Şimdi Ara

Hiç IOS kullanmamış Android Kullanıcısı, IOS'ta ne gibi eksiklikler yaşar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar, sorum başlıkta yazdığım üzere.

Hayatımda hiç IOS cihaz kullanmadım, Hep bu sefer ios cihaz alacağım dedim ama gittim android aldım. Bu sefer kararlıyım, beğenmezsem de zarar etmekten korkmuyorum açıkçası.

Daha önce Samsung ; S2,S3,S4,Note3 LTE - Asus Zenfone 5 kullandım. En son Note 3 'ümden ve Zenfone 5 'imden memnundum(f/p), onu alırken iPhone 5 'e de aklım gidiyordu. Ama onu çok istemiştim ve memnundum, onu sattım çünkü bir bilgisayar almam gerekiyordu. Şimdi ise yeni bir cihaz almam gerekiyor ve bunun biraz durumu acil. Çünkü şu anda elimde çok eski ve etrafı parçalanmış bir blackberry var. (İdare ettiğim S2 bozuldu)

Şimdi, lafı fazla dolandırmayalım. Öncelikle cihazı satın alabilmem için gereken nakit miktarım yok, yani taahhütname ile satın alacağım. Bu yüzden uygun mu uygun bir kampanya belirlemem gerekiyor.

Eskiden kullandığım Note 3 gözlerimin büyük ekranı benimsemesine neden oldu, Cihazı satalı 1,5 yıl civarı olduğu halde halan daha gözlerim büyük ekranı arıyor. 5 inçlik ekran bile kurtarmıyor yani. Bu yüzden iPhone 6 plus veya 6s plus modellerine yönelmeyi düşünüyorum. 4 inçlik iPhone 5 veya 5s benim için facia olur sanırım.

Şimdi ben bu cihazlardan birisini satın alsam, Android cihazlara göre ne tür eksiklikler çekerim ? İnternette araştırdım fakat gerçekten eksiklikten sayabileceğim şeyler göremedim.(örn. Widget ekranı yok diyorlar. Ben zaten widget'ları sevmiyorum, çok boş iş bence. )

Birde bana mantıklı bir ödeme seçeneği sunan kampanya tavsiye edebilir misiniz ? Türk Telekom'dan almayı düşünüyorum ama fiyatın üzerine çok koymuşlar ya.

https://bireysel.turktelekom.com.tr/cihazlar/Sayfalar/iphone-6s-ve-6s-plus-kampanyasi.aspx

Teşekkürler.

• 6 ve 6 plus ı geç alabilirsen 6s veya 6s plus al derim. Daha üst model ve arada baya fark var donanım olarak olsun kamera olarak olsun. Muhtemelen SD kart olmadığı için depolamada sıkıntı çekebilirsin bu yüzden 64 veya 128gb'lık modellere bak. Ayrıca ben de yeni geçtim istediğimiz müziği zil sesi yapamıyoruz iPhone'nin içinde olanlardan seçiyoruz maalesef. Onun dışında eksiklik hissetmezsin daha stabil androidlere göre bence. Ayrıca sadece iPhone'un kendine özel uygulamaları var.
    Yardımcı olmuşumdur umarım
  • Şimdi uzun zamandır (6 yıl) iPhone kullanan ben sana kısa bir özet geçeyim. Küçük ekranları severim o yüzden ilk başta iPhone seçmiştim. Şimdi bende 6S var. Ama sen büyük istiyorsan tabi ki de 6S plus almalısın şu anda. Zaten şimdi alınabilecek iPhone modelleri yani kasmadan çalışanlar: 5C, 5S, 6, 6 Plus, 6S ve 6S Plus. Şimdi yukarıdaki arkadaşa da bir yanıt vereyim. Kendi zil tonunu iTunes üzerinden aktarabilirsin telefonuna. Yani bilgisayardan istediğin gibi zil tonu seçip atılıyor. Müzik, video, fotoğraf atmak için sen de iTunes kullanacaksın. Telefonu aldığın gün bilgisayarına iTunes yüklemelisin. Androiddeki gibi paralı uygulamaları beleşe almayı unut. Yani bir sürü yan sanayi uygulama var ama hepsi bir iki gün çalışıp sonra hata veriyor. Jailbreak yaparsan tabi ki de her şeyi elde edersin. Ama senin seçimin. Önce bence klasik iPhone'u bir kullan derim. 6S'de canlı fotoğraf olayı var. Diğer modellerde yok ve canlı fotoğraf harika bir şey. 3D Touch sayesinde yapıldı o da. Yani 3D Touch teknolojisini kullanırsan zaten iPhone'a aşık olacaksın. Androiddeki kadar hızlı WiFi çekim gücünü de unut. iPhone WiFi gücü iyi. Ama çok da değil. Yani yeteri kadar iyi. Çoğu android telefon çok daha iyi çekebiliyor. Oyunları oynarken ekrana bakıp tekrar telefona aşık olacaksın çünkü iPhone ekranı ayrı bir şey. Ve de en önemlisi 64gb almalısın. 16gb sana yetmeyecek ve apple 32gb üretmiyor artık. Yani sana tercihim 64gb 6S veya 6S Plus. Tabi kampanyalar konusunu bilmiyorum. Sadece iPhone'u anlattım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapacağın şeyler günlük şeylerse twitter whatsapp oyun falan her türlü bi fark hissetmezsin

• Kasmama sikintisini yasarsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Def Leppard

Kasmama sikintisini yasarsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Def Leppard

Kasmama sikintisini yasarsin

Bu iyiydi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.