Şimdi Ara

HİKAYE | SAVAŞ TANRISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Cammon

Merhaba.
    Ben Cammon. Şunu söylemeliyim ki bu size bir şeyler çağrıştırıyorsa ya da içinizde bir şeyler kıpraşıyorsa bu kitabı sakın elinizden bırakmayın.
    Hayatınız değişebilir.
    Ben Savaş Kampı’ndan Tam Teçhizatlı bir Furia Asker’iyim.Bu konuma gelene kadar ne kadar çırpındım, çabaladım bilemezsiniz. Peki diyeceksiniz, “Bu Cammon neden bu kadar çabalıyor, böyle uğraşıyor?” diye. Aslında bende ilk başta bu işin yorucu olduğunu biliyordum. Bu yüzden katılmak istemedim ama ne mağlum ‘İYİ KİMSELER’ yüzünden mecburen buradayım. Şuan buradaki ortama, insanlara, acemilere, çaylaklara alıştım.
    Pekala ben buraya nasıl geldim?

-BÖLÜM BİR-
    YETENEK KEŞFEDİLİYOR

Evet sayın seyirciler, şu an Amerika’nın eyaleti New York’tayız. Yaklaşık 1saat önce olan patlama sonucu 1 ölü 5 yaralı var. Evet, Bayan Doods’a bağ…
    -Pzzt
    Ördek Mo, Ördek Momo, benim en iyi arkadaşım. Ördek Mo, Ördek Momo, benim en iyi arkada…
    -Pzzt
    Juliet beni dinle. Sakın Romeo’nun peşinden gitme. O, senin ölmeni ist…
    Dalga mı geçiyorsun?
    Canım sıkılmıştı. Dedem hep derdi, “Sıkı can iyidir.” diye. Sanırım tahmin ettiniz, 2000’de alınmış, 13 yıllık, eski püskü, yılların yorgunluğu üstünde olduğu çok açık, 15’ Inch camdan
    ekranın sağ üst çerçevesinde ben 10 yaşındayken Doritos’lardan çıkan Hiper Ganso çıkartmalarından yapıştırmıştım.
    Evet ben televizyon izliyordum.
    Maalesef.
    Annem sanki tüm evin duyabileceği ve evin tüm betonlarını sallamak istercesine kapıdan hızla içeriye girdi.O giriş beni de resmen bir uykudan uyadırmıştı. Annemin elinde çanta var-
    dı.
    -Cammon sana bir sürprizim var!
    “Aman ne heyecanlı!” diyecektim ama bunun annemi kırabileceğini düşündüm.
    -Neymiş o sürpriz bakalım ?
    Çantanın fermuarını dikkatle çekti, içinden siyah bir şey çıkardı. Saatlerdir televizyon seyrettiğimden ilk önce çıkan şeye gözlerimi odaklayamadım.
    Annem bir daha “Sürpriz!” diye bağırınca gözlerim otomatik odaklandı ve çıkan şeyin acer marka bir laptop olduğunu fark ettim.
    Bir saniyeliğine ne yapacağımı şaşırdım ama sonra henüz 1 dakika bile geçmeden annemin laptop’u şarja taktığını ve açılması için dört gözle beklediğini gördüm. Ben ise nedensen o kadar heyecanlı değildim. Garip. Bende şu uyuşukluğumu gidermek adına dışarıya çıkmaya karar verdim. Birkaç dakikada Mc Donald’s’ın önünde buldum kendimi.
    Bir menü aldım ve cebimdeki birkaç pound’u masaya koydum. Bekledim, bekledim. O anda para üstünün olmadığını anladım ve çevredekilere rezil olmadan hemen bir masaya oturdum.
    O kadar uyuşuktum ki hangi menüden aldığımı bile bilmiyordum. Birkaç dakikada bitti zaten hamburger. Dışarıya çıktım ve o anda şok olmuş gibi kaldım. Burası da neresiydi ?

Devamı İstek Üzerine Gelecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaptopunKırılanTuşu -- 3 Şubat 2014; 15:21:30 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Futbolun tanrısı ve GOAT ı kim?
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.