Şimdi Ara

High Elo Fiora Montage ft. KiRiKaRu & DawnHarmony (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sıkılmıyor musun ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carry Horror Story

Tek soru;
    Sıkılmıyor musun ?

sadece fiora oynamıyorum 10 oyundan 2sinde anca pickliyorum şuanki metada çok güçsüz kalıyor

LIYILIYLLI ekleyebilirsiniz westte. aktif oynadığım hesap bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KiRiKaRu -- 24 Mayıs 2015; 13:10:22 >
  • Abi bir annie bir de fiora bunları oynarken kendimi haksız kazanç sağlamış gibi hissediyorumö
  • video güzel olmuş

en çok Egophoenix i kestiğin kısmı sevdim
  • Şu videoya noob herosu oynuyor diyen nooblar olmuş. Allah'ın noobları zaten önemli olan high elo'da fiora , master yi oynamak. İyi video olmuş fakat müzik çöp , hareketlerinle uyumlu bir müzik koysan daha iyi olur.
  • Psikolol'ün bilinmediği zamanlar. Kirikaru neden 23 gün ban yedi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac

Helal olsun.

Hayatında forgivenla darienle holyphoenixle aynı maçta bulunma şansları olmayan adamların noob herosu demesi de ayrı bi komik ayrıca.

Sonuç olarak fiora zor çardı riot bile bunu farkedip çarı kolaylaştırmış hani
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıSamırsak

tüm videonun özeti: Q Q R

Sağ klick unuttun knk bütün kombo boşa gitti

• Tebrikler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • artık maini fiora deil beyler zor gelmiş
  • Hatırladım bu elemanı.
  • yav bazıları laf ediyor da ben bi kaç hareket dışında ekstra birşey göremedim. ne outplay var ne birşey. çoğunlukla ignite alıp kombonu boşaltmışsın ve kill gelmiş. ashe ultisi geldiği kısmı beğendim. onun dışındakileri beğenmedim. high elo durumu yok. daha extrem birşeyler lazım. pek uygun bir hero değil riven gibi ama neyse emeğine sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

yav bazıları laf ediyor da ben bi kaç hareket dışında ekstra birşey göremedim. ne outplay var ne birşey. çoğunlukla ignite alıp kombonu boşaltmışsın ve kill gelmiş. ashe ultisi geldiği kısmı beğendim. onun dışındakileri beğenmedim. high elo durumu yok. daha extrem birşeyler lazım. pek uygun bir hero değil riven gibi ama neyse emeğine sağlık

eski fioradaki mekaniği sadece faker seviyesindeki prolar anlayabilir. Anlayamaman normal knk hak veriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: b00mbastic

quote:

yav bazıları laf ediyor da ben bi kaç hareket dışında ekstra birşey göremedim. ne outplay var ne birşey. çoğunlukla ignite alıp kombonu boşaltmışsın ve kill gelmiş. ashe ultisi geldiği kısmı beğendim. onun dışındakileri beğenmedim. high elo durumu yok. daha extrem birşeyler lazım. pek uygun bir hero değil riven gibi ama neyse emeğine sağlık

eski fioradaki mekaniği sadece faker seviyesindeki prolar anlayabilir. Anlayamaman normal knk hak veriyorum

bilmiyorum gece gece dalga mı geçiyorsun da fiora oynamadım hiç açmayacağım herolardandır. ama montage falan deyince beklenti artıyor bende. o kısa mesafe kat ederek bi kaç hareket olsa birşey demem de adam 2 vuruş atıyorsun ignite atıp ulti basıyorsun ve kill alıp çıkıyorsun. buna birşey dememi bekleme. ne böyle çalı oyunları var ne az canla güzel hareketlerle 2-3 kill alma var ashe harici. ondan kötü geldi. belki de op hareketler yapıyor benim kafa basmıyor olabilir.

• calibrane kullanıcısına yanıt
    İkinci seçenek qnq. Eski fioradaki mekaniği çoğu oyuncu bilmedigi icin herkes "low herosu zaaa" modundaydı. Madem bu kadar güçlü madem iki tıkla tek atıyor, bronz ligini çok mu seviyorsun, al çilingire taşı. Bunu da mı ben soyleyeyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: burak270

İkinci seçenek qnq. Eski fioradaki mekaniği çoğu oyuncu bilmedigi icin herkes "low herosu zaaa" modundaydı. Madem bu kadar güçlü madem iki tıkla tek atıyor, bronz ligini çok mu seviyorsun, al çilingire taşı. Bunu da mı ben soyleyeyim ?

Yanlış anlamışım. Qnq.

Edit: Zamanında platdan diamonda fiora sayesinde çıkmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalandan Korkan Adam -- 25 Eylül 2015; 1:39:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fourcade

Psikolol'ün bilinmediği zamanlar. Kirikaru neden 23 gün ban yedi acaba?

Kendi isteğiyle uzaklaştırılmış.
  • quote:

bunu dediğine göre biliyorsun anlatta öğrenelim "mekaniği"ni.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: b00mbastic

quote:

bilmiyorum gece gece dalga mı geçiyorsun da fiora oynamadım hiç açmayacağım herolardandır. ama montage falan deyince beklenti artıyor bende. o kısa mesafe kat ederek bi kaç hareket olsa birşey demem de adam 2 vuruş atıyorsun ignite atıp ulti basıyorsun ve kill alıp çıkıyorsun. buna birşey dememi bekleme. ne böyle çalı oyunları var ne az canla güzel hareketlerle 2-3 kill alma var ashe harici. ondan kötü geldi. belki de op hareketler yapıyor benim kafa basmıyor olabilir.

knk dediğim gibi garenden daha fazla mekaniği vardı heronun yani anlaşılıcak bişi değil çok mekanikliydi çook

• quote:

Fiora oynamam ki cancagzim. Mid sup geciyorum ben. Ayrica free elo yapayim win alayim ucayim kacayim derdim yok ki. Sevdigim herolari oynarim zevk alirim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.