Şimdi Ara

HİÇMİ ŞANS OLMAZ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar gerçekten bi insanda hiçmi şans olmaz...
    az önce Ft den aldığım kutuyu kırdırmıştım raptor çıktı. bende daha önce olduğu gibi chitin vs işe yaramaz bişey çıkmadığı için sevinmiştim.
    bide yeni warrior char kasmaya başladım. reduce basıp o charda kullanırım diye düşünüyordum. ama malesef bende nasıl bi şans varsa bilemiyorum +1 raptor reduce basarken yandı
    daha önceden +2 basarken yaktığım olmuştu ama +1 de de olmazki ya...
    anvil alacağın olsun yine soydun beni

• bana bardish çıktı
  • Sans faktörü hersey bundan ibaret
  • +1 raptor reduce basarken :( sende sansızmıssın valla benm en büyük sansızlığım +1 mdyi +2 yaparken yakmak olmstu

o zamanlar buslar md den pahalıydı :)
  • reduce basarken nasıl yanıyor ya?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _AtillaHuN_

reduce basarken nasıl yanıyor ya?

malesef yanıyor ihtimali düşük olsada yanma ihtimali yinede var. str,dex.. elemental damage basarkende yanma ihtimali var.
  • Sen yine azbuçuk şanslıymıışsın.46 59 template inde gelen kutuda salamender staff çıktı. Bari 60 80 e gireyim dedim ondada Badboyz clanı kesemedi bossu birkaçkişi kalmışlardı zaten süre doldu tp olduk moradona.yani 60 dk mı boşa harcamış oldum toplamda.
  • valla o kadar şanslı sayılmam. daha önce iki kere yeşil kutu kırdırdım birinde warrior chitin diğerinde de md çıktı.
    ve FT ye gelince bu 4. gişirimdi daha ilk kez kutuyu alabildim
  • quote:

Orjinalden alıntı: jawith

valla o kadar şanslı sayılmam. daha önce iki kere yeşil kutu kırdırdım birinde warrior chitin diğerinde de md çıktı.
    ve FT ye gelince bu 4. gişirimdi daha ilk kez kutuyu alabildim

Bende genelde ft den toplayıp kırdırıyorum.En iyi item olarak ms çıktı şimdiye kadar. Diğerleri genelde kötü itemlerdi.Zaten kötü oluşuda kırılcağını bile bile ardarda basıyorum ve herzamanki gibi yanıyorAma busefer biriktiricem. Şimdi yine ft bekliyorum. herikisinede giricem.60-80 den çıksında 46 59 pek önemli değil.

• bus reduce ile basmassan her zaman yanaR. (ßendede +8 Rogue Shellimi Aptal Yeğenim tuvalete gittiiğimde dex basmak istemiş +8 shell yandı kül old baktım çocuk içerde ağlıyo ) neyse blessed reduce scroll al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.