Şimdi Ara

High elo maçları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kill pesinde kosmuyolar kesinlikle maclarini izlemeyi seviyorum, neyi ne zaman yapacaklarini tahmin ediyolar ve ona gore oynuyolar diye dusunuyorum. Objektif kontrolleri de ust duzeyde olunca oyunun uzamasi zorlasiyo kesinlikle :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnqelTR

quote:

Orijinalden alıntı: Yalan Söylemeyen Adam

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Infinityy

quote:

Yararlı konu takip.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnqelTR -- 13 Eylül 2015; 1:10:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: jaxes

en küçük üstünlüğü snowball'a çevirebiliyorlar ve rakibin en küçük hatasında doğru şeyleri yaparak öne geçiyolar kısacası diamondda lanede 5 kill alıp ben kastım kule almam, drake baron sux, sağa sola roam. Wardsız yere gir 4 adamla kapış oo 2 kill aldım ama öldüm 3 asist +500gold aldılar önemli değil kastım. Yenilince bu takımı nasıl taşiyimin a... (küfür küfür küfür) yapmıyolar :)

Ne içtin qnq ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaxes

en küçük üstünlüğü snowball'a çevirebiliyorlar ve rakibin en küçük hatasında doğru şeyleri yaparak öne geçiyolar kısacası diamondda lanede 5 kill alıp ben kastım kule almam, drake baron sux, sağa sola roam. Wardsız yere gir 4 adamla kapış oo 2 kill aldım ama öldüm 3 asist +500gold aldılar önemli değil kastım. Yenilince bu takımı nasıl taşiyimin a... (küfür küfür küfür) yapmıyolar :)

Genelde yazdıklarını yapıyorum.Ama oyunda fazla ölmem.Tek başıma oynamayı seviyorum.Bu yüzden adc ve sup sevmiyorum.Eğer oyuncu iyi oynuyor ise zaten sonunda istediği yere ulaşır.2 tane elmas hesabım var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Infinityy

quote:

Orijinalden alıntı: BONZAI OR FEED

Çünkü yaso zed leona banlamıyo lowlar o şampiyonlar taşıyo

Hayirdir yine oynayamadigin herolara camur atiyosun

Ya qnq 2. Kere yazışım olacak ama

Nerenden okuyorsun qnq? Taşıyor diyorum kaka eğh çar demiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: King Crowley

quote:

Orijinalden alıntı: SEANmirac

Öyle olanları anlamış değilim, kazanamayacağın maça niye devam edersinki?

ben öyle yazdım ama bende kolay sur vermem çünkü çevirdiğim çok maç oldu tüm lanelerimiz ezilmişti nasıl olduysa bir tf almıştık ve oyunu çevirmiştik sur verelim yenilcez zaten diye iyice salmaya gerek yok bence

kesinlikle katılıyorum. Takımda vayne nasus gıbı late champları varsa sur verdirtmıyorum zaten. Sur ne olursa olsun pes etmektir. Aklınızda bulunsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.Gallinari -- 13 Eylül 2015; 21:02:17 >
  • hangi high elodan bahsediyoruz? high eloda ego savaşları döner lane kaybettiğinde oyunu kaybettin olarak görüp kaybetmek için herşeyi yaparsın oyunlar bu yüzden uzamaz
  • ilk 5-10 dakikada ezilen takım
    all chate open mid diye spamlar ve basede dururlar xd
  • quote:

Orijinalden alıntı: JJimi

ilk 5-10 dakikada ezilen takım
    all chate open mid diye spamlar ve basede dururlar xd

Csb.

• euw challengerda bütün oyunlar böyle nerdeyse az stream izle knk diamondada var böyle xd
  • quote:

Orijinalden alıntı: JJimi

euw challengerda bütün oyunlar böyle nerdeyse az stream izle knk diamondada var böyle xd

Diamond 4 deyim kanka benim oyunlar böyle olmuyor. Fb verirsek team feed yazıp midden 5 kişi feedliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalandan Korkan Adam -- 13 Eylül 2015; 22:49:11 >
  • arkadaşlar abartısız söylüyorum tr diamond düşündüğünüz gibi değil

Eğer çok diamond olmak istiyorsanız kata zed yasuo rengar rivenle 600 maç atıp dia5 0 lp olabilirsiniz

West diamond 3ten sonra bu yazdıklarınız güzel cümleleri anca görebilirsiniz ^^

• tr için değil.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.