arkadaşlar elimde hiç ranked girilmemiş bir hesap var, solo girip elo helle düşmek istemiyorum. duo girebilecek olanlar nicklerini yazarsa sevinirim.
hangi server
solo girmek duo girmekten daha mantıklı hele ki tanımıyorsan
quote:
Orijinalden alıntı: IIIKurtIII
solo girmek duo girmekten daha mantıklı hele ki tanımıyorsan
yanlış. donanımhaberden filan bi çok normal-iyi oynayan adam var ekle bol bol normal at baktın samimi oldunuz fenada oynamıo girersiniz birlikte cok daha rahat kasarsın en azından 1 tane feeder-leaver olasılıgını düşürüosun hem birlikte oynamak cok daha zevkli
ben eu west oynuorum
nick:Wildly26 30 lvl duo girmiom takımcak girersek olur soloyu 1300 eloya dayadım kralı gerse solo-duo ranked girmem daha
Elo Hell diye birşey yok ama.
Direk gir derim ben. Duo giriceksen support oynamak zorunda kalıcaksın her zaman, eğer uygunsa sorun yok.
Hocam ver o hesabı bana sen^^ Şaka şaka westteysen ekle Alexander Leonus
west mi Alexander Leonus sen eastte değl miydin :D eastteysen ekleyeblirsin CrimeAngéL
Westte Thormintor. Önce bir normal game atarız sonra koşullarda anlaşırsak neden olmasın.
quote:
Orijinalden alıntı: eymensen
west mi Alexander Leonus sen eastte değl miydin :D eastteysen ekleyeblirsin CrimeAngéL
geçtim hacı sen de gel.
quote:
Orijinalden alıntı: Pachelbel's Canon
quote:
Orijinalden alıntı: eymensen
geçtim hacı sen de gel.
yok eyw .)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme