Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Hiç kullanılmamış Samsung Buzdolabı ve Bulaşık makinası Satın Al 4 Temmuz 2013 23:01 1 1 Hiç kullanılmamış Samsung Buzdolabı ve Bulaşık makinası Merhabalar , Başımdan bazı sıkıcı olaylar geçti ,beyaz eşyalarım geçen hafta servis tarafından kuruldu ve çalıştırılmadı , Ürünler Ocak ayında Dart'den alınmıştı ( Faturaları isteyene gösterebilirim ) +3 yıl garantileri yaptırıldı. ( Servis kurulum fişleri vs ne varsa vereceğim ) Alacak olan arkadaşlar için bulunmaz fırsat nakliye ücretinide satış fiyatından düşeriz. Yada servisi ararız gelip alır size mi teslim eder onuda bilmiyorum. Model Buzdolabı Samsung RT60KSRSL Bulaşık makinası Samsung DMS300TRW 7 Program Bulaşık Makinası Fiyatlarına baktım şimdi ciddi alıcak arkadaş varsa bana ulaşsın oturup konuşalım nakliyesini vs düşelim 0 üründe olsa sonuçda kutu yok bizde bişeyler yapalım. Cep : 05069922420 Fiyat : 1900 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 27 Mayıs 2019 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Referans ilanıdır Witcher 3 PSN hesabı Referans ilanıdır (Sec-Far Cry 4) Referans ilanıdır Referans ilanıdır. Fifa 2015