Şimdi Ara

High Eloo Fnaticle Akarkene ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
3
Favori
1.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sniper_town

Orda bi türk muhabbeti dönüyoda türk playerleri mi karalamışlar şaka mı yapmışlar anlamadım.(karaladıysada kötü yapmış demiyorum)

onlar gerçekleri değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi dakka ya 2 ie alan adam şampiyonluk aşamasında mı oynuyor şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ie ?
  • Karşıda da çağrı varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vez IX -- 16 Ocak 2014; 10:03:41 >
  • geçen oyunda tr serverinde bana fnatic ... bilmem ne nickli bir arkadaş geldi adam tabi türktü
  • Flamer 4pRox gerçeğini değiştirmez hiçbirşey
  • 2 ie alan adam çelincirmi şimdi
  • Sende yedin :)
  • Kalite diyor arkadaş
  • sende mi dhdendin la

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl bir zihniyet çakma nick kullanır bide takım ismiyle birlikte kullanıyor.
  • Bu prox mi xpro mu neyse bunun kadar flamerının görmedim 10 maçın 6 sında feedler takıma sövmeye başlar
  • fake
  • Vez IX kullanıcısına yanıt
    Arkadasla girmistim, 4prox'a dedim adc gidiyimmi diye (karsisindaydim) birsey dedi(karsima gelme dedi :D) (buraya yazmayim) dedim biraz guzel bir mac olsun diye nidalee jungle gitmistim ;D cok effective degildi 3 -1 gitmistim ondan sonra takimca oyunu biraktik gibi oldu base de 10-15dk trolladik az :D (bu arada Fnatic oyuncular tanidiklar o yuzden dogru duzgun bir oyun olmadi :D )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charlie_Blaze -- 16 Ocak 2014; 14:21:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charlie_Blaze

Arkadasla girmistim, 4prox'a dedim adc gidiyimmi diye (karsisindaydim) birsey dedi(karsima gelme dedi :D) (buraya yazmayim) dedim biraz guzel bir mac olsun diye nidalee jungle gitmistim ;D cok effective degildi 3 -1 gitmistim ondan sonra takimca oyunu biraktik gibi oldu base de 10-15dk trolladik az :D (bu arada Fnatic oyuncular tanidiklar o yuzden dogru duzgun bir oyun olmadi :D )

Yav he he
  • ForumcuKolik kullanıcısına yanıt
    haha he he :D
  • Bu ne lan

• şimdi o 2 ie yi gördüm ya çilincir olsan ne yazar. musicler OP
  • quote:

Orijinalden alıntı: IDeoxysI

şimdi o 2 ie yi gördüm ya çilincir olsan ne yazar. musicler OP

sen hiç cok önde olduğun oyunda troll item kasmadınmı ? ve bilgisayarı sadece ben kullanmıyorum kardeşimde açmış olabilir

my special draven build 2ie op
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.