Şimdi Ara

hilal adam kim bilen var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ErrDeM3

Hello,

Subject: Is it a keylogger
    Description: Well I downloaded from **** and my friend scanned it from internet. (I dont know where he scanned) he forund a Ikarus 0.2.65.0 06.19.2006 Backdoor.Win32.Iroffer.Z
    Is it a keylogger. it's a hack for knight online :)

Sorry for the late reply. It looks like a false alarm from Ikarus. These files in no way look like Irrofer backdoor.

Please note that our contact point currently is:
    http://support.f-secure.com/enu/home/contactus/

Regards,

Alexey Podrezov tel: +358 9 2520 0700
    Senior Antivirus Researcher fax: +358 9 2520 5001
    Security Response Teamhttp://www.f-secure.com/weblog/
    F-Secure Corporationhttp://www.f-secure.com/
    BE SURE.

türkçesi nedir bide yazdığıma bakpeki hadi dosya temiz kim hackliyo insanları meleklermi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BFF06D4E4 -- 9 Eylül 2006; 14:25:12 >

• koxp yapıo pust :D
  • Adam ii bi Programcı

gerisine karışmam
  • koxpu cıkaran adam
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Alone_Lord_

koxpu cıkaran adam

CRACKLEYEN
  • ewt koxp kullandım ama charım lvl düşmedi hemde crack kullandm bişi olmadı. Hatta site adını vermem underground sitesi bile crack koxp kullanıo ve charları hacklenmedi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ErrDeM3

ewt koxp kullandım ama charım lvl düşmedi hemde crack kullandm bişi olmadı. Hatta site adını vermem underground sitesi bile crack koxp kullanıo ve charları hacklenmedi.

he ora temiz emin ol bende arada işime yarıycak bişi varmı diye bakıyomfg mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BFF06D4E4 -- 9 Eylül 2006; 14:29:07 >
  • fg :D çaktırmaak anlamasınlar
  • ben onun yüzündne hack yedim cyberda akradaşlar o kdr günlerce beni ikna etmeye çalıştı geri dön diye ben o adamın taa ....... o çıakrdığı ilk koxppta keylog. koymuştu ve sitedede keylog. için özür yazısı fln yazmışlardı anlayıcna ma iş iş ten geçmişti ben o adamın işte yakalarsam mucuklıcam

• koxpları crackliyip beleş koxp yapıo ve içine trojen koyup cahrları soyan biichin teki

ogün güsel bi dayak attılar adama karş göz yer değiştirmişti
  • quote:

Orjinalden alıntı: BelieveMe

Arkadaşlar koxp u hilaladam çıkarmıyor isterseniz girin sitesine bakın yazılar nasıl japonca yazılar var yani koxp u japonlar çıkarıyor Made In Japan... Hilaladam denilen insanmıdır neyse artık (emeğe saygısı olmayana insan dememde)o koxpu crackleyip Türkçe ye çeviriyor ve içine Trojan koyup tüm koxp severlerin içini deşiyor(En sevdiğim yanı)

Tamamen doğru bir açıklama..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.