Türkiye'de bunun gibi şeylerin olması çok normal çünkü hani bi laf vardır " Editsiz Türk serverı yoktur" diye kesinlikle doğru yıllardır da bu sebepten dolayı oynamıyorum ve bidaha başlamayı düşünmüyorum server açılalı bir hafta olmuş mesela adamda +15 ler mage robelar falan oynanmaz abi bırakmak lazım deymez yani bitti artk Türkiyede
quote:
Orijinalden alıntı: pks1979
Nebula ile Revo birleşirse türkiye'de ultima yeniden doğar.
Onu geçeceksin işte Revo ve Nebula 1,2 sene önce öyle bir hata yaptı robert nebuladaki ıdler ile revoya girilebilmesini sağladı üstünede para verdi nebuladakiler kendilerine guildde kurdu(North) bayada fazlalardı ama kuru kalabalık 30vs 3 yaptığımızı hatırlıyorum belli bir zamandan sonra nebula ownerları bu durumu yediremedi tabiki nebulayı tekrardan açtılar revoya alışan bazı oyuncular nebulaya dönmedi ama nebula açıldıktan belli bir süre sonra yine kapandı.
@JuanPabloPino tamam çoğu serverda edit var hatta olmayan server yok ama o 1 haftada +15lerin dizilmesi saçma değil ben 3 günde dizerim hemen black set +15 hiçte zor değil çünkü eskiden çoğu kişi oyunu bilmiyordu nasıl skill ve lvl kasılacağını , şimdi herkes neyin ne olduğunu biliyor kolay item kasmayı engellemenin yolları var ama dragonları vb.. canlarını yükseltceksin item çıkma olasılığını düşüreceksin vendordaki 100gb olan itemleri 1,2k yapacaksın bak bakayım yine zevki çıkmıyormu ama şu saatten sonrada çoğu oyuncu bu zorluğa dayanamaz artık herkes 1 günde itemimi kasayımda acti atayım derdinde
Private serverlerde oynayıpta bu durumdan şikayet etme hakkınız olduğunu sanmıyorum. Private Serverler size hiçbir şekilde kapanma garantisi veremez, versede yalandır zaten. Ayrıca UO nun ölüp/dirilmesini nasıl private serverlara bağlayabiliyorsunuz ? O serverlerin açılması belkide UO yu geliştiren ekibe maddi zarar veriyor. Bende yıllarca sphere oynamış biri olarak, bıkmıştım artık bu durumdan. Biraz düşününce aklıma oside oynamak geldi. Tabii sphereden gelmiş biri için çok kolay olmadı. En azından UO nun Blackrock/Bloodrock set +15 Katana ve Mage Robeden ibarat olmadığını gördüm ki ne gariptir oside bunların hiçbirisi yok Şuanki osi ve runuo çok çok farklıdır ve gelişmiştir. Özellikle Stygian Abyss UO ya yeniden zevk katmıştır. Şuanda Osi bu paketle sonbaharını yaşıyor diyebilirim. Darkanas çok iyi açıklamış durumu. Yeni bir servere başlayacaksanız kesinlikle ama kesinlikle sphere/türk serverlerini gözden çıkarın. Şuanki uonun farkını anlamak için sadece UO Stratics deki başlılara bakmanız yeterli. Tavsiyem osidir ancak olmazsa UOGamersi deneyin derim
quote:
Orijinalden alıntı: Karizmatikemmi
Kolay item kasmayı engellemenin yolları var ama dragonları vb.. canlarını yükseltceksin item çıkma olasılığını düşüreceksin vendordaki 100gb olan itemleri 1,2k yapacaksın bak bakayım yine zevki çıkmıyormu ama şu saatten sonrada çoğu oyuncu bu zorluğa dayanamaz artık herkes 1 günde itemimi kasayımda acti atayım derdinde
Çok doğru diyorsun dostum .. Eminim Türkiyede senin benim gibi düşünen bir çok kişi var ama hepsi şuanki Ultima serverlarının durumlarını bildiğinden Uo oynamıyorlardır ..
quote:
Orijinalden alıntı: Hayspat
Private serverlerde oynayıpta bu durumdan şikayet etme hakkınız olduğunu sanmıyorum. Private Serverler size hiçbir şekilde kapanma garantisi veremez, versede yalandır zaten.
