Şimdi Ara

High Noon İle Vahşi Vahşi Batı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
188
Cevap
1
Favori
10.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya ne bicim oyundur bu arkadas. Etmedigim kufurler kalmadi artik. Lvl 30 sinir eder adamı. 4 adam vurdum reward hic artmadi 1 kere öldum 2 reward dustu. Adam gobegini seyini afedersiniz kasiya kasiya gunde binlerce dolar kazaniyor! İnsani sinir hastasi yapar bu oyun kimseye tavsiye etmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazan -- 23 Nisan 2011; 13:46:41 >
  • bu oyun benide dellendirdi ya bu ne hata ben adamı vuruyorum canı bitiyor benimde cok az bir canım kalmıs oluyor adam öldürmeme ragmen beni öldükten sonraki bi atışı ile öldürüyor
  • Su speed loader nedir adam kursunlari fisek givi siraliyor böğrume indian dami gerneralde mi bu bulamadim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellboy_7
    Su speed loader nedir adam kursunlari fisek givi siraliyor böğrume indian dami gerneralde mi bu bulamadim

Hocam o tekli silahlarda kullaniliyor sadece. Adamin mermisi bitince kovana tek tiklamada mermilerin hepsi doluyor. Tekli silahla gelenlerde ip kullan hocam yada 6 snlik toz.
  • Eyvall red :)
  • Su hızlı yürümeyi sağlayan neydi Bot lara baktım anlayamadım spedd falan yazmiyo hiç birinde
  • hizli yurumek icin ne yapmaliyim?

bu arada wmpum kazanmak isteyenler uygulamayi silip baska face ile kayit yapsinlar + 5 wampum :)
  • Hadi ya? High noon u mu silmekten bahsediyosun? Bide silince en bastan oynatmiyor demi kendi adamindan oynuyorsun hicbir sey sormadan?

Hizli yurumek icin rabbit footh gibi bisey yaz o satirda 3 tane ayakkabi var zaten. Ben hepsini aldim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazan -- 10 Mayıs 2011; 19:17:07 >
  • evet app silip tekrar tekrar kurup her defasinda baska facelerler giris yapim ;)

india dami o ayakbiler :) yoksa generaldami, ikitane davsan seklinde ayakkabi var onlarmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 10 Mayıs 2011; 21:22:52 >
  • Yesil bileklik gibi bir sey var o ve onun yanindaki iki patik :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazan
    Yesil bileklik gibi bir sey var o ve onun yanindaki iki patik :)

ooo cok para

+5 wampumu denedinmi bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 11 Mayıs 2011; 11:49:22 >
  • quote:

quote:

ooo cok para

Yok denemedim eve donunce bakicam ona. Biraz ugtastirir ama satin almaktan iyidir.
  • hocam denediniz mi? silip yükleyip facebookla oluyor mu? sultans alacağım ona göre :) 6 tane face hesabım var
  • oyundaki hata adamı cıldırtıyor ya deliriyorum ben adamı vuruyorum nasıl oluyorsa adam öldükten sonra bana sıkıyor ben ölüyorum böyle cok oluyo cıldırıyorum yaa
  • arkadaslar ben telefonumu sattım ama bu oyunun android olanı yokmu ?
  • malesef android yok androide uygulama haram:)
  • hn 728720617 Wolf_07 Antalya da birinci dünyada 500. sıradayım reward 1638
  • level 50 ye çıkardılar daha bi gün geçmeden lavuğun biri lvl 35 olmuş bu oyunda birşeyler dönüyor ama çözemedim, birde şu altın tabancayı soran olursa bi boka yaramıyor sadece gösterişli diğerleri ile aynı
  • quote:

quote:

quote:

ooo cok para

Yok denemedim eve donunce bakicam ona. Biraz ugtastirir ama satin almaktan iyidir.

Şu facebooktan wampum kazanma hadisesini denedim, ama olmadı..Dikkat edilmesi gereken özel bişey mi var bu konuda?
  • TurkishTEAM kurduk katılın arkadaşlar ismin yazılışını benim ID den görebilirsiniz HN 728720617

High Noon İle Vahşi Vahşi Batı

High Noon İle Vahşi Vahşi Batı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tom green -- 28 Temmuz 2011; 9:11:06 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.