Şimdi Ara

Hiç kızlar asılmıyor Erkeklere (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
1.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZoRBa

ben asılan kız seviyorum

aynen

• Ben ne kızlar tanıyorum erkek kaçırıyor , sizin çevreniz pek geniş değil galiba Ayrıca kızlar yakışıklı erkeğe değil , arabası olan ve karizmatik erkeğe asılırlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RccP

Erkeğe asılan kızdan hayır gelmez..

Tamamen katılıyorum erkeğe asılan kızın mutlaka bi çıkarı vardır..Ve %90 sevmediği halde çıkacaktır(çıkarı için artık neyse..).Seven kız,aşık olan kız içine kapanır sevdiğini söliyemez çünkü sevdiğini söylerken sevdiğinin karşısında heyecanlanıp komik duruma düşmekten korkar, sadece gözleriyle belli eder..
  • kizlar da erkege asilir.. bu sadece ortama ve erkegin karakterine baglidir. eger kendine asilan kiza kötü kiz zihniyetine sahip olan bir erkekse karşisindaki, bi kiz ona asla asilmaz.. ama eger ilgileniyorsa bir şekilde ona ilgisini belli eder.. ama erkek anlarmi orasini bilemem
  • kızlar cok iyi asılyor ya hic bırakmıyor hatta
  • bundan 4-5 sene evvel başıma geldi

kızlar da asılabiliyormuş demekki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakoşsayar -- 24 Mart 2007; 0:40:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alfredo Pacino

kızlar cok iyi asılyor ya hic bırakmıyor hatta

Dikkat et asılırken kopartmasın
  • yurtdışında o kadar bariz asılıyorlar ki aklın hayalin durur. bana ukraynalı 1,80 lik bir sarışın asılmıştı bir garip olmuştum yaw.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thron -- 31 Mart 2007; 22:48:02 >
  • Bizim sınıfta bir kız asılıyordu. En çok bana. Ve öyle böyle değil...

Kız pek güzel değil. Ya biraz güzel olabilir ama çok değil. Kendini çok ama çok güzel zannediyor. Ve biraz psikolojik yönden sorunlu. Ayrıca bütün sınıf ona (gizliden) düşman.

Bir gün bir meseleden dolayı ben ona aşırı derecede kızmıştım (meseleyi anlatmayayım, çok uzun hikaye). Yüzüne küfrettim ("O" ile başlıyor). Hanımefendi çok alınmış (doğal olarak), gitmiş hocaların neredeyse yarısına beni şikayet etmiş. Disipline kadar uzadı iş. En sonunda annem geldi, çağırmışlardı. Annemin tatlı dili sağolsun kurtuldum. Notlarımda da birşey olmadı. (Dönemin son haftası oldu bu olay). O akşam annem de bana bağırmadı ama çok üzüldü hem de çok :( Bense aşırı derecede utandım. Ama o kız zerre kadar utanmadı ve hala da aynı tavırları başka erkeklere sürdürüyor (eskiden en çok bana yapıyordu, şimdi başkalarına dadandı). Ayrıca benim o lafı söylememde de sınıfın yarısı bana hak verdi. Çünkü o kızın ne mal olduğunu herkes biliyor.

Eğer kızların asılması derken böyle birşey diyorsanız, ALLAH KORUSUN ! ...

• KIZ dediğin biraz ağır olur AĞIR ama çokta kasıntı değil
  • klasik olucak ama kızlar da asılıyo evet ve bana da asılan oldu ama bu durum bazen hoşken bazen boş geliyo.. anlamsız ve sıkıcı geliyo.. çünkü benim hoşuma giden kız tarzı hoşuna giden erkeğe asılmaz.. içine kapanır .. başka şekillerde belli eder.. gözleryile vs.. yada belli, edemez.. utanır sıkılırr.. vs.. masum narin nazlı falan bişi olması ggerekiyo.. öyle ap açık bi kızın yavşaması sıkıcı geliyo cidden..

bomba bi kız bile olsa bana asıldığı an gözümden düşünüyo nedense..

Bu arada yurtdışında kızların bariz olarak asıldığı belli burdan daha beter olduğu kesin.. doğan cüceloğlunu biliyosunuz.. psikolog.. o adamın tipini de biliyoısunuz.. bi yazsını okumuştum.. Türkiyede ünide okurken çok ezik hissediyomuş kendini.. zaten hiçbi kız bakmıyomuş ilgilenmiyomul.. amerikaya mastera gitmiş ve adam diyoki.. beni ordaki kızlar tedavi etti diyodu yazısında.. yolda yürürken sağdan soldan arkadan şştt pişştt lvs.. laf atıyolar vs.. orda kızlar türkiyedeki gibi insanların arabasına parasına konumuna kariyerine bakmıyolar ilgilenmiyolar diyodu... hasta oldum o yazıya !! bulursam eklerim.. .

