Şimdi Ara

Hilda 400w El Matkabı + 76 Parça (185-189TL))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hilda 400w El Matkabı + 76 Parça (185-189TL))Hilda 400w El Matkabı + 76 Parça (185-189TL))

Ahşap, hafif metal ve alüminyum işlemlerinde delme, kesme ve zımparalama gibi işlemleri çok rahat yapabilecek bir ürün. Kullanıcı yorumları ve inceleme videoları son derece olumlu.

* 500-27000rpm
    * 220v , 400w
    * Kendinden mandrel
    * Mandrel genişlik 0.6mm -6.5mm
    * 76 parça kutulu aksesuar

El matkabı, vergiler dahil ve 24 saate kargo seçeneği ile : 185.54TL (ürüne sigorta yaptırmak isterseniz 3,58TL ekleniyor)
    Güzel bir Banggood indirimi. Ürün vergi dahil hızlı kargo seçeneği ile Aliexpress'den çok daha karlı bir imkana geliyor. En düşük fiyat şuan bu kampanyada.

Ürün Tanıtım Video

Satın Alma Link

• Yapmayın üç beş fazla ya da az verin koçtaştan Mac allister alın. En azından arıza verdiğinde muhatap alacağınız biri olur.

Üstüne de 50 liralık aksesuar alırsınız.

Aliden zamanında şarjlı matkap (deko 10.8) ve yedek bataryasını dahi almış olan biri olarak söylüyorum, buna bu para verilmez. Ben aldım 3-4 sene önce çift akülü hali 80 liraydı köpek gibi kullandık sonra yazlığa şutladım. O mantıklıydı muadillerinin 1/3 ü fiyata gelmişti.

Bu mantıksız, muadili ya da daha iyisi ya da daha kötüsü aynı fiyatlara garantili var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öneriniz için teşekkür ederim.
    Öncelikle bu ürün Aliexpress üzerinden değil Banggood üzerinden satılıyor. Sizin önerdiğiniz ürün, Hilda'nın tanıtım videosunda izlediğiniz işlemleri yaparken sizleri yarı yolda bırakacaktır. Bu ürün güçlü bir el matkabı isteyenler içindir. Sizin söylediğiniz ürün daha hafif işler için daha uygundur. Ürünü daha iyi tanıyabilmeniz ve söylediklerinizin yersiz olduğunu anlayabilmeniz için aşağıda birkaç tane kullanıcı video linki bırakıyorum.
    Kullanıcı Video 1
    Kullanıcı Video 2
    Kullanıcı Video 3

Garanti konusuna gelecek olursak; elektrikli el aletleri, garanti süresi içinde malzeme ve üretim hataları tespit edilirse bu kusurlu ürünler ücretsiz olarak tamir edileceği beyan edilmiştir. Garanti kapsamına girmeyen durumlardan ise; kullanım talimatı dışında kullanmak, doğal olarak zamanla aşınan ürünler, aşırı zorlama ve eksik bakım gibi bazı saydığım durumlarda garanti kapsamına girmiyor. Bunları bilmediğinizi farz ederek daha iyi anlaşılabilmesi için Bosch markasının elektrikli el aletleri için çıkardığı garanti şatlarını aşağıya bırakıyorum.
    Garanti Şartları

Banggood üzerinden alınan Hilda marka ürününde garantisi bulunmaktadır. Üstelik ürünü kutusundan çıkarttınız ve baktınız ki sorun var, bunun üzerine size yeni bir ürünü ücretsiz olarak yollanıyor. Bosch markasının da garanti şartlarında belirttiği üzere, üründe hata varsa ürünün ücretsiz tamir edileceği söyleniyor. Direk değişime almıyor tamiri mümkünse tamir ediyor. Kısacası Ülkemizin dışından alınacak ürünler var alınmayacak ürünler var. Bu alınacak bir üründür.

• Şimdi bunu sipariş versek gümrük vergisi, ÖTV vs kesilmeyecek mi nasıl oluyor.
    Vergi geldikten sonra AliExpress ten hiç alışveriş yapmadım hatta bangood dan hiç alışveriş yapmadım işlemler nasıl yürüyecek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sivilhalk S kullanıcısına yanıt
    Bu üründen bende sipariş ettim elime ulaşmasını bekliyorum. Ürünü satın alırken nakliye kısmında "Türkiye Hızlı Kargo(Vergiler Dahil)" isminde bir seçeneğiniz olacaktır. Bu seçeneği seçerek ürünü sipariş verdiğiniz zaman ürün vergisiz olarak adresinize ulaşacaktır. Gümrükte vergi ve ötv gibi durumlar size yansımıyor. Olurda başınıza geldi sıkıntı yaşadınız diyelim (yeni gümrük düzenlemesinin oturmamasından dolayı çok garip ücretlendirmeler olabiliyor)gümrük ücreti çıktı. Bu ücreti ödeyip dekontunu Banggood'a yolladığınız zaman ödediğiniz ücreti size geri vereceklerdir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.