Şimdi Ara

Hiç Sosyal Çevrem Yok Yardımcı Olun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
3
Favori
2.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kendi başına tatil yapman eğer dışarıya açılma sorunun varsa ki var olduğunu zannediyorum seni dahada sıkıntılı duruma sokabilir. bu konuda tavsiyem yanına güvenebileceğin ve sana yol gösterici birini alarak tatile çıkman. öncelikle oyunuda bırakmalısın. oyun adamı asosyal yapan en büyük etkenlerden biridir. bunun yerine hab edinmeye ve edindiğin hobi ile alakalı topluluklara , seminrlere vs. katılabilirsin.nihayetinde unutma ki bu sorunu yaşayan bir tek sen değilsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daedra Malthael

quote:

Orijinalden alıntı: All Hail The King

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _Freyr

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _Freyr

quote:

Olmak zorundamı?

Sıkılıyorum. Bütün gün evdeyim. Yaşıtlarımı hatta küçüklerimi kıskanır oldum. online oyun oynamaktan başka birşey yapmıyorum. Kendimede güvenemiyorum, hafif kilolu sivilcelinin tekiyim

Hayatın tadını çıkarabiliyorsunuz asosyal olman bir şey farketmez,eğer sosyalleşmek istiyorsan yapman gereken gayet basit,sivilceler için krem al ve spor yap.

Ya aslında çok takmıyorum bu konuları, sivilce gelip geçer, zaten sporada gidiyorum, 5-6 kilo verdim şimdiye kadar, aşırı şişman falanda değilim. Ama işte dertleşecek konuşacak muhabbet edecek kimsem yok. onu demek istiyorum

İnsanlarla konuşmak ihtiyacın olan bir şey değil,benim ne ailem var nede arkadaşlarım. Ihtiyacımda yok.

Padomay seni ne zaman yarattı listede adın yok çık git oblivion dan

Ben lorkhanın kendisiyim.

Seni kestik kalbini de pişirdik yedik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne yapacan la arkadaşı. İnsana ayak bağı olmaktan başka bir işe yaramıyorlar.
  • Tatile çıkmayı düşünüyodunuz 2 arkadaş noldu o iş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ellemon

Tatile çıkmayı düşünüyodunuz 2 arkadaş noldu o iş?

yamuk yaptı biraz, üniversiteye başlayacak puanı iyi olmadığından özel üni gidicek %50 . o yüzden sattı diyebilirim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.