Şimdi Ara

Hikaye - Kara Korsanları - Silkroad (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: 0!!Obbs!!0

YAZARA YARDIMIM OLSUN
     Hikaye - Kara Korsanları - Silkroad

teşekkurler :)

begenmenize sevindim. akşam 2. bölümü yazarim.
  • Belki hatırlayanlar vardır oyun betayken ilk charı açtığınızda char direk iskele gibi biyerde doğardı janganın içinde belkide ordan esinlenmiştir (janganın içinde sırtınızı çeşmeye verince dümdüz kuzeye kadar gidin en sona kadar işte orası )
    Not : Yazıyı okumadım sadece jangandaki sikele olayı ilgimi çekti
  • hotan olsa ii olur kocaman lord yarkan imparatorunu getirirler
  • güzelmiş devamını merakla bekliyoruzfilmini çekemeyiz dimi bunun fırtına gemi fln zor olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WOGEL24 -- 9 Haziran 2007; 18:28:06 >
  • super olmuş emege saygı.
  • helal olsun beeea ÇOK GÜSEL
  • cüzell
  • SEN NEDIOSUN OYUN GITTIKCE BATIO TUM HAVANLAR OLCAK DEWE KUSUNDAN KANGURUYA KADAR
    quote:

Orjinalden alıntı: HeaVen eviL

quote:

Orjinalden alıntı: küçük JoeY

zuahhahah türkiye gibi üç taradı denizlerle cewrili
    quote:

quote:

ucunu görmemissin heralde oraya titanic bile gelir
    quote:

quote:

water ghost lar nerdeyi

Hee.. Orayada koca gemi girer ya normal kasmaya giderken bileklere geliyo zaten

Cangana bak sen yaww resmen yarım adaymış ta haberimiz yokmuş

VAYY ANASINI YAAA

Fil falangelsin sonra ticaret gemisi gelcek bak görürsün

• quote:

Orjinalden alıntı: 0!!Obbs!!0

YAZARA YARDIMIM OLSUN
     Hikaye - Kara Korsanları - Silkroad

o haritayı oraya yerleştirmişsin ya bi de burası olabilir die bi tahmin harbi koptum :D
  • quote:

SEN NEDIOSUN OYUN GITTIKCE BATIO TUM HAVANLAR OLCAK DEWE KUSUNDAN KANGURUYA KADAR
    quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

water ghost lar nerdeyi

VAYY ANASINI YAAA

Oyuncuları tatmin etmek için otel de açarlar bunlar

Düşünseneze artık oyunda bunun için guild kuruluyo silkroad havayolları
    diye biniyon roc un üstüne böyle saat 5 çayından sonra bi taklamakan sefası sonra bide istanbul sonra ordan burdan derken geri geliyo FİYAT SADECE 5K

• kardeş güzel olmuş devamını bekleriz
  • zupper
  • Böyle Hikâye denemelerim var benimde sroyu beğenirsem onun içinde yazarım yazını beğendim devam
  • 5 k mı okadar ucuzmu rocu ztn bir öğün yemeği bence 150 m den bağlarhttp://www.youtube.com/watch?v=G87eU764ZI8&mode=related&search= baksana ekrana sığmıoo
    quote:

quote:

SEN NEDIOSUN OYUN GITTIKCE BATIO TUM HAVANLAR OLCAK DEWE KUSUNDAN KANGURUYA KADAR
    quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

water ghost lar nerdeyi

VAYY ANASINI YAAA

Oyuncuları tatmin etmek için otel de açarlar bunlar

Düşünseneze artık oyunda bunun için guild kuruluyo silkroad havayolları
    diye biniyon roc un üstüne böyle saat 5 çayından sonra bi taklamakan sefası sonra bide istanbul sonra ordan burdan derken geri geliyo FİYAT SADECE 5K

• Güzel...devamını bekliyoruz
  • BÖLÜM - 2
    -------------
    Jangan sokaklarında insanlar yağmurdan kaçıyorlardı. Şehirde olanlar dükkanların içine,
    evlerine yakın olanlar da evlerine koşturuyorlardı. Dolu tanelerine yakalanan insanların,
    dolu düşen yerleri neredeyse morarıyordu. Sıradan bir dolu yağmuru değildi bu...
    Kara korsanları, demirhanenin pancurları altına sığınmış, Chulsam'ın onları orada istemeyen
    bakışlarına rağmen yağmurun bitmesini bekliyorlardı.
    Baroom sokagı jangandaki en büyük yerleşim merkezi olduğunu duymuşlardı.
    Burada kendilerine kalacak bir yer bulabileceklerini tahmin ediyorlardı.
    Yağmur şiddetini azalttı ve artık dolu taneleri değil, normal yağmur yağıyordu. Chulsam'ı
    pek sevmemişlerdi zaten ve gidip kalacak bir han bulmaya karar verdiler.
    Şehre girdiklerinde limandan satin aldıkları haritaya bakarak Baroom sokagina dogru yol aldılar.
    Buldukları hiçbir han onları kabul etmemişti. Zira korsan kılıklı birkaç serseriden farkları yoktu.
    Kim bir korsana yatacak yer verebilirdiki?
    Son gitmiş oldukları handa, Deep hancıya yönelerek:
    - Biz geceyi geçirebileceğimiz bir yer arıyoruz bayım. Bizi kabul etmiyor olabilirsiniz,
    fakat en azından bizi kabul edebilecek bir yer söyleyin ki, bizi de boşuna uğraştırmayın.
    Şayet kalacak bir yer bulamazsaki bu hana gelip kavga çıkarırız. Sanırım burada huzursuzluk
    yaşanmasını istemezsiniz. Müşterileriniz bundan pek hoşlanmayacaktır.
    Hancı kahkahayla cevap verdi:
    - Bunun için beni tehdit etmene gerek.
    Ve devam etti:
    - Sizin gibi serseriler için bir tek yer var o da hırsızlar loncası.
    Bunu bilmemek için ahmak olmak gerekir. Ama nerede olduğunu bilmiyorum. Bu civarda bir sokagin içinde
    gizli bir geçitleri oldugunu duymuştum.
    Bunun üzerine Baroom sokağında gördükleri her köşebaşlarına bakındılar. Hırsızlar loncası
    onların son şansıydı. Gördükleri her insana sordular. En sonunda yorulmuşlar ve pes etmek
    üzereydiler ki, MaviFırtına bir kadın gördü. Bakışları ve duruşu şüpheliydi. Arkadaşlarına
    yönelerek kadının yanına ilerlediler. Deep atılıp sormak üzereyken MaviFırtına gözüyle işaret
    yaparak onun konuşmasını engelledi bana bırak der gibi.
    MaviFırtına kadına yönelerek sordu:
    - İyi günler Lady, sizin gibi güzel bir bayanı ilk defa bu şehirde görüyorum. Bana dostlarım MaviFırtına derler
    Kadın gülümseyerek cevap verdi.
    - MaviFırtına? İlginç bir lakabınız var. Ben de Yumi
    MaviFırtına:
    - Biz hırsızlar loncasını arıyoruz. Bize yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum. Eğer yardimci olursanız size,
    çok iyi para veririz.
    Kadın düşünceli bir cevap verdi:
    -Mesela ne kadar?
    MaviFırtına bu cevap ile kadının hırsızlar loncasına bildiğine emin olmuştu ve cevap verdi:
    -1000 altın!
    dedi ve kesesinden çıkardığı altınları kadına verdi.
    Kadın mırıldanarak bir büyülü söz söyledi ve bir teleport kapısı belirdi karşılarında.
    Ekip kadına teşekkür etti ardından hepsi kapıdan geçtiler.
    Hırsızlar loncasına gelmişlerdi. Kendilerini lonca liderine teker teker takdim ettiler.
    Lonca lideri denizlerde muhteşemler yaratan bu ekibin, karada henüz çok acemi olduklarını yaptığı birkaç test sonucu gördü.
    Henüz çok güçsüz olduklarını, bu loncaya katılmak için en azından başlangıç seviyesindeki testleri geçmek zorunda olduklarını
    söyleyerek onları geri göndermek istedi. Bunun üzerine ekip, loncaya katılmasalarda, en
    azından bu çevrede çadırlarını kurmak istediklerini, kendilerini geliştirip loncaya katilacaklarını dile getirdiler.
    Kara korsanları, lonca liderini ikna etmişlerdi. Burada çadırlarını kurdular. Yağmur hala
    devam ediyordu. Hepsi sırılsıklam olmuştu. Kurulanıp kıyafetlerini değiştirdiler.
    Bu gece sadece biraz dinleneceklerdi...

Aniden yagmur keskin bir şekilde durdu. Aniden bulut gitti, Aniden güneş geldi.
    Tüm bunlar belki 1 saniye gibi kısa bir sürede oldu.Gökyüzünde devasa bir gökkuşagı belirdi..
    Ve yine o saniyede çadırın önünde bir gölge belirdi...

Gölge yaklaştı ve çadırın kapısının önüne gelerek seslendi:
    - Baylar sizinle çok önemli birşey konuşmak istiyorum, müsadenizle gireceğim.

-Müsade sizin, diyerek seslendi Deep.
    Hepsi çok meraklanmıştı. Biranda değişen hava şartlari ve biranda beliren bir gölge..
    Bu çok sıradışıdı. Bu gelen her kimse bu olaylarla bir alakası vardı.

Genç bir adam girdi çadırdan içeri. Dik, tok bir o kadarda pişmanlık dolu bir sesle:
    - Sizlerden özür diliyorum beyler. Ben, denizlerin tanrısı Zed. Az önce bir tanrılar konseyi
    toplandı ve ben bir suretimi sizlere göstermiş olduğum için cezalandırılarak tanrılıktan
    afaroz edildim. Bir insan, ölümlü bir insan olarak yaşama cezasına çarptırıldım.
    Size o denizde bir kötülük yaptim. Ve sizi suya lanetledim Tanrı iken. Bu yaptıklarımdan daha
    sonra pişman oldum fakat iş işten geçmişti. Tanrılar beni insan olarak geri gönderecekleri
    zaman buraya sizin yanınıza gelmek istedim ve özrümü bir insan olarak sizden diliyorum.

Hepsi şaşkınlık içindeydi, bu kişi şüphesiz tanrı zed idi. Zira denizde yaşadıklarını kimseye
    anlatmamışlardı.
    MaviFırtına soğukkanlılıgını korumayı başararak cevap verdi:
    - Bir tanrı, yaptıklarından asla pişman olmaz. O tanrıdır. Sizin bir iblis olmadığınızı nereden bilelim?
    İspatınız nedir?

Zed cevap verdi:
    - Evet bir tanrı yaptıklarından pişman olmaz. Bu yüzden artık tanrı değilim. Bir iblis olsaydım, sizi çoktan öldürmüştüm,
    neden sizden özür dileyeyim? Size katılmak istiyorum,beni aranıza kabul edermisiniz?

MaviFırtına ikna olmuştu. Deep gülümsedi ve elini uzattı:
    -Aramıza hoşgeldin Zed...

• süper olmuşş
  • Devammmm....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.