ben de birinci filmin yarısını izledim. yüzük kardeşliği. diğerlerini televizyonda gördüğüm kadarıyla biliyorum sadece. ama karakterlerini az çok bilirim. Gollum, Gandalf, Aragorn... Aragorn yiğit mert adamdı harry potter'ı da izlemedim. fantastik edebiyattan hoşlanmıyorum.
Aynen bende hiç birini izlemedim ne harry nede lotr. Eksiklikte hissetmiyorum.
izledikten sonra anlarsın onceden ne eksiklik oldugunu
TOLKIEN i tanımak isterdim.
quote:
Orijinalden alıntı: mahmutkk
quote:
Orijinalden alıntı: [Fe4R]
quote:
Orijinalden alıntı: Düşünen Adam
ben de birinci filmin yarısını izledim. yüzük kardeşliği. diğerlerini televizyonda gördüğüm kadarıyla biliyorum sadece. ama karakterlerini az çok bilirim. Gollum, Gandalf, Aragorn... Aragorn yiğit mert adamdı harry potter'ı da izlemedim. fantastik edebiyattan hoşlanmıyorum.
Aynen bende hiç birini izlemedim ne harry nede lotr. Eksiklikte hissetmiyorum.
izledikten sonra anlarsın onceden ne eksiklik oldugunu
Katılıyorum Bakış açın değişmeye başlıyor
quote:
Orijinalden alıntı: harun95
evet gençler. sanırım 3 filmdi bunlar. bir ara televizyonda veriyordu açıyordum hemen reklam giriyordu kaçırıyordum falan nefret ettim. bilgisayardan da izlemedim. ama millet hobit falan filan diyince içimde şey kalıyor izlesem mi lan şeklinde?
Kesinlikle izlemelisin. Zaten film seni içine öyle bir çekiyor ki zamanın ne çabuk geçtiğini anlamıyorsun Yanına da sevdiğin yiyecek içecekleri falan al, indir bilgisayara ooh
3. film bittiğinde ağlayasım geldi keşke hiç bitmeseydi diye. Şimdi The Hobbit'i sabırsızlıkla bekliyorum.
LOTR , Harry Potter, Twilight , Starwars , Matrix hiçbirinin bir filmini bile izlemedim. Fantastik filmleri pek sevmem çünkü. Nerede godfather , Scarface , Godfellas , Carlito's Way , Shawsank Redemption , Pianist , SchindlerS List , La vita e bella ..
Yüzüklerin Efendisini izledim.Fakat Harry potter ı televizyonda bile izlemedim
quote:
Orijinalden alıntı: can_rock
izleme boşver.o kadar iyi değil abartı.star wars izle daha iyi
2 seri farklı kategorilerde olduğu için kıyaslama yapman mantıksız.Star Wars ayrı,LOTR ayrı.
Titre ve kendine gel.
quote:
Orijinalden alıntı: MrGoktas
LOTR , Harry Potter, Twilight , Starwars , Matrix hiçbirinin bir filmini bile izlemedim. Fantastik filmleri pek sevmem çünkü. Nerede godfather , Scarface , Godfellas , Carlito's Way , Shawsank Redemption , Pianist , SchindlerS List , La vita e bella ..
Twilight ve Harry Potter ı Star warsla,Lotrla aynı kefeye koydun ya... Neyse..
ilk filmi hepsinden güzel 2.sinin savaşları harika 3. film 2. filmin aynısı çok bişey yok
bende izlemedim desem mağara mı oluruz.Hatta 1 tık ilerisi harry potter serisini de izlemedim.