Diğer dediklerinde doğru runuo oynamıştım 4 ay önce gerçekten bambaşka birşey ve uo ya yeni başlamışsın gibi oluyor ama arkadaşların olmadımı zevksiz yinede üstteki yazına gelincede revonun ownerı(robert)bize söz vermişti playerlar istemedikçe serverı kapatmıyacam diye o kadar zorluk yaşadı geçen sene servera res geldi ve 250 playerı görüyordu server ama bunu yediremeyen bazı serverın ownerları revoya zombi diye adlandırdığımız virüsler(yada başka birşey) yolladı ve bağlantımızı kesti bu olay 1 ay sürdü nihayetinde saldırıyı yapan kişi bulundu ve saldırının devamı sonunda dava açılacağı belirtilince saldırısını kesti ne kadarda ben yapmadım desede sonuç olarak yeni bir yapılanmaya girdi revo ama baya bir player kaybetti 250 den 120 lere düştü player sayısı ona rağmen hala devam ediyor 6 yıldır ayakta ve birtakım ödüller aldık birkaç defa en iyi sunucu seçildik ama nedense çoğu kişi revoyu bilmiyor şuansa 90-120 player arasında seyrediyor ve serverdaki herkes kendini kral sanmış bir vaziyette ortalarda dolanıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Hayspat
Private serverlerde oynayıpta bu durumdan şikayet etme hakkınız olduğunu sanmıyorum. Private Serverler size hiçbir şekilde kapanma garantisi veremez, versede yalandır zaten. Ayrıca UO nun ölüp/dirilmesini nasıl private serverlara bağlayabiliyorsunuz ? O serverlerin açılması belkide UO yu geliştiren ekibe maddi zarar veriyor. Bende yıllarca sphere oynamış biri olarak, bıkmıştım artık bu durumdan. Biraz düşününce aklıma oside oynamak geldi. Tabii sphereden gelmiş biri için çok kolay olmadı. En azından UO nun Blackrock/Bloodrock set +15 Katana ve Mage Robeden ibarat olmadığını gördüm ki ne gariptir oside bunların hiçbirisi yok Şuanki osi ve runuo çok çok farklıdır ve gelişmiştir. Özellikle Stygian Abyss UO ya yeniden zevk katmıştır. Şuanda Osi bu paketle sonbaharını yaşıyor diyebilirim. Darkanas çok iyi açıklamış durumu. Yeni bir servere başlayacaksanız kesinlikle ama kesinlikle sphere/türk serverlerini gözden çıkarın. Şuanki uonun farkını anlamak için sadece UO Stratics deki başlılara bakmanız yeterli. Tavsiyem osidir ancak olmazsa UOGamersi deneyin derim
Katılıyorum.
Hayspat OSI Europa'da durumlar nasıl player durumu falan? 1 sene önce hesabım hacklendiği için bırakmak zorunda kaldım paramla rezil oldum. Sürekli ordaki Türk arkadaşlar çağırıyor bir yandan tekrar başlamak istiyorum ama EA ye karşı güvensizlik var.
Uo mu kaldı ya. Ben runuo oyuncusuydum. Neler aldı hayatımda uo ama süper günlerim geçti. Fakat oyunun yaş ortalamasının düşmesiyle ve serverların 2 ay a.çık kalabilmesiyle runUOyu öldürdüler. Sphere de son demlerini yaşıyor bence.
evet en onemli etken yaş ortalamasının düşmesi ve pvp serverlarının cogalması oldu. eski nebulada karşında seni dinleyen olgun bireyler vardı. kısacası bi dönemdi ultima ve o donemin oyuncuları için kesinlikle bi newbie anı olarak kalıcaktır ve hep ozleyecek ve hiç bulamayacaktır.
LoL afedersiniz ama ekstra kolaylıkları var diye gidipte abudik gubidik yerlerde oynarsanız olacağı bu.Gidin bir ayınızı verin, iki haftanızı verin adam gibi bir yerde zorlanarak karakterinizi geliştirin.Runuoyu bilmem fakat sphere için örnek verecek olursak nebula veya revolution yıllardır açık.Hangisi derseniz nebulayı tercih ederim ki oynuyorum
Yabancı server olur diyorsanız UO Second Age diye bir servera başladım. 400e yakın online player var ve güzel insanlar var. Şuan bilmediğim oyun sistemleri olduğu için biraz alışma aşamasındayım. Sphere tabanlı güzel bir sunucu. Ben de UO'yu özledim diye başladım, eğer burda tutunabilirsem iyi olacak.
Ekşi sözlüğün bir UO projesi var onu takip etmeye başladım. Eğer açılırsa gerçekten güzel bir sunucu olacağına benziyor.
Bu UO Second age de neden kimsede deli gibi setler magical silahlar filan yok acaba. Daha hiç göremedim herkes bildiğin tişörtle filan dolanıyor :)
Nickim Niobe. Yardımcı olurum her türlü, sana ve arkadaşlarına. Skill kasmak, item vs gibi. Bekliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: furkachin
Bu UO Second age de neden kimsede deli gibi setler magical silahlar filan yok acaba. Daha hiç göremedim herkes bildiğin tişörtle filan dolanıyor :)
Rol yapma sunucusudur orası
Bilmem valla uraşıyorum ben de oynamaya. 2 günde 45 leyebildim sw yi :) Biraz da ortamı filan öğreniyorum. Güzel server 400-500 arası online oluyor. Biraz daha serverin her köşesiyle ilgili bilgi edinmem lazım ama.
Kim ne derse desin gelmiş geçmiş en iyi Uo sunucusu The Willow'du
Willow'da çok oynadım ben de.
UO Oyuncularının bırakma sebebleri....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme