Şimdi Ara

High Power 650W Absolute mi?Ocz Fatality 550W Gamer Modüler Power Supply mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
4.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rextr

Alıcaksan 750-800w al ki değiştirdiğine değsin. Elindeki PSU (Xilence 480w) zaten kaldırır 5850'yi.

Ati'nin sitesinde en az 500w PSU tavsiye edilmiş hadi bunuda geçtim evet dediğin gibi elimdeki Xilence 480w PSU'da 500w besleyebilceğini kabul edersek bir diğer faktör de modüler kablolar istiyorum.İmzamdaki gibi CPU %35 O.C. var 5850'yide şu an olmasada ilerleyen zamanlarda belki Fbs'nin yetmediği yerde biraz O.C. yapabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

650W Absolute , biraz daha F/P.
    Ama Fatalty de yabana atılmaz.İstedigini alabilirsin aldıgın,alacaın hiçbir kartta sorun çıkarmaz ikiside.

Ekleme : Elinizde Xilence 480W Psu varsa ve sisteminizde yüklü degilse HD5850 kullanabilirsiniz zaten.
    Geçenlerde bir üye vardı tembih ettigimiz halde gidip x4 965+HD5850 li sisteme feel 500W kasa almış.
    Sorunsuz kullanıyordu.

Korkmayın yani en azından xilence de korumalar var.
    HD5850' li Ortalama bi sistemin çekecegi Toplam güç 350W seviyelerinde Maksimum.
    ( Ortalama dedigimde zaten i7 965 - 6gb ram ve Orta düzey OC olan bir sistem .. Vs. )

Psu ya ekstradan para vermenize gerek yok.Zaten tek kart kullanacaksınız anladıgım kadarı ile.

Tavsiyeni dikkate alıcam dost'm evet önce ekran kartını alıp biraz kastırmak lazım diyorsun o zaman direk PSU alıp masraf etmeden önce elinde sonunda bundan biraz daha iyi PSU alcam ve modüler kablo ile gereksiz kablo istemiyorum kasamda.Evet elimdeki Xilence 480W PSU'da işini görecek diyorsan sanırım ben biraz daha bekleyim bu PSU işini... En azından bu aralar kesin PSU alması gereken insanlara bu açtığımız konu bayaa fikir verecektir ve ben hala OCZ'De akrabam olmadı halde ikisininde bire bir aynı olduğunu kabul edersek,çünkü hala arasında illa High Power almak için belirgin bir neden yoksa OCZ fatalaty diyorum ben hem daha ucuz hemde Led'li fanı ile görsellik katacaktır takıldığı kasaya.
    Acaba OCZ fatalaty 550w kullanıpta hiç memnun kalmayan birileri varmı??

• Yok , Olamaz.
    Çift Kanaldan 25A veren başka psu yok zaten bu fiyata.
  • Hem fiyatı hemde görselliği göz önünde bulundursak senin tavsiyen ne olurdu? yani aralarında 25-30TL fark var sadece at ile deve değil arasındaki fark ama ikisininde bire bir aynı olduğunu görüyoruz hepimizde,ben O yüzden OCZ'nin kasa içinde daha şık durcağını düşünüyorum.
  • X-Spice Croon BF 650w Güç Kaynağı

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=CROONBF650W

Ben senin yerinde olsaydım kesinlikle bunu alırdım üstteki iki üründende kalitelidir.
  • X Spice ler kalitelidir. 200TL yede fiyatı normal. 4 12V kanalından da ayrı 18A verebiliyor. Buda ne demek ? CF yada SLI yapmayacak birinin işine yaramaz demek. Yani gereksiz diyoruz biz buna.

Absolute de 12v 2kanaldanda 25A veriyor , Fatalty de.

Şimdi HD5850-HD5870 gibi bir kart kullanacak olsam , CF yapmayacak olsam Fatalty 550W alırdım.
    2 12V kanalından da çıkış gücü çok güzel ve modüler bir Psu. Her yerinden kırmızı ışık çıkıyor ki bu Sİyah bir kasada 2 tane degişik renkli fan ile tam bir görsel şölen demek.

Ben olsam böyle yapardım , siz böyle yapın demek için demiyorum.
    Absolute 650W , daha F/P fatalty e göre.
  • High Power 650w kullanıyorum gayet yeterli ve güzel bir psu..

Satış sonrası ilgide çok iyi, arıza yapmıştı ürün birebir değiştirmişlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slayer_

High Power 650w kullanıyorum gayet yeterli ve güzel bir psu..

Satış sonrası ilgide çok iyi, arıza yapmıştı ürün birebir değiştirmişlerdi.

High Power'ın kalitesinden şüphemiz yok bizim şu an merak ettiğimiz ikiside aynı ürün ise neden daha ucuz ve "Chris Brown" arkdaşında dediği gibi "2 12V kanalından da çıkış gücü çok güzel ve modüler bir Psu. Her yerinden kırmızı ışık çıkıyor ki bu Sİyah bir kasada 2 tane degişik renkli fan ile tam bir görsel şölen demek." Görsellik+daha ucuz+tatminkar= OCZ Fatalaty
    Bence yeni ve iyi bir pc toplayacak arkdaşlar için ikisinden biri seçilcek olsa Fatalaty daha ağır basıyor benim gözümde.
  • high power kullanıyorum çok memnunum sessizlik ve dayanıklılık mükemmel. zamanında 4870 crossfire artı 4111 mhz e oc edilmiş 9550 yi banamısın demeden kaldırdı. (4870 gibi bi güç canavarını düşünmek lazım :) )
  • hocam kendim xilence 750W gaming edition kullanıyorum. modüler, yüksek verimli, sessiz olsun dersen kesinlikle öneririm.
    yoksa da aynı seriden gaming edition 600W alabilirsin.
    benden sonra bir kaç arkadaşın sistemine de taktık sorun yaşamadık
  • Evet Xilence 750W gaming edition da çok kaliteli ve iyi bir PSU da olsa " Chris Brown " arkdaşında dediği gibi "CF yada SLI yapmayacak birinin işine yaramaz demek. Yani gereksiz diyoruz biz buna."
    Biz ikisi arasında karşılaştırma yapıyoruz,çünkü ikiside bire bir aynı güç veriyor ve aynı çıkışlara sahip.
  • eger cf düşünmüyorsan ve amd/ati kullanıyorsan gözün kapalı ocz diyorum. intel kullanıp da kırmızı sevmeyen varsa direkt high power.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj gamer

eger cf düşünmüyorsan ve amd/ati kullanıyorsan gözün kapalı ocz diyorum. intel kullanıp da kırmızı sevmeyen varsa direkt high power.

+1. Ekran kartı HD5970 olmayacaksa yada GTX295 olmayacaksa OCZ Fatality yeterli gelir. Ben şuanki sistemde kullanıyorum çok memnunum. Bir sonraki ekran kartı olara HD5830 veya HD5870 düşünüyorum...
    İkisi de 80 plus sertifikalı ve kaliteli markalar. Güç ihtiyacınıza göre seçim yapın.
  • İkisini de kullandım OCZyi halen kullanıyorum. İkisi de güzeldir lakin OCZ daha sessizdir. Cızırtı mızırtı yok. Hatta ses bile yok.
  • high power daha uzun vadede işinize yarar ama ocz görüntü olarak manyaktır çokda kalitelidir
  • Bu kadar yorumun üstüne,ikisini kıyasladığımızda sanırım OCZ fatalaty ağır basıyor
  • High power 650W nasıldır bilmiyorum. OCZ 550W sessiz çalışıyor. Şimdiye dek bir sorun yaşamadım.
    OCZ almamdaki asıl sebep, 80plus.org sitesindeki test tablosundaki değerler oldu. İddaa ettiği gibi +12V tan 450W(37,5A) verebilen bir güç kaynağı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi showstopper41 -- 13 Şubat 2010; 12:25:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Racer_ali

Bu kadar yorumun üstüne,ikisini kıyasladığımızda sanırım OCZ fatalaty ağır basıyor

İki ürün de bire bir aynı tasarımı malzemesi kabloları zaten aynı firmanın ürünü ben belki ocz daha sessiz farklı bir fan kullanmıştır diyordum ama fan bile aynı markaya ait.
  • High Power 650W tabiki
  • Cougar 700 watt al gitsin hem uzun vaadeli hemde kaliteli , sessiz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.