Şimdi Ara

High Power Absolute Serisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu erinin kurbanı oldum. Daha doğrusu kurbanlarından biri. Markayı karalamak gibi bi niyetim asla yok sadece almayı düşünenler için bilgi olsun diye paylaşıyorum. High Power 650W kullanıyodum. Ve psu kendi kendine sapıttı. Kendi içinde yanmış. Bilgisayarcıma götürdüm benden önceki müşteri hakkında bilgi verdi. Özellikle ATI ekran kartlarını yanmasına sebep olmuş. Bana High Powerı en son olarak tercih etmemi söyledi. Alacaklara bilgi olsun arkadaşlar

• çok ilginç hıgh power çok tercih edilen pek şikayet edilmeyen markadır

bilgisayarcınız hangi markalar içine en son tercih edilmesi gerektğini söyledi acaba?
  • Merhaba arkadaşım. Öncelikle geçmiş olsun sana. High power hakkında bende duydum bu tarz şeyler.
    Gelişmelerden bizleride haberdar et lütfen.
  • high power kaliteli bir markadır ve şahsen kullanmayı isterim . ekran kartı nasıl psuyu bozar anlamak güç özellikle tek bir markanın bozması bundanda bilgisayarcının cehaletini görüyoruz . amacım sizi yalancı durumuna düşürmek değil bu tür arızalar her türlü markada olabilir
  • becen gayet kaliteli bir maldır.ve cok uzun omurludur.bole bir sorun yaratacagına inanmiyorum.muhtemelen bir yerde hata yapmıssındır.
  • ekran kartı psu yu bozmuyor psu kartları bozuyor tek bir marka değil. Yok arkadaşlar herşey doğru sistemde bütün bağlantılar doğru. 4 kişi tarafından kontrol edildi bğlantılar. Çok tavsiye edildi diye aldım bende ama düşünün bi psu daha bilgisayarımı açtığım ilk günün 5.saatinde iflas edermi akla mantığa sığar mı bu. Birde en önemliparça psu sonuçta bütün sisteme hasar vermediği için şanslıyım. Başka bi marka bakıyorum şu anda yeni bir gelişme olursa haberdar ederim. (Ati 4770x2 kartı bozan High Power Absolute 850W, diğer şikayetlerde farklı voltajlı modellerinden)
  • Geçmiş olsun bende high power 850 w kullanıyorum hiç bir şikayetim yok gayet sessiz ve serin çalışıyor.Bütün markalarda arada sorunlar çıkabilir diye düşünüyorum.High Power ı bende tavsiye üzerine aldm ancak şimdi psu almaya kalksam ya silverstone alırım yada enermax.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.