Şimdi Ara

Hideo Kojima'nın Yeni Oyunu İçin İlk Adım Atıldi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Hideo Kojima'nın Yeni Oyunu İçin İlk Adım Atıldi.

Metal Gear Solid serisinin yaratıcısı ve dünyanın en büyük oyun yapımcılarından biri olarak görülen Hideo Kojima'nın yeni oyunu ile ilgili ilk adım atıldı. Bu oyunun ne olacağı ile ilgili henüz bir bilgi yok, ama Kojima Productions sıkı çalışıyormuş.  Yapılan açıklamaya göre bu oyun "A Hideo Kojima Game" damgasını taşıyacak. Yani tasarımı tamamen Kojima tarafından yapılacak. Yeni oyunun ilk toplantısını bugün yapan Kojima'nın ekibinde bazıları "MGS: Rising"de de çalışan 10 kişi bulunuyormuş.  Bu ekip her sabah toplanıp tasarım, deneme, araştırma, keşif gibi konularda fikir alış-verişinde bulunuyormuş. Önemli konularda açıkça konuşabildikleri bir ortam yaratan ekip proje için düşlerini ve tasarımlarını paylaşma imkanının bulunduğu bir birliktelik oluşturmuş.

Kaynak :http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Hideo_Kojimanin_Yeni_Oyunu_icin_ilk_Adim_Atildi-10130.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 14 Ekim 2010; 13:58:54 >

• Kojima'nın oyunu şüphesiz çok iyi olacaktır ama oyun çıkasıya kadar bilgi alma konusunda işkence yaşayacağımız kesin.
  • Bugün MGS serisinin konusunu öğrendim eski Levellardan. Bu Rising'in konusu ne olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Bugün MGS serisinin konusunu öğrendim eski Levellardan. Bu Rising'in konusu ne olacak?

Söylenenlere göre Rising MGS serisinden farklı olarak sırf aksiyon oyunu olacak ve mgs serisinin hikayesi ile ilgili olmayacakmış apayrı bir hikayeye sahip olacak.
  • Sırf aksiyon mu, böyk.
    Teşekkürler hocam cevap için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_ps3

quote:

Bugün MGS serisinin konusunu öğrendim eski Levellardan. Bu Rising'in konusu ne olacak?

Söylenenlere göre Rising MGS serisinden farklı olarak sırf aksiyon oyunu olacak ve mgs serisinin hikayesi ile ilgili olmayacakmış apayrı bir hikayeye sahip olacak.

Sırf aksiyon değil, isteyen gizli olarak da oynayabilecekmiş.
  • Kojimanin daha onceki konusmalari uzeri kapali sekilde MGS5 i dusunuyorum demisdi. MGS5 ile son bir final yapilsin isterim gercekden.Gerci Kojima siradisi bir insan. Bir bakmissin TPS yerine FPS bir oyun yapmis :) Saka bir yana bu adamdan her turlu farkli hamle beklemek sasirtici olmasa gerek. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Policenauts geliyor. Gecenlerde twitter de posterinin alt kosesinin resmini yayinlamisti. Eski versiyonunun. Posterin tamaminin resmi degil, sadece alt kisminin. Bu bir sinyal olabilir.
  • Hideo kojimanınsa devrim yapacak bir oyun daha geliyor ozaman...
  • quote:

Rising hikâye olarak MGS2 ve MGS4 arasında geçiyor.. Pek detay açıklanmadı ama Raiden'e odaklı bir hikâye olacak, nasıl Cyborg Ninja olduğunu falan göreceğiz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SombraViento

quote:

Rising hikâye olarak MGS2 ve MGS4 arasında geçiyor.. Pek detay açıklanmadı ama Raiden'e odaklı bir hikâye olacak, nasıl Cyborg Ninja olduğunu falan göreceğiz..

Teşekkür ederim.
    Bu MGS'nin hikayesi tam olarak ilgimi çekmiyor. Ama herkes MGS'nin derininde çok farklı düşünceler olduğunu söylüyor. Sizce bunun gibi robotlu, tanklı, silahlı oyunları pek sevmeyen benim gibi biri MGS'yi beğenir mi?

• Zoe'yi yeni nesil de görmek istiyorum...

Zone of the Enders: The 2nd Runner

http://www.gamespot.com/ps2/action/zoneoftheendersthe2r/review.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamerasi -- 14 Ekim 2010; 21:31:29 >
  • quote:

Teşekkür ederim.
    Bu MGS'nin hikayesi tam olarak ilgimi çekmiyor. Ama herkes MGS'nin derininde çok farklı düşünceler olduğunu söylüyor. Sizce bunun gibi robotlu, tanklı, silahlı oyunları pek sevmeyen benim gibi biri MGS'yi beğenir mi?

Vallahi işim olmaz diyip MGS4 oynattırdıktan sonra bağımlı hale gelen çok insan tanıyorum.. Bence bir şans vermelisin, ara sahneler bile hayran olmana sebep olabilir..
  • quote:

quote:

Teşekkür ederim.

Vallahi işim olmaz diyip MGS4 oynattırdıktan sonra bağımlı hale gelen çok insan tanıyorum.. Bence bir şans vermelisin, ara sahneler bile hayran olmana sebep olabilir..

Bu ara alacagim çok oyun var, bir deneyeyim o zaman bir ara teşekkürler. :)

• Orta okulda , okuldan kaçıp playstation cafelere oyun oynamaya giderdik. Çoğunlukta needforspeed 3 oynamaya :) bi gün metal gear solid diye bi cd gördüm ps1 in yanında merak ettim nfs yi çıkartıp onu taktım. Baktım baktım , oynadım oynadım. Dedim olay budur. Ne yapıp edip evdekilere bi ps1 aldırttım :) Defalarca bitirdim mgs di . tüm seriyi oynadım mgs4 tek kelime ile mükemmeldi. Hideo kojima gerçekten efsane bir adam. Umarım Risingten Sonra beşinci oyunuda yapar öyle veda eder ( gerçi hiç etmese daha güzel olur mgs 15 e kadar yolu var :D)
  • quote:

quote:

Teşekkür ederim.

Bu oyun efsanedir. Hatta şu kadar söyliyeyim diğer oyunlara 2-3 gömlek üstün gelir. Gerek senaryo gerekse grafik gerekse oynanabilirlik açısından ama şimdiden söyliyeyim oyunun online ı üst sınıf oyuncular içindir. Ama single i herkes için

• Kojimanin daha onceki konusmalari ?Bir sonraki oyunumun başarısız olması durumunda mesleği bırakırım? sözleri üzerine bu projenin son derece iddialı olduğunu belirtip, oyunun grafik motorunun dahi hazir oldugunu uzeri kapali sekilde MGS5 i yapabileceginin sinyallerinide vermisdi. Bu belirsizlik Kojimanin aciklamasiyla birlikte biran once kalkar umud ediyorum. TGS 2010 fuarinda herangi bir aciklamada yapmadi. Heralde bu yeni projesi 2 seneden once raflarda olmaz tahminim.
  • Cevaplar için teşekkürler. Valla çok pis gaza geldim alacağım MGS'yi.
  • @ cryptdlg arkadasimizin vermis oldugu bilgi dogrultusunda temmuz ayinda bolum sonu canavarinda soyle bir haber mevcut.

Kojima, Macera Oyunu Yapmak İstiyor.

Hideo Kojima,5pb firması ile bir "macera" oyunu yapmak istiyormuş. 5pb'nin CEO'su Chiyomaru Shikura, "Evet. Kojima macera oyunu yapmak istediğini söyledi."dedi ve, "Şu anda 'hadi dağda yaşayalım ve kendimizi senaryoya adayalım' aşamasında olduğumuz için şimdilik detaylar belirli değil."şeklinde konuşmasına devam etti.  5pb, özellikle Chaos;Headve Steins;Gategibi Nitroplus oyunlarını Japonya için yayınlamasıyla biliniyor. "Kojima'nın daha önce çalıştığı bir macera oyunu var mıydı?"derseniz, akıllara hemen 'Policenauts'geliyor. Bakalım 5pb ve Kojima bir antlaşmaya varıp bomba bir "macera"oyunu yapmaya kalkışacaklar mı?

Kaynak :http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Kojima_Macera_Oyunu_Yapmak_istiyor-7878.htm

• Death Stranding geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.