcam...