Şimdi Ara

Hijyen kuralları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
88
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar yanlışlık olmaması açısından başlangıçta söyleyeyim Erkeğim. Ben Fabrikalara yemek üreten ve dağıtan bir işletmede daha yeni sevkiyat elemanı olarak işe başladım. Burada bana işe başvuruda hiçbir şekilde belirtilmediği halde işe başladığım günde, benim saçımın kesilmesini istiyorlar. Saçım uzun ve arkadan topuz şeklinde bağlıyorum. Buna bir açıklama getirirmisiniz? Bir bone falan takmamazlık asla yapmadım ve hijyen kurallarında olan bütün herşeye de uyuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FahrettinAbi -- 24 Haziran 2023; 12:20:48 >

• müşteriler yemekte sürekli kıl bulursa patronun iflas eder az kıllı bir iş bul kendine ne kadar takarsan tak o kıl o tabaga duser veya yemek götürdüğün kişiler bu kıllı adam yemekleri dağıtıyorsa kim bilir kaç yıl yuttuk haberimiz yok diyebilirler ön yargı meselesi

kısaca insanları tatmin etmen için kılları kesmen şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 30 Haziran 2023; 3:6:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pspsexer kullanıcısına yanıt

Dediğinde tamamıyla haklısında, Bana bunu işe başvurmadan veya belgeleri getirirken neden söylemedilerde ben işe başladığımda belirtiyorlar. Bu çok canıım sıkıyor. En başta reddetselerdi zaten çalışmayacaktım bu firmada. Boşu boşuna o kadar evrak işi ile uğraştım bunların yüzünden.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kuralları okuyun
    16 yıl önce açıldı
    FUTBOL OYUN KURALLARI
    20 yıl önce açıldı
    Forum kuralları!
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.