Şimdi Ara

HIGH POWER Rock Solid HPC1200

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

PC’ler üzerindeki bileşen sayısı arttıkça güce olan ihtiyacın miktarı da gün geçtikçe artıyor. 300 Watt’lık güç kaynaklarının piyasadan silindiği şu dönemlerde ileri seviye olarak nitelendirebileceğimiz ürünlerde raflardaki yerlerini alıyor. High Power’ın ürettiği 1200 Watt gücündeki güç kaynağı adeta bir elektrik trafosu gibi çalışarak gelişmiş sunucuların veya Quad SLI/Crossfire uygulanmış grafik bilgisayarların güç ihtiyacını karşılayabilir. Ürün standart kablolarının yanında güç kaynağı üzerindeki soketlere bağlanabilen bir modüler kablo setiyle beraber geliyor. Bu kablo setiyle beraber toplamda 29 adet güç çıkışı elde ediliyor. Üzerinde birer adet 13,5’lik ve 8’lik fanları bulunan aygıt ısı problemleri yaratmazken kasa için de aktif bir soğutma sağlıyor. Fanların yüzey kaplamaları sessiz çalışmalarını sağlıyor. İri boyutları ve ağırlığı standart kasalarda CD veya DVD sürücülerle çakışarak montaj problemleri çıkarabileceğinden kullanımda daha geniş bir kasa tercih edilmeli.

Sinan Ödeş'e araştırmaları ve yardımlarından dolayı teşekkürlerimi iletiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idonthavetheft -- 13 Şubat 2008; 13:00:18 >

• Aydınlatma için teşekkürler , yalnız soba değilde klima bağlamak nasıl olur dersiniz
    Ben genelde pc de kullanıyorum da o bakımdan sordum
  • Arkadaşlar soba da klima da 220V ile çalışır, o sebeple güç kaynağı ile beslenmesi mümkün değildir
  • quote:

Orjinalden alıntı: X-GeN

Arkadaşlar soba da klima da 220V ile çalışır, o sebeple güç kaynağı ile beslenmesi mümkün değildir

• BU SOBA İŞİ BETİMLEME İDİ BİRAZ ABARTILDI ÖRNEĞİ VEREN OLARAK ÖZÜRLERİMİ SUNARIM
  • konunun açılmasındaki maksat nedir ben alamadım??? bir promosyon vs yapıyorsanız gidin firma olarak sıcak fırsatlara açın konunuzu lütfen
  • Ürünleriniz hakkındaki yorumları kullanıcılara bırakın bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.