Şimdi Ara

Hilaladam nasıl hackliyor buldum sanki gelin bi bakın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • FOREVER HİLALADAM onun sayesinde koxpa para veremeyen garibanlar bayram etti hayal edemicekleri itemlere koxpla boss keserek sahip oldu ulaşamıcakları lvllere ulaştı hristiyan aleminde papa nasılsa ko alemindede hilaladam o .
  • quote:

Orjinalden alıntı: iyyakenabüdü

FOREVER HİLALADAM onun sayesinde koxpa para veremeyen garibanlar bayram etti hayal edemicekleri itemlere koxpla boss keserek sahip oldu ulaşamıcakları lvllere ulaştı hristiyan aleminde papa nasılsa ko alemindede hilaladam o .

ewet uyuz oluyorum o adama sizin gibi bebelere oyunda şans tanıdığı için

keşke paralı olsa su oyunda şu bebelerden kutulsak

• (: ehueuh =) koSp kuLLanan ArkadaSlara Edicek Lafim Yok (:
  • doğru olabilir
  • ben sadece ıstırap kullandım ve dosyada pw nin 1 harfi bile geçi yada ıd nin
  • prefecth dosyasının içine girerseniz görüceksiniz czcombo ve ıstırap diye dosylarda var ben ne olur olmaz sildim genede için bi harf bile geçmesede
  • quote:

Orjinalden alıntı: EredLithui

Kullanmayın kardeşim sizde koxp. Adam babasının hayrınamı çıkarıyor koxpu salakmıda boşuna çıkarıcak ?

Helal sana kardeş, doğru söze ne hacet!
  • quote:

Orjinalden alıntı: iyyakenabüdü

FOREVER HİLALADAM onun sayesinde koxpa para veremeyen garibanlar bayram etti hayal edemicekleri itemlere koxpla boss keserek sahip oldu ulaşamıcakları lvllere ulaştı hristiyan aleminde papa nasılsa ko alemindede hilaladam o .

adamın nikine bak
    hilal adam hakkında yazdığı yazıya bak
    tövbe estağfirullah tövbe
  • koxpla kasmanın zevki de başka oluyor gerçi herşeye rağmen Bi ara bende koxpla az da olsa level kasmıştım.Yattığın yerden gelsin itemlar,expler
  • quote:

Orjinalden alıntı: HolyMasSacrEe__

quote:

Orjinalden alıntı: 0di

quote:

Orjinalden alıntı: DReNisH

Adam Ne zamandir koxp cıkariyor hiç bişeyde olmadi

sana olmadı başkalarına ne kadar oldu biliyormusn ?

olm hilal adam kadar şerefsiz allahsız kitapsız imansız adam görmediminsanların emeklerini çalıo şerefsiz herifadam ayda senede bi item alıo onuda çalıo kitapsız,reelde görcem sanırırm çok pis kavga çıkartırım,diesdeki charımı hatırldıkca hilal adama ana,bacı,avrat,sülale dümdüz geçiom taaaaa fire drake öncesi 56 lewel okcum vardı elinde ıron cross +7 ne mutlu günlerdi,sonra eline ıron bow aldım 10 gb'a bi aralarda böle hackshield hata veriyodu onu kırmak için hilaladamın koxpunu kullandım ve bütün itemlerim gitti,sadece ben değil cafedeki bi kaç ark ın şifresini değiştirmiş charları satmış yanı o p**evenkin ne mal olduğunu cümle alem biliyo

benim bi arkadaş bigün hilal adamın koxpunu kullandıgını ve soyul dugunu söledi oda sen,i ngibi küfredip duruyodu ben de koxp kullanıyorum aynı koxpu bakkim dedim bi baktım geri zekalı arkadaşım hilAL ADAMIN ÇIKARTTIGI FAKAT BAŞKA BİRİNİN DEĞİŞTİRİP KEYLOGER YÜKLEDİKTEN SONRA YAYINLADIGI koxpu yüklemiş ve ondan soyulmuş ona öle oldugunu söledim vee opda hatanın klendisinde oldugunu anladı

Bide şu var adam koxp çıakrtıyo başkası alıyo değiştiriyoo yayınlıyo geri zekalı sazanlarda onu indiriyo sonra çarı sayoluncuu hilal adam beni, soydu diye aglıyooo

Ben koxpu örendim öreneli hilal adamın koxp unu kullanırım evel allah bu zamna kadar en ufak bişeyim çalınmadı ama banlandım

Nitekim hilal adamın koxpunu kullanıpta soyulanları hilal adam mın soydugu belli digil

ben indiririm değişiklik yapar yayınlarım carları soyarım o salklarda hillal adam soydu zanneder

• ya nasıl hack lenır bı ınsan, bunu hiç anlamıs deılım oyuna basladıgımdan berı koxp kullanıorum ısım wremıyım sonra onun adamı oluyomusuz 1 kere kendı char ımın hacklendıgını bılmem he sen hacklenmıon dıe baskalarıdamı hacklenmıcek dıyecekler kesın cıkar hanı aptal salak saf ınsan lar wardırya bence onlar hacklenır gecenlerde burdamı nerde yazıodu tam hatırlamıom 1472 patch ınde keylog. mu ne warmıs hacklenenlerın ordan hacklenmesı buyuk olasılık he şimdide dersınız k2 zaten bızım bılgılerımızı bılıo neden keylog. koysun patch ın içine belkı k2 yı hacklemısler dır^^ yanı kısacası onda bunda suc aramayın kımseyede kelıme yapmaya hakkınız yok APTAL adam hacklenır bu kadar basıt
  • Güzel sallamışsın
  • Ya Şu Http://www.koxp.net ' i hackLeyen Danger_Hacker Niye ExbiLgi ' yide HackLemiyor ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.