Şimdi Ara

Hiç Müzik,Dizi,Film Kültürüm Yok.Nasıl Başlamalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Film kültürüm hiç yok hayatım boyunca izlediğim filmler Akıl Oyunları,Forrest Gump,8 mile,Recep Ivedik 1-2-3 başka yok yabancı filmleri geçtim Hababam Sınıfı bile izlemedim

Dizi kültürüm sıfır.Dün akşam ilk kez yabancı dizi izledim how i met your mother izledim 3 bölüm

Müzik bir kaç popüler şarkı bir de birkaç Eminem şarkısı biliyorum.Beatles tarzı grupları bilmiyorum.

Durum bu arkadaşlar.Dil kursundayim muhabbetler genelde film,dizi,müzik üzerine kurulu oluyor.Zaten konuşkan bır insan değilim.Hep susarim ancak bir şey sorulursa cevaplarım belki o muhabbetlere dahil olarak kızlarla falan konuşabilirim.Tavsiyeleri alayım nasıl artırabilirim,hangi grupları dinleyeyim,hangi filmleri izleyeyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nk_1903 -- 11 Temmuz 2014; 19:09:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnsanlarla muhabbet etmek için burda hangi grubu dinleyeceğini hangi filmi izlemen gerektiğinimi soruyosun önce bi düşün ben ne seviyorum diye
    Sırf burdan gelenlere göre hareket ediceksen kusura bakma senden bi mok olmaz
  • İdmb'nin en iyi 250 filmlerini izle. Dizi forumunda tavsiye edilen dizilere bak.
  • Kültürlü olmak için film-dizi izleyen, müzik dinleyen biri ne kadar kültürlü olabilir ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bionic.

Kültürlü olmak için film-dizi izleyen, müzik dinleyen biri ne kadar kültürlü olabilir ki.

Dizi film müzik kültürü dedim dikkat ettiysen

• dizi izlerken insan ister istemez herhangi bir konu hakkında kültürleniyor ve görüşü oluyor. fakat kültürlü olmak için dizi izleme olayına katılmıyorum. zevk aldığın herhangi bir şeyden kültür sahibi olabilirsin. atıyorum biriyle muhabbet ederken bile kültürünü geliştirebilirsin. kısaca asosyal olmayacaksın hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk_1996

quote:

Orijinalden alıntı: Bionic.

Kültürlü olmak için film-dizi izleyen, müzik dinleyen biri ne kadar kültürlü olabilir ki.

Dizi film müzik kültürü dedim dikkat ettiysen

Ben de onu diyorum. Yani kültürlü olmak için izlersen kültürlü olmazsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki bunların hicbirini yapmayarak hayatını nasıl sürdürüyordun

• Bence çok popüler diye bir diziyi sevmek veya izlemek zorunda değilsin. Farklı olacağım derken sıkıldığın inatlaştığın diziyi de izlemek işkence gibidir. Müzikte de illa grubun garajlardan başlayan amatör hikayesini bilmek kaç milyon saattığını falan öğrenmek zorunda değilsin. Çok seversin bebekken ilk öğrendiği kelimeye kadar öğrenirsin. Bu solo iyi bu grup kötü tartışmaları hiç bitmez zaten. Stairway to Heaven diye de gezebilirsin veya Tangerine daha iyi diyebilirsin. Müzik kültürü sabit formülleri olan matematik değildir ki ezberleyip sınavda falan sorsunlar ama müziğin içinde notalarda bir metametik elbette vardır. Rahat ol ya sabahın 6 sında Amon Amarth dinlemek istiyorsan dinle kitap okurken arabesk dinle yani sınırları kalıpları olan bir şey olsaydı kimse Beatles dinelemezdi İngilizler diye veya rock psychedelic artık neyse adı. Bilinenden daha çok bilinmeyen ve harika şarkıları olan insanlar var. Denersin seversin sevmezsin çok zor bir konu değil. Neticede müzik kimi için çok değerli kimi için hava atma aracı kimi için eğlence. Sanatın bütün dalları için geçerli diye düşünüyorum. Bilmiyorsun diye sana cahil diyen adamla zaten hiç muhattap olma o müzik kültürünü bilir sen boks müsabakalarını kimlerin dövüştüğünü vs. vs.

• Müzik kültürüne imzamdaki yazıları tıklayarak başlayabilirsin.
  • 1996'lısın ve bu kültürünü oluşturmadıysan artık çok geç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mathers

Müzik kültürüne imzamdaki yazıları tıklayarak başlayabilirsin.

Adam müzik istemiş safsata değil

Edit.mesajını tekrar okudum özür dilerim sen haklısın. Oradan "başlayabilir"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dumb Truck -- 11 Temmuz 2014; 19:21:08 >
  • quote:

Müzik kültürü oluşturmaya bu adamız imzasındakilerle başlama. Ha lisedeysen dinle tabi ama daha ilerde istersen hepsini yalayıp yut bir işine yaramazlar.
  • imdb top250, spotify kullan(reklam oluyorsa silelim uğurcuğum) ordan trend müziklere bir bak insanlar ne dinliyomuş görürsün sonra kendi tarzını oluşturursun zaten.Yabancı dizi sitelerinden en çok izlenilen dizileri izleyebilirsin benim sana önerim game of thrones, spartacus, vikings, the mentalist, dexter bunları izleyebilirsin benim hoşuma gidenler. Gazete ve kitap okumakta insanı çok geliştirir özellikle gazete okumanı tavsiye ederim kitaplardan da edebi kitapları sevmeyen biri olarak fantastik serilerden yardırabilirsin başlangıç olarak çünkü sürükleyicidir çabuk sıkılmazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fungsclup -- 11 Temmuz 2014; 20:26:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papa Het

quote:

Müzik kültürü oluşturmaya bu adamız imzasındakilerle başlama. Ha lisedeysen dinle tabi ama daha ilerde istersen hepsini yalayıp yut bir işine yaramazlar.

Ne anlarsın zaten sen. Tupac ya da Nate Dogg dinleyenlere liseli diyebiliyorsan konuşmayı sürdürmek istemem.
  • Bildiğin odun

• Friends, person of interest, lost, prison break, himym, breaking bad, supernatural, game of thrones. Bunları izle baya bir dizi kültürün olur. Türk dizilerinden de kurtlar vadisinin ilk 100 bolumumu ne onu izle kanald de mahkeme salonunda biten bolumden sonrasını izleme moka sarıyor dizi.

• Prison break ile dizi kültürüne geçiş yapabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadpool Smash

İnsanlarla muhabbet etmek için burda hangi grubu dinleyeceğini hangi filmi izlemen gerektiğinimi soruyosun önce bi düşün ben ne seviyorum diye
    Sırf burdan gelenlere göre hareket ediceksen kusura bakma senden bi mok olmaz

Artiz misin la sen?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.