Şimdi Ara

Hiçbir şeye tıklanmıyor yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu soruna bir el atar mısınız lütfen.

Sorunum masaüstündeyken hiç bir şeye tıklayamıyorum. Windows oturumu kapatıp tekrar oturumu açınca düzeliyor ama birkaç dakika sonra yine aynısı oluyor. Hiç bir şeye tıklanmıyor.

Format attım işletim sistemini değiştirdim sonuç aynı. Virüs taraması yaptım hatta yedek hdd'yi komple çıkarıp öyle format attım değişen bişey yok. Başka mouse denedim sonuç aynı. Yardım lütfen....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_4321 -- 23 Şubat 2016; 23:59:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu bilgisi olan

• İşlemciye yaptığım oc yüzünden olabilir mi?

• bilgisayarın çok ısını bir ısınıyor olabilir mi ? fan sesini bir takip edermisin.
  • ctrl+alt+delete yaparak görev yöneticisini acın ardından explorer.exe yi kapatın. ardından windows tuşuna basıp explorer.exe diye aratın çıkacaktır karşınıza ve calıştırın.
  • ayrıca ram oc yaptıysanız o da sebebiyet verebilir.
  • Nipheria kullanıcısına yanıt
    Windows oturumu kapatıp açmak da aynı şeyi yapmıyor mu zaten? 5 dakika sonra yine gidiyor tıklayamıyorum bana tam kalıcı bir çözüm lazım hocam pcyi açınca windows oturumu kapatıp açmak zorunda kalıyorum sonra 5 dakika sonra tekrar aynı sıkıntı. Ve yine oturumu kapat aç. Sonsuz döngü bu şekilde gidiyor. RAM'leri değiştirip denedim yine aynı.

• quote:

Orijinalden alıntı: gskysk

bilgisayarın çok ısını bir ısınıyor olabilir mi ? fan sesini bir takip edermisin.

Hocam sıcaklıklar normal işlemci boşta 30 derece. Termal macunu yeniledim TT Contac 21 soğutucu yeni aldım daha.

Edit: bu olay işlemciye yaptığım oc'dan birkaç hafta sonra oldu. Gel de çık işin içinden ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_4321 -- 24 Şubat 2016; 0:03:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.