Şimdi Ara

Hidrografik Sulu Kaplama.! Video Eklendi.!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
15.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba bı heves bu ıse (Hidrografik Sulu Kaplama) bulastım ılk denememde de guzel sonuclar aldıgıma ınanıyorum ılk olarak
    tek bır foto ıle yetınmenızı rıca edecegım ınsallah detaylı malzemelerım geldıgınde hafta sonuna guzel vıdeolar hazırlayıp
    sunacagım sızlere. Bu konunun burada ne ısı var dıyenler olursa ılk denemem fotoda oldugu gıbı Pc Fan'ı hafta sonu yapacagım
    calısma ıse eskı kullanmadıgım bır notebook'umu kaplıyacagım ınsallah bekledıgım sonucları elde edıp sızlerede bır hızmet
    sunmak ıstıyorum...

Cok ıyı bır calısma dıyemem daha yenı yenı elımız alısıyor cok daha ıyı calısmalarımız var yakın zamanda fotoları paylasacagım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwertydevil. -- 13 Mart 2013; 20:44:00 >

• güzel olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: milyondabir

güzel olmuş
    Sagolasın hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwertydevil.

Sagolasın hocam.

Alıntıları Göster
    Elline saglık hocam guzel olmus ..
  • quote:

Arkadaslar merhaba bı heves bu ıse (Hidrografik Sulu Kaplama) bulastım ılk denememde de guzel sonuclar aldıgıma ınanıyorum ılk olarak
    tek bır foto ıle yetınmenızı rıca edecegım ınsallah detaylı malzemelerım geldıgınde hafta sonuna guzel vıdeolar hazırlayıp
    sunacagım sızlere. Bu konunun burada ne ısı var dıyenler olursa ılk denemem fotoda oldugu gıbı Pc Fan'ı hafta sonu yapacagım
    calısma ıse eskı kullanmadıgım bır notebook'umu kaplıyacagım ınsallah bekledıgım sonucları elde edıp sızlerede bır hızmet
    sunmak ıstıyorum...

eline sağlık hocam nasıl yaptığını pek anlamadım detaylı anlaıtrmısın

• Baya hoş duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Predator536

Baya hoş duruyor
    benim de hoşuma gitti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PwaGG

benim de hoşuma gitti

Alıntıları Göster
    Arakdaslar kusuruma bakmayın esım amelyat oldu oyuzden Forum ıle vs ılgılenemedım detaylı bır vıdeo cekecegım Hafta sonuna Insallah anlatmakla anlasılacak degıl
  • quote:

Arakdaslar kusuruma bakmayın esım amelyat oldu oyuzden Forum ıle vs ılgılenemedım detaylı bır vıdeo cekecegım Hafta sonuna Insallah anlatmakla anlasılacak degıl

Alıntıları Göster
    Nasıl yapıldığı anlatılıyor.

Sitesi de var.
    /mLiRL/results.php?category=6

• Bu kiti turkiyede bulabilirsek cok iyi olur.
  • quote:

Arkadaslar merhaba bı heves bu ıse (Hidrografik Sulu Kaplama) bulastım ılk denememde de guzel sonuclar aldıgıma ınanıyorum ılk olarak
    sunmak ıstıyorum...

Gerçekten iyi iş çıkarmışsın

• quote:

Orijinalden alıntı: nedim@tm

quote:

sunmak ıstıyorum...

Gerçekten iyi iş çıkarmışsın
    Arkadaslar KİT Turkıyede satılmakta yanlız buyuk ıs yapacak kısıler satın alıyor dıger turlu cok malıyetlı oluyor..Sadece bır kuvetın ıcınde yapmak ınanın cok cok zor oluyor.
    Bu arada bazı sıkıntılardan dolayı vıdeo montajlıyamadım o ısı ayarlayıp vıdeo da koyacagım ınsallah..

Sulu Kaplama
    Sulu Kaplama Krom Kaplama Karbon Kaplama
    http://www.sulukaplama.com
    linkinden ulasabılırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwertydevil. -- 26 Mart 2013; 15:00:34 >

• quote:

Arkadaslar KİT Turkıyede satılmakta yanlız buyuk ıs yapacak kısıler satın alıyor dıger turlu cok malıyetlı oluyor..Sadece bır kuvetın ıcınde yapmak ınanın cok cok zor oluyor.
    Bu arada bazı sıkıntılardan dolayı vıdeo montajlıyamadım o ısı ayarlayıp vıdeo da koyacagım ınsallah..

Sulu Kaplama

Alıntıları Göster
    baya güzelmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

baya güzelmiş

Alıntıları Göster
    Yarın bır kac foto daha eklıyecegım bı arkadasımın araba anahtarını kapladık oda cok ıyı durdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6460740D9

Bu kiti turkiyede bulabilirsek cok iyi olur.
    Sulu Kaplama seti Türkiye'de de satılıyor daha ucuza ve daha çok metrekare ile. Uygulama videosu aşağıda.

• quote:

Orijinalden alıntı: alposs

Sulu Kaplama seti Türkiye'de de satılıyor daha ucuza ve daha çok metrekare ile. Uygulama videosu aşağıda.

quote:

Sulu Kaplama

Alparslan var abıcım lınkın zaten rahat ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwertydevil. -- 26 Mart 2013; 15:00:56 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alposs

quote:

Sulu Kaplama

Alparslan var abıcım lınkın zaten rahat ol.

Alıntıları Göster
    Bayağı hoş bir olaymış sulu kaplama. Bir yerden bulup mouse'a mı yapsam acaba? Çok hoşuma gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

Bayağı hoş bir olaymış sulu kaplama. Bir yerden bulup mouse'a mı yapsam acaba? Çok hoşuma gitti

Alıntıları Göster
    Linkleri var dostum yukarılarda ıstersen temın edebılrsın ama gorundugu kadar kolay degıl daha onnumara dıyebılcegım bır calısmam yok..

• quote:

Linkleri var dostum yukarılarda ıstersen temın edebılrsın ama gorundugu kadar kolay degıl daha onnumara dıyebılcegım bır calısmam yok..

Alıntıları Göster
    Hocam elinize sağlık bayağı hoş durmuş. Bende ne zamandır araştırıyordum. Şimdi bu kaplama darbelere çizilmeye ve ısıya karşı ne kadar dayanıklı bilgilendirebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: route666

Hocam elinize sağlık bayağı hoş durmuş. Bende ne zamandır araştırıyordum. Şimdi bu kaplama darbelere çizilmeye ve ısıya karşı ne kadar dayanıklı bilgilendirebilir misiniz?

Bı ısı yaparken cok tıtız olmak lazım hocam boya atmaktan farksız bır ön hazırlıgı var yanı urunu zımpara-astar-fırın-alt boya (alt renk ne olacaksa)-fırın-kaplama-fırın-vernık-fırın-zımpara-vernık-fırın-zımpara.
    cızılme vs'e karsı vernık atıyoruz sıkıntı olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwertydevil. -- 1 Haziran 2013; 21:07:19 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.