Şimdi Ara

Hiç yüzüklerin efendisini izlemedim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
2
Favori
3.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: [Fe4R]

quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Adam

ben de birinci filmin yarısını izledim. yüzük kardeşliği. diğerlerini televizyonda gördüğüm kadarıyla biliyorum sadece. ama karakterlerini az çok bilirim. Gollum, Gandalf, Aragorn... Aragorn yiğit mert adamdı harry potter'ı da izlemedim. fantastik edebiyattan hoşlanmıyorum.

Aynen bende hiç birini izlemedim ne harry nede lotr. Eksiklikte hissetmiyorum.

izledikten sonra anlarsın onceden ne eksiklik oldugunu
  • TOLKIEN i tanımak isterdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutkk

quote:

Orijinalden alıntı: [Fe4R]

quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Adam

ben de birinci filmin yarısını izledim. yüzük kardeşliği. diğerlerini televizyonda gördüğüm kadarıyla biliyorum sadece. ama karakterlerini az çok bilirim. Gollum, Gandalf, Aragorn... Aragorn yiğit mert adamdı harry potter'ı da izlemedim. fantastik edebiyattan hoşlanmıyorum.

Aynen bende hiç birini izlemedim ne harry nede lotr. Eksiklikte hissetmiyorum.

izledikten sonra anlarsın onceden ne eksiklik oldugunu

Katılıyorum Bakış açın değişmeye başlıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: harun95

evet gençler.
    sanırım 3 filmdi bunlar.
    bir ara televizyonda veriyordu açıyordum hemen reklam giriyordu kaçırıyordum falan nefret ettim.
    bilgisayardan da izlemedim.
    ama millet hobit falan filan diyince içimde şey kalıyor izlesem mi lan şeklinde?

Kesinlikle izlemelisin. Zaten film seni içine öyle bir çekiyor ki zamanın ne çabuk geçtiğini anlamıyorsun Yanına da sevdiğin yiyecek içecekleri falan al, indir bilgisayara ooh
  • 3. film bittiğinde ağlayasım geldi keşke hiç bitmeseydi diye. Şimdi The Hobbit'i sabırsızlıkla bekliyorum.
  • LOTR , Harry Potter, Twilight , Starwars , Matrix hiçbirinin bir filmini bile izlemedim. Fantastik filmleri pek sevmem çünkü. Nerede godfather , Scarface , Godfellas , Carlito's Way , Shawsank Redemption , Pianist , SchindlerS List , La vita e bella ..

• Yüzüklerin Efendisini izledim.Fakat Harry potter ı televizyonda bile izlemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_rock

izleme boşver.o kadar iyi değil abartı.star wars izle daha iyi

2 seri farklı kategorilerde olduğu için kıyaslama yapman mantıksız.Star Wars ayrı,LOTR ayrı.
  • Titre ve kendine gel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrGoktas

LOTR , Harry Potter, Twilight , Starwars , Matrix hiçbirinin bir filmini bile izlemedim. Fantastik filmleri pek sevmem çünkü. Nerede godfather , Scarface , Godfellas , Carlito's Way , Shawsank Redemption , Pianist , SchindlerS List , La vita e bella ..

Twilight ve Harry Potter ı Star warsla,Lotrla aynı kefeye koydun ya... Neyse..
  • ilk filmi hepsinden güzel 2.sinin savaşları harika 3. film 2. filmin aynısı çok bişey yok
  • bende izlemedim desem mağara mı oluruz.Hatta 1 tık ilerisi harry potter serisini de izlemedim.
  • 2014 hala izlemedim.
  • 3 yıllık konu insaf lan. ben bile izledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: harun95

3 yıllık konu insaf lan. ben bile izledim

Nasıl buldun filmi dedikleri kadar güzelmiymiş?
  • Lotr'u izleyeceğine 5-6 tane film izle
  • blocklasaydım deli kişi blocklardım bu konudan
  • sıkıcı + çöp
  • Bide izlemedim diyip hava atanlar var ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: CursedReizz

sıkıcı + çöp

Kan Çıkar!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.