Şimdi Ara

Hiç Unutamadığınız Film Replikleri... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
9.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: GRANİT

EŞKİYA FİLMİNDEN

"ADAM ÖLDÜRMEK BU KADAR KOLAYMIŞ BE EŞKİYA"

yaa hatırlattın şimdi kardeş bu akşam tekrar isteyecem ... süper filmdi ya ...
  • Achilles : hectooooooooooooooooooooooor!
    hector: ...................................
  • Eşkıya'dan . Cumali ve Eşkıya Baran Tarlabaşı'na otele doğru ilerler . Cumali'nin arkadaşlarının muhabbet :

1.Adam : Ben bi gecede 4 posta atarım be
    2.Adam : 4 posta ha ?
    1.Adam : Evet 4 posta
    2.Adam : Sen atarsan ben niye atmıyım ?
    3.Adam : Olm boşuna konuşuyonuz . Bu karılar vercekmiş gibi yaparlar , vermezler

Gerçekten de 3.Adamın dedikleri çok doğru
  • "I'am Tony Montana eh You gonna kill me so do some moves! "

SCARFACE
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lloyd Banks

-Oyun mu oynamak istiyorsunuz?
    -Bende Sizinle oynarım
    -KÜÇÜK DOSTUMA MERHABA DEYİN

""""""SCARFACE""""""

bencede Antony Tony MONTANA (Al PACİNO) bende unutamıyorum Oyunculuğu harika
  • eyvah polisler!silahları da var.
    bir türk filmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: tepe

eyvah polisler!silahları da var.
    bir türk filmi
  • Vizontele

Belediye Başkanı halka seslenir.

-Zeki Müren'i dinliyorsunuz yaa.İşte bu vizontele sayesinde hem dinleyecek hem de Zeki Müren'i göreceksiniz

Halktan biri (Cem Yılmaz)
    -Peki Zeki Müren de bizi görecek mi?
  • You are the viruses of this planet
    and we.. are the cure (Agent Smith)

Astalavista Baby (Arnold S.)

Ben işemedim, miky işedi (uçurtmayı vurmasınlar)

Sözünü tutmadın çocuği ealdürdun (Şener Şen - Eşkıya)

Niye ben alıyorum
    yine de ben aliim (Hababam sınıfı- Kemal Sunal, ekranda görüntüsü yok sesi geliyor )

Everything, that has a beginning, has an end (Oracle)

-Şu anda karşında kumandanın değil, baban var
    -Babam mı geldi babaaa babacııım
  • Gora

Arif:Senin yüzüne n'oldu?
    Yaratık:N'oooolmuş?
    Arif:Ben de onu soruyom zaten n'olmuş?

Arif:Hocam, o pelerinli i.neyi dövsem kanaat notu verir misiniz?

Arif elindeki cep telefonunu kulağına götürür ve "Allah'ım nolur yardım et" gibilerinden bişey söyler.(sanki telefonla Allah'ı arıyormuş gibi.) Tövbe tövbee günaha girecez.

• Nalçek senin iğrenç kelleni kancık gövdenden ayırmaya geldim

BU ANAM İÇİN
    BU BABAM İÇİN
    BU DA BÜTÜN MÜSLÜMAN TÜRK HALKI İÇİN

(CÜNEYT ARKIN ESKİ TÜRK FİLMLERİ)
  • Gora
    ...
    Tercüman: Terbiyesiz adam sen turizmin katilisin!
    Arif: Sen şuraya uzan ben sana terbiyesizzliği göstereyim...
  • hababam sınıfından
    mudur gelır ogrencılere muffettıs gelecek sunları ezberleyın der...
    ılk halıfe kım-hz.ebubelır
    romayı kım yaktı-ımparator neron
    ıstanbul kac yılında feth edıldı-1453
    vatan bızım neyımız-anamız
    tabı sonra mahmut hoca ve mufettıs gelır tarıh dersınde hafıze ana ve mufettıs sabana sorar..adın ne hz.ebubekır kac yasındasın 1453..hocam ne dıyor bu cocuk.. dogru soyluyor mufettıs bey...ılk halıfe kım ımparator neron...romayı kım yaktı anam bıde ustune sabah ohh be deyıp yerıne oturuyor hıc unutmadıgım sahnelerden....

• gladyatör den "stay wıth me..."

terminatör den " I'll be back"

gora dan "bir cisim yaklaşmakta!"
  • Bu konuşmalar en sevdiğim film olan Eşkıya'dan . Biraz uzun ama lütfen/mutlaka okuyun gerçekten çok etkileyici

(Görevli Baran'ı içeri alır . Berfo adamına eliyle dışarı çıkmasını işaret eder . Adam çıktıktan sonra tekerlekli sandalyesini yazı masasının önüne sürer . )

Berfo : ''Gel buraya , gel , yaklaş !'' ( Baran yaklaşır . Berfo burnundaki hortumla oynar ) ''Bu hortumları söküp atacağım . Antisema anamı belledi ! ( Derin derin nefes alır ) İlk defa bu kadar çaresiz kaldım Baran ! Bu oksijen de ayrı bir dert ! Sürekli aldın mı beynini yemeye başlıyor . Konuşurken saçmalıyorsun !''
    Baran : ''Adını değiştirmişsin Berfo !''
    Berfo : ''He , adımı değiştirdim !''
    Baran : ''Keje yaşıyor mu ?''
    Berfo : ''Evet!''
    Baran : ''Seninle mi ?''
    Berfo : ''Evet!''
    Baran : Bana niye ihanet ettin Berfo ?
    Berfo : ''İhanet ha ? Demek sen benim yaptıklarıma ihanet diyorsun ha ? Peki , eyi , öyle olsun ! Şimdi ben sana şöyle desem : Ben bunları yaptım , çünkü aşıktım ben ! Yani vurulmuştum , ölüyordum aşkımdan ! Bunun üzerine kim bana ne diyebilir ha ? İhanet ne ? Aşkım için yaptım ulan ! Ben en yakın arkadaşımı , seni jandarmaya ihbar etmiş adamım , sen yapabilir miydin benim yaptığımı ha ? En sevgili arkadaşına ihanet edebilir miydin ? Onu jandarmaya ihbar edebilir miydin ? Arkadaşının altınlarını çalabilir miydin ? O altınlarla arkadaşının sevdiği kadını anasından babasından satın alabilir miydin ? ( Öksürmeye başlar ) Ama ben yaptım ! Aşkım için ! ( Burnundaki oksijen hortumunu hışımla çıkarır ) Şimdi söyle bana : Hangimizin aşkı Keje'ye daha büyük ha ? Hangimizin ? Hangimiz Keje için bu kadar günaha girmeyi göze alabildi ? Bu aşk için ben cehennemde yanmaya hazırım ! Ya sen ? ( Yanındaki sürahiden bir bardak su koyup içer , öksürmektedir ) Ama Keje beni istemedi . Gerçi altınları sayınca babasına , verdiler bana kızı ! Keje , gariptir , hiç itiraz etmedi , arkamdan geldi ! Ama bir daha ağzını açmadı . Tek kelime konuşmadı . Ne benimle , ne de başkasıyla ... 35 senedir susuyor Baran ! Konuşması için yalvardım , yakardım , dövdüm , saçlarından tutup yerlerde sürükledim , sokaklara attım , diz çöküp ağladım , ama konuşmadı ! Ne konuştu ne de bir evlat verdi ! Gene de vazgeçmedim Keje'den . Ne evlendim bir daha , ne de çocuk istedim ! ( Suyundan bir yudum daha alır ) İstesem ilelebet beni göremezdin ! Bir kilometre kadar yanıma sokulamazdın ! Seni o hapishaneye geri yollayabilirdim ! ( Bardağı sehpaya bırakıp Baran'a doğru yaklaşır ) Neden buradasın biliyor musun ? Keje'nin yanına gidip konuşacaksın ! Eğer Keje seninle de konuşmazsa , anlarımki dünyaya küsmüş , kimseyi istemiyor , kendini diri diri mezara gömmüş !''
    Baran : ( Ona doğru eğilerek ) ''Ya konuşursa ?''

Bence tek kelimeyle bir senaryo harikası Helal olsun Yavuz TURGUL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerko -- 20 Mayıs 2005, 21:54:59 >

• Gerko gerçekten de mükemmel filmden mükemmel bi kesit almışsın . Berfo'nun düşünceleri çok etkileyici . Ben de filmi ilk izlediğimde şerefsiz falan dedim adama ama işin hiç bu yanını düşünmemiştim
  • Sinema tarihinin en iyi repliği seçilmişti bi yerlerde.

TerminatoR I'll Be BacK!!!
  • Gerko,bizim milletinde güzel bişiler yapabileceğine dair hoş bir örnek vermişsin tebrikler
  • Kahpe Bizanstan...

Sahnede Cengiz Küçük Ayvaz, Yılmaz Köksal ve AYşegül Aldinç var...

C.A. : Anne Anne .Seni pis nacar annemi öldürdün bende seni öldürücem...
    A.A : Naptın oğlum o senin babandı...
    Y.K. : Evet doğru...
    C.A : Has.ktir s.çtık....
  • valla filmde ki ismini unuttum ama YÜZÜKLERİN EFENDİSİ' inde Arwen' in babası söylemişti.

"Lakin bu küçük hobit yüzüğü buraya kadar getirmekle şerre karşı çok müstesna bir mukavvemet göstermiş oldu." Ne de olsa arkadaş kadim dünyadan biri biraz eski kelimeler kullanıyor.

Bir de MATRIX RELOADED
    Neo : Hımm... Upgrades!
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.