• etrafta çok asılan hatta ileri giden var yaşayan bilir
  • walla şimdiye kadar hiç bi erkeğe asılmadım.. aman neyime gerek uzak dursun..
    şu kızların teklif etmeleri red edildikleri zaman ağlayıp zırlamaları hala seviyorum deyip aşkından ölmeleri bana çok saçma geliyor.. kız dediğin ciddi olmalı..
  • evet my love a kattılyırum..

bu arada imzandaki somebody birleşik yazılır tatlım (bakın asıldım )
  • @darkchild galiba forumda bu konuda en bilgili tecrübeli arkadaş sensin uzun uzun yaz aydınlat gençleri.
    neyse dediğim gibi yurtdışı ile türkiye çok farklı ama ben gene de türk kızlarını tercih ederim bana asılan kızla işim kısa süreli olur kadın dediğin ağırbaşlı ve asil olmalı.
    quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

klasik olucak ama kızlar da asılıyo evet ve bana da asılan oldu ama bu durum bazen hoşken bazen boş geliyo.. anlamsız ve sıkıcı geliyo.. çünkü benim hoşuma giden kız tarzı hoşuna giden erkeğe asılmaz.. içine kapanır .. başka şekillerde belli eder.. gözleryile vs.. yada belli, edemez.. utanır sıkılırr.. vs.. masum narin nazlı falan bişi olması ggerekiyo.. öyle ap açık bi kızın yavşaması sıkıcı geliyo cidden..

Bu arada yurtdışında kızların bariz olarak asıldığı belli burdan daha beter olduğu kesin.. doğan cüceloğlunu biliyosunuz.. psikolog.. o adamın tipini de biliyoısunuz.. bi yazsını okumuştum.. Türkiyede ünide okurken çok ezik hissediyomuş kendini.. zaten hiçbi kız bakmıyomuş ilgilenmiyomul.. amerikaya mastera gitmiş ve adam diyoki.. beni ordaki kızlar tedavi etti diyodu yazısında.. yolda yürürken sağdan soldan arkadan şştt pişştt lvs.. laf atıyolar vs.. orda kızlar türkiyedeki gibi insanların arabasına parasına konumuna kariyerine bakmıyolar ilgilenmiyolar diyodu... hasta oldum o yazıya !! bulursam eklerim.. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thron -- 31 Mart 2007; 23:17:53 >

• izmirli kızlar asılıolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: giago008

@darkchild galiba forumda bu konuda en bilgili tecrübeli arkadaş sensin uzun uzun yaz aydınlat gençleri.
    neyse dediğim gibi yurtdışı ile türkiye çok farklı ama ben gene de türk kızlarını tercih ederim bana asılan kızla işim kısa süreli olur kadın dediğin ağırbaşlı ve asil olmalı.
    quote:

klasik olucak ama kızlar da asılıyo evet ve bana da asılan oldu ama bu durum bazen hoşken bazen boş geliyo.. anlamsız ve sıkıcı geliyo.. çünkü benim hoşuma giden kız tarzı hoşuna giden erkeğe asılmaz.. içine kapanır .. başka şekillerde belli eder.. gözleryile vs.. yada belli, edemez.. utanır sıkılırr.. vs.. masum narin nazlı falan bişi olması ggerekiyo.. öyle ap açık bi kızın yavşaması sıkıcı geliyo cidden..

ya yok benim teorik bilgim çoksadece pratiğim yok ..bide kızlar şeytan, cin oldukları için kendimi koruyacak kadar biliyorum kızları onun haricinde kızlar çözülemez çünkü dengesiz varlıklar bana göre... benim bile şuana kadar çıktığım olmadı nediyosun sen beceriksizlik + şanssızlık.. beni isteyenleri de ben elimin tersiyle ittim .. bu duruma geldim.. (çok iyiyim açıkcası )

• quote:

evet my love a kattılyırum..

bu arada imzandaki somebody birleşik yazılır tatlım (bakın asıldım )

senin kafanı kırarım!!! bidaha asılamazsın!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: *my_LOVE*

walla şimdiye kadar hiç bi erkeğe asılmadım.. aman neyime gerek uzak dursun..
    şu kızların teklif etmeleri red edildikleri zaman ağlayıp zırlamaları hala seviyorum deyip aşkından ölmeleri bana çok saçma geliyor.. kız dediğin ciddi olmalı..

Hiç görmedim öyle bi kız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleep -- 1 Nisan 2007; 0:39:56 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.