kendi başına tatil yapman eğer dışarıya açılma sorunun varsa ki var olduğunu zannediyorum seni dahada sıkıntılı duruma sokabilir. bu konuda tavsiyem yanına güvenebileceğin ve sana yol gösterici birini alarak tatile çıkman. öncelikle oyunuda bırakmalısın. oyun adamı asosyal yapan en büyük etkenlerden biridir. bunun yerine hab edinmeye ve edindiğin hobi ile alakalı topluluklara , seminrlere vs. katılabilirsin.nihayetinde unutma ki bu sorunu yaşayan bir tek sen değilsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Daedra Malthael
quote:
Orijinalden alıntı: All Hail The King
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: _Freyr
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: _Freyr
quote:
Olmak zorundamı?
Sıkılıyorum. Bütün gün evdeyim. Yaşıtlarımı hatta küçüklerimi kıskanır oldum. online oyun oynamaktan başka birşey yapmıyorum. Kendimede güvenemiyorum, hafif kilolu sivilcelinin tekiyim
Hayatın tadını çıkarabiliyorsunuz asosyal olman bir şey farketmez,eğer sosyalleşmek istiyorsan yapman gereken gayet basit,sivilceler için krem al ve spor yap.
Ya aslında çok takmıyorum bu konuları, sivilce gelip geçer, zaten sporada gidiyorum, 5-6 kilo verdim şimdiye kadar, aşırı şişman falanda değilim. Ama işte dertleşecek konuşacak muhabbet edecek kimsem yok. onu demek istiyorum
İnsanlarla konuşmak ihtiyacın olan bir şey değil,benim ne ailem var nede arkadaşlarım. Ihtiyacımda yok.
Padomay seni ne zaman yarattı listede adın yok çık git oblivion dan
Ben lorkhanın kendisiyim.
Seni kestik kalbini de pişirdik yedik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ne yapacan la arkadaşı. İnsana ayak bağı olmaktan başka bir işe yaramıyorlar.
Tatile çıkmayı düşünüyodunuz 2 arkadaş noldu o iş?
quote:
Orijinalden alıntı: Ellemon
Tatile çıkmayı düşünüyodunuz 2 arkadaş noldu o iş?
yamuk yaptı biraz, üniversiteye başlayacak puanı iyi olmadığından özel üni gidicek %50 . o yüzden sattı diyebilirim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme