Şimdi Ara

HİÇBİR mp3 indirme programı çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arabistandayken mavi ikonlu 'mp3 indir' i indirmiştim, arkadaşım internetini paylaşmıştı 7-8 şarkı indirmiştim, eve geldim, wifi den girdim aramaya isim yazıyorum boş ekran geliyor, app de sıkıntı vardır dedim, idownloader pro yu indirdim, onda da aynısı oldu, şarkı ismi yazıyorum ara diyorum boş ekran geliyor. sebebi nedir bilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• wifi den baglaninca öyle yapiyor nedenini bilmiyorum
  • Uygulamada geçici bir sıkıntı olmuş olabilir. Mp3 download uygulamalarında zaman zaman olabiliyor. Güncelleme gelmeden de düzelmez.
    Music Plus ı deneyebilirsin. Kullandıklarım arasında en iyisi bu. (Bir ara Music Plus da da buna benzer bir sorun olmuştu, güncelleme ile düzeldi.)
  • @troy ama havaalanı wifisinden bağlandığımda sıkıntısız çalışmıştı o yüzden anlam veremedim

@w.amedus ?
     HİÇBİR mp3 indirme programı çalışmıyor

• VPN kurup deneyin bir de

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihacikgoz

arabistandayken mavi ikonlu 'mp3 indir' i indirmiştim, arkadaşım internetini paylaşmıştı 7-8 şarkı indirmiştim, eve geldim, wifi den girdim aramaya isim yazıyorum boş ekran geliyor, app de sıkıntı vardır dedim, idownloader pro yu indirdim, onda da aynısı oldu, şarkı ismi yazıyorum ara diyorum boş ekran geliyor. sebebi nedir bilen var mı?

Hücresel veri ile denediniz mi?

• Jailbreak yap artık fatiih

• apple mp3 ndirme sunucularını engellemiş. o yüzden inmiyor. uygulamayı silip tekrar yükleyince. çalışmıyor.. mp3 indir yeni güncelleme ile düzelteceklermiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RASP

Jailbreak yap artık fatiih

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @brkryz harbiden neden aklıma gelmediyse :D denedim oldu şimdi
    @ac4601 yok denemedim paket bitmişti
    @rasp yaptım da kaanım çok kurcalayınca jb yi bozdum bi ara telefonun bataryasını 20 şer 20 şer iniyodu şarjı restore ettim telefonu sıfırdan o yüzden şimdi bulaşmıyorum
    @asım2 vpn le oluyor sorunsuz

• Banada aynısı oldu